Bohm Energy B.V. Anmeldelser 12

4,4

1. Elinstallatør

Bij Bohm Energy zijn we toegewijd aan het leveren van hoogwaardige zonne-energiesystemen en thuisbatterijen voor klanten door heel Nederland. Ons ervaren team biedt deskundig advies en professionele installatie, zodat u optimaal kunt profiteren van duurzame energie. Kwaliteit en service staan bij ons centraal. We geloven dat onze klanten het beste verdienen en streven ernaar om elke installatie vlekkeloos te laten verlopen. Van het eerste adviesgesprek tot de uiteindelijke installatie en nazorg, Bohm Energy is er om u te ondersteunen en te verzekeren van een betrouwbare en efficiënte energietoekomst. Kies voor Bohm Energy en ervaar de voordelen van topkwaliteit en uitstekende service. Uw tevredenheid is onze prioriteit.

4,4

een zeer tevreden klant

Het kontakt start met het bezoek van een ter zake kundige persoon die inventariseert welke componenten in een oplossing aandacht vragen. De mogelijkheden worden toegelicht en alle vragen worden beantwoord. Tijdens het bezoek resulteert dit in een voorgestelde oplossingsrichting en een bijbehorende offerte. De offerte wordt digitaal ter beschikking gesteld. De kosten zijn conform verwachting en na akkoord wordt de installatie van de thuisbatterij binnen 2 weken uitgevoerd. De gecertificeerde elektrotechnicus (Sandro) installeert de apparatuur op de afgesproken dag, laat een opgeruimde werkomgeving achter en neemt al het afval mee. Goede prijs en snel en professioneel geïnstalleerd: TOP!

22. januar 2026

Erg tevreden

Erg tevreden. Binnen 2 week na offerte keurig geïnstalleerd door de meedenkende installateur Sandro "de elektraman". Alles netjes afgewerkt en naderhand alles uitgelegd bij het installeren van de app.

23. januar 2026

Heel goeie service!

Na bijna een jaar na installatie van de thuisbatterij hield plotseling de Bliqvanger er mee op. Na een telefoontje werd dit zeer snel en vakkundig opgelost!

16. december 2025

De thuisbatterij van Bohm Energy BV is…

De thuisbatterij van Bohm Energy BV is keurig bij ons in de kelder geplaatst.
We kregen goed advies van Loreno en we besparen nu op onze energiekosten en helpen nu om netcongestie tegen te gaan.
We handelen met de Bliq EMS op de dynamische energiemarkt en krijgen nu geld toe op onze energierekening.
De prijs voor onze thuisbatterij (40 kWh) en omvormer (17 kW) met noodstroomvoorziening was scherp bij Bohm Energy BV.
Ik ben er blij mee!

16. juni 2025

Top bedrijf

Na diverse diverse gesprekken met leveranciers te hebben gehad gekozen voor Bohm energie. Hij heeft kennis van complete energie huishouding. Komt zijn afspraken na. En uitstekende service.

23. januar 2025

thuisbatterij

Wij zochten ieman die thuisbatterij kon leveren. De opdracht gegeven aan Bohm Energy. Zij kwamen aan huis, gaven een eerlijke duidelijke uitleg. Hebben een 20KW installatie aangeschaft en de meterkast laten vernieuwen. Installateur heeft alles heel netjes in een dag geinstalleerd

4. januar 2025

Erg tevreden met de aankoop en…

Erg tevreden met de aankoop en plaatsing van zonnepanelen bij Bohm Energy in maart/april 2024. Persoonlijke benadering met een waarneming ter plaatse voorafgaand aan het uitbrengen van een offerte. Vlotte plaatsing en netjes wegwerken van de bedrading.

20. april 2024