Blev mødt af en meget venlig kvinde, der tog sig tid til at sætte sig ind i min situation og vejlede mig ift. både køb af lærreder, rammer, guides til brug og alle de muligheder butikken stiller til r... Se mere

Intet mindre end FANTASTISK service! grundig og professionel vejledning og den flotteste indramning. Søde og smilende ekspedienter, som gør at vi bliver ved at komme tilbage. Tak Bogø, fordi det alti... Se mere

Har netop været på besøg med ramme. Blev mødt af en nedladende og postulerende og særdeles ubehagelig middel aldrende kvinde. Sætter aldrig min ben i den butik igen. Der findes heldigvis andre

En meget god oplevelse Vi kom med rigtig gamle malerier, samt helt nye. Vi fik en helt fantastisk kompetent og god vejledning, sød og hjælpsom ,med god guide til lige os. Selv om det tog langt t... Se mere

3,7

Middel

Det tager typisk over 1 måned at svare

Jeg er fritaget for mundbind/visir og Coronatest

Jeg er fritaget for mundbind/visir og Coronapas ..... sagde jeg da jeg blev spurgt om jeg ikke havde et mundbind......... og så skal jeg ellers lige love for at ekspedient damen blev spids og sur. :JA der står så også håndsprit, om Jeg havde brugt det?" Meget spidst og bydende. Jeg fortalte stille og roligt at pga. håndeksem, kunne jeg ikke bruge det. Det var jo ikke lige frem fordi at humøret steg hos ekspedient damen, hun blev så sur og indædt at jeg fik ordre på ikke at røre noget som helst. Jeg forsøgte at forklare at jeg ikke var syg og blev testet 1 gang om ugen. Du godeste, det skulle jeg aldrig ha' sagt. "Her bliver vi testet TO gange om ugen", fik jeg at vide med lyn og torden i øjnene...... Vi skal alle respektere hinanden, uanset om vi er FRITAGET eller ej. Her var INGEN respekt FØJ hvor en kundebehandling.

26. maj 2021

Hej Dorte
Vi har to meget forskellige opfatteler af situationen som du beskriver her.
Alle er velkommen i butikken her - fritaget for mundbind eller ej. Det var først, da du begyndte at belære mig om, at jeg havde indhentet min information om corona de forkerte steder, at ikke vi ikke længere var enige.
Da du ikke kunne afspritte dine hænder, hjalp jeg dig i stedet med at finde dine varer - og det gør vi gerne.
Bogø Design

Ikke anbefales værdi

Kan ikke anbefale at bruge Bogø Design hvis man er menig mand, det lyder på værkstedet som om de har for travlt med deres store kunder. Det var ellers fornemt betjening i butikken, men det kan være de lover for meget.
Brugte 2 måneder og 3 forsøg på at få et billede rammet ind. De undskylder selvfølgelig for at have rammer i deres sortiment de ikke kan styre, men hvorfor har de dem så, når de siger, de ved det. Dem i butikken guider dig godt, men så kan ham tilgengæld hente sit billede ved en arrogance uden lige. Kunne have været lidt bedre hvis man pralede med at alle 4 hjørner ikke gabte 2 mm på et billede der er 40*60

13. maj 2021

Besvarelse fra Bogø Design

Vi er rigtig kede af denne anmeldelse, der allerede er pænt afsluttet mellem kunden og os. Vi har, som kunden skriver, desværre haft problemer med netop denne specialliste som kunden ønskede. Vi kunne ikke indramme billedet i den kvalitet vi skal levere og som vi vil stå inde for, selv efter flere forsøg. Derfor tilbød vi kunden at kan kunne vælge en anden ramme ellers også tage det indrammede billede med uden beregning.

Jeg ville bytte min maling blev afvist…

Jeg ville bytte min maling og blev groft afvist af ekspedienten, der sagde meget bestemt og gentagende at de ikke tog maling retur.
Hun viste ved at åbne malingen at kunder jo kunne åbne den og bruge af den eller putte noget i.

Jeg Prøvede at henvise til butiks ansvaret om at de så skulle oplyse det ved salget eller ved skilt i butikken eller lukning/plombering af varen ved salget, så man havde en mulighed for at returnere varen ved fejlkøb.

Men det ville de ikke.

Jeg har ellers været glade for at købe alle mine lærreder og maling der, men det stoppede den dag desværre, da der ingen kunde service er eller god kunde kontakt omkring retur varen.

I har svaret at min retur ret var lang overskredet.
Jeg var der om lørdagen d 1.5 og d 4.5 tirsdag , er jeg der for at bytte min vare. Så der er ikke gået andet end 3 dage fra da jeg køber varen, til jeg levere den retur.

Så jeres udsagn der, passer ikke og ved ikke hvor I har det fra at min 14 dags retur ret var langstrakt overskredet. Hun afviste mit prompte og bad ikke om at ville se min kvittering, selvom jeg sagde jeg havde været der i lørdags. Men det hørere hun ikke da hun havde travlt med at afvise mig.

Min kvittering siger købt d. 1.5 så den er ikke engang udløbet endnu.

6. maj 2021

Hej Christina
Vi er kede af hvordan du har oplevet situationen i vores butik. Jeg overhørte ekspeditionen og har en noget anden opfattelse af en ekspedient, der gentagende gange venligt forsøgte at forklare dig, hvorfor vi ikke kunne tage malingen retur.

Som du blev informeret, tager vi ikke maling retur af hensyn til vores kunder, hvor vi vil sikre 100% kvalitet. Vi har desværre dårlige erfaringer med returneret maling, da vi har oplevet at der har været brugt fra tuberne og i nogle tilfælde iblandet anden farve.

Desuden var den lovmæssige returret på 14 dage langt overskredet.
Vi håber om ikke andet, at du kan få glæde af den ene tube maling.

Bogø Design