BoFinans - 100% Uvildig økonomisk rådgivning Anmeldelser

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Ser man på 85 anmeldelser, anmelderne havde en exceptionel oplevelse med dette firma. Kunderne fremhæver ofte den professionelle og personlige service, hvor de føler sig trygge og velinformerede gennem hele processen. Mange sætter pris på den kompetente rådgivning, der er let at forstå og tager udgangspunkt i deres individuelle situation og behov. Forbrugerne oplever hurtig handling, nem kontakt og stor fleksibilitet, hvilket resulterer i en yderst tilfredsstillende oplevelse og ofte bedre økonomiske vilkår. Dog nævner nogle få, at de har oplevet manglende kundeopfølgning efter indledende møder, selvom den faglige rådgivning virkede lovende. En enkelt anmelder udtrykte også utilfredshed med håndteringen af et huskøb, hvilket indikerer en sjælden uoverensstemmelse med den ellers positive oplevelse.

Det, folk taler mest om

Service

Kunder rapporterer om yderst positive oplevelser med servicen, idet mange fremhæver den professionelle,... Se mere

Staff

Kunder noterer konsekvent positive oplevelser med personalet, og fremhæver ofte medarbejdernes... Se mere

Customer service

Anmeldere fremhæver positive aspekter af kundeservice, idet mange roser den professionelle, trygge og... Se mere

Customer communications

Forbrugere finder kontakt positiv og beskriver oplevelsen som hurtig og nem, med stor fleksibilitet i... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

⭐⭐⭐⭐⭐ Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger til Bo Finans Nordsjælland. Jeg har fået hjælp til at skifte bank, og hele processen har været både professionel, tryg og utrolig positiv. M... Se mere

Vi har haft et virkelig godt forløb hos BoFinans med Morten Ellegaard Hansen. Fra start har vi følt os godt mødt og trygge i rådgivningen. Morten har været grundig, præcis og meget dygtig til at for... Se mere

Vi kontaktede Bofinas sidste år, da vi som uvidende førstegangskøbere var helt grønne i forhold til huskøb og alt hvad det indebærer. Vi fik et uforpligtende møde med Claus, og vi kunne hurtigt mærke... Se mere

1. nr. 2 af de 3 bedste virksomheder i Økonomisk rådgiver
  2. nr. 2 af de 2 bedste virksomheder i Økonomirådgiver
  3. nr. 2 af de 5 bedste virksomheder i Finansrådgiver
  4. nr. 1 af de 2 bedste virksomheder i Formuerådgivning
  5. nr. 3 af de 6 bedste virksomheder i Investeringsservice
  6. nr. 1 af de 5 bedste virksomheder i Pensionsrådgiver

Om BoFinans - 100% Uvildig økonomisk rådgivning

Vores uvildige rådgivere er specialiserede i, at bygge bro imellem dine drømme og din økonomi.

Vi er 100% uvildige
Vores største styrke er, at vi arbejder for dig - og KUN dig. Det betyder at, vi udelukkende har dine interesser i fokus, og vores uvildige rådgivning tager altid udgangspunkt i dine behov og drømme.

Vi klæder dig på til, at du kan tage de rigtige beslutninger omkring din økonomi på et oplyst grundlag.

Få ro i sindet og energi til mere
Økonomisk stabilitet giver ro i sindet, og når du overlader de økonomiske bekymringer til os, får du frigivet mere energi til at fokusere på de vigtige ting i livet.

Bliv godkendt i banken
Skal du købe ny bolig? Vi hjælper dig med at skaffe godkendelsen hjem hos banken - også selvom du allerede har fået et 'nej'.

Vi klarer forhandlingen med banken, og får aftalen på plads til bedre vilkår og priser.

Tjen penge på dit boliglån
Er du eksisterende boligejer? Så kan vi hjælpe dig med at omlægge dit lån, så du f.eks. kan opnå månedlige besparelser eller skære en stor luns af din restgæld.

Få overblikket over din økonomi
Vi kan tage dig med på en helikopter tur i din økonomi, så du kan få det helt store overblik over de skjulte muligheder i din økonomi.

Få 1 times gratis rådgivning
Første snak er altid gratis og uforpligtende, og du er altid velkommen til give os et kald på 70 26 81 09 for at høre mere.

BoFinans er DIN rådgiver

Vi arbejder for dig - og KUN dig
Vi er 100% uafhængige af bankerne. Det betyder at vi ikke har andre interesser i klemme, når vi rådgiver dig
Få 1 times GRATIS rådgivning
Du kan altid ringe og få en gratis og uforpligtende snak med en af vores uvildige økonomiske rådgivere.
NO cure - NO pay
Hvis du ikke får værdi ud af vores rådgivning, gør vi heller ikke. Vi tager nemlig ikke betaling for dit forløb, hvis ikke vi kan forbedre din nuværende situation.

4,9

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Svarer typisk inden for 48 timer

92 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

God kommunikation

Mohammad er god til at forklare planerne, så man er tryg i at skulle omlægge sin økonomi. Vi er stadig i gang, men er sikre på at det bliver rigtig godt.

14. november 2025

Hej Karen 👋

Tusind tak for din flotte anmeldelse!

Det betyder meget for os, at du føler dig tryg i processen – det er præcis dét, vi ønsker, at vores kunder føler 🤩

Mohammad er virkelig dygtig til at gøre det komplekse mere overskueligt, og vi er glade for, at det også er din oplevelse 🙏

Held og lykke med det hele!

BoFinans Danmakr

Meget kvalificeret second opinion

Bofinans har været en helt uvurderlig hjælp i at få lagt en alternativ pensionsplan, som udnytter mine muligheder bedst muligt.
De har været gode til at tage afsæt i hvad der er vigtigt for mig.

21. oktober 2025

Hej Jonna 🙏

Du skal have stor tak for at dele din oplevelse med os! 🙌

Det glæder os at høre, at du har fået lagt en pensionsplan, der tager udgangspunkt i dine ønsker for fremtiden 🤩

Det er nemlig også vigtigt for os, at vores rådgivning ikke blot handler om tal, men også handler om dét, der betyder noget for dig 🙏

⭐️ Tak for din flotte anmeldelse ⭐️

Super god oplevelse

Super god oplevelse. Jeg fik god hjælp og et godt overblik over min fremtidige økonomi, når jeg kan gå på pension. Fik også hjælp med mine investeringer.

6. november 2025

Hej Jette 👋

Hvor er det dejligt, at du har fået et godt overblik over din fremtidige økonomi, så du kan have ro i maven over din pensionsøkonomi 💪

⭐️ Mange tak for din anmeldelse! ⭐️

BoFinans Danmark

Meget tilfreds med hjælp fra BoFinans

Får du uvildig rådgivning om lån hos din bank? Hvad gør du, hvis du (som mig) ikke har et løbende overblik over - eller kan gennemskue - bankernes forskellige lånemuligheder. Jeg har sparet mange penge ved at bruge BoFinans/Christina som uvildig rådgiver ved låneomlægning. Meget tilfreds gennem hele forløbet. Det kunne jeg ikke selv gennemføre.

15. september 2025

Hej 👋

⭐️ Mange tak for din anmeldelse og de pæne ord om både Christina og hele forløbet ⭐️

Det betyder meget for os, at du har følt dig godt hjulpet - og ikke mindst, at du sætter ord på værdien af uvildig rådgivning 🙌

At kunne skabe gennemsigtighed og sikre bedre vilkår for vores kunder er præcis dét, vi brænder for 💪

Tryghed og ro i maven!

Det har været enormt trygt at være i hænderne på BoFinans og vide, at de arbejder for hvad der er bedst for mig og min økonomi. At begive sig ud i huskøb med alt hvad det indebærer, er en ret kompliceret proces for helt almindelige mennesker. Her er det bare rart at vide, at BoFinans klarer dialogen og sørger for, at lånet går igennem og de bedste vilkår bliver forhandlet på plads.

4. november 2025

Hej Agate 👋

At du som det første i din anmeldelse fortæller, at du har følt dig i trygge hænder hos BoFinans, varmer os meget 🙏

Vi er nemlig udmærket klar over, at et boligkøb kan føles uoverskueligt - og netop derfor betyder det meget for os, at du fortæller, at du oplevede ro i processen har følt dig tryg ved at kunne overlade alt det praktiske, og forhandlingerne, til os 😊

⭐️Tak for din flotte anmeldelse! ⭐️

Bankskifte og nyt lån

BoFinans hjalp med at finde en bank, som havde en bedre type af lån, og super kundeservice. BoFinans hjalp også med rådgivning på tidspunkter som passede i vores hverdag.

10. september 2025

Hej Jens 👋

Tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse med os 🤩

Det betyder meget for os at høre, at vi både kunne finde et bedre lån til jer og har kunnet yde rådgivning på tidspunkter, der passede ind i jeres hverdag 🤗

BoFinans Danmark

Jeg fik en fantastisk service og…

Jeg fik en fantastisk service og ekspertise fra Christina Ruperelia. Hun sørgede for omlægning af mit boliglån og havde virkelig et storartet overblik, for hvorledes dette lod sig gøre.

1. maj 2025

Hej Nikolaj 👋

⭐️ Tak for din anmeldelse og de flotte ord om Christina og hendes rådgivning ⭐️

Det glæder os at høre, at omlægningen af dit boliglån gik godt og at du oplevede både overblik og ekspertise - det er præcis sådan, at det skal være 🙏

Bankskifte

Bo Finans har med Morten er årsag til at vi har kunnet blive her på ejendommen.
Fik at vide fra vores tidligere Bank at vores økonomi var dårlig. Morten Ellegaard formåede at få det til at se anderledes ud. Nu har vi en fin økonomi og vi er glade for vores nye realkredit institut og bank.

22. august 2025

Hej Kristian 👋

Hvor er det bare dejligt, at I med Mortens hjælp har kunnet blive på jeres ejendom og ikke mindst fået et helt nyt syn på jeres økonomi 👀

Nogle gange skal der ikke mere til end et par friske uvildige øjne for at se mulighederne, hvor andre ser begrænsninger 🙌

Tak for at dele din oplevelse med os! ⭐️

BoFinans Danmark

Mange gode vinkler på vores økonomi

Morten er en troværdig og kompetent rådgiver, som også undervejs kom med mange forslag og vinkler på vores økonomi, som vi ikke selv havde tænkt på.
Han ville helt klart gerne have os som kunde, men heldigvis pressede han ikke for voldsomt på. Så havde jeg sagt nej tak ...

13. oktober 2025

Hej Carsten 👋

Tusind tak for, at du vil dele din oplevelse med os - og ikke mindst for de pæne ord om Morten 🙏

Det gør os glade at høre, at I har haft en oplevelse af Mortens rådgivning som nytænkende, og at han har kunnet bidrage med nye perspektiver på jeres økonomi 🙌

Super rådgivning fra Bofinans

Bofinans/ Morten har gennem flere år rådgivet os om primært ejendomslån og investeringer. Vi oplever altid kompetent, hurtig og relevant hjælp.
I omskiftelige tider er det vigtigt for os, at nogen hjælper os med at udvise rettidig omhu og træffe fornuftige beslutninger.
Det gør Morten på en altid behagelig og effektiv måde. Vi er meget glade for at have fået Bofinans som rådgiver, og har givet vores anbefalinger videre til flere venner og bekendte.
Preben og Cathrine

26. oktober 2025

Hej Preben og Cathrine 👋

Det varmer os virkelig at høre, at I har haft glæde af Mortens rådgivning gennem årene og vi er stolte af, at I har holdt fast i os fra BoFinans - I skal have et stort tak for jeres tillid, og ikke mindst for at anbefale os til venner og bekendte 🙏

Som I selv er inde på, kan uvildig rådgivning være afgørende i en tid, hvor markedet og mulighederne hurtigt ændrer sig. Det glæder os derfor ekstrameget at høre, at I føler jer trygge og godt hjulpet i processen 🤩

Vi sørger selvfølgelig for, at jeres anmeldelse lander på Mortens skrivebord - den vil uden tvivl varme, især på en kold mandag som i dag 🤗🍂

Stor anbefaling herfra

Stor anbefaling herfra. Helle er blevet min 'go-to' i mange forskellige anliggender gennem to år - jeg bliver altid mødt med gode løsninger, overblik og kvalificeret rådgivning - et stærkt mellemled mellem mig og banken, der reelt har mine interesser først.

24. oktober 2025

Hej Jeanne 👋

⭐️ Tak for din varme anbefaling, og din flotte anmeldelse! ⭐️

Det er en stor anerkendelse, at Helle er blevet din "go-to" gennem årene. Det fortæller meget om den tillid og tryghed, I har opbygget gennem samarbejdet - og det er netop dét, at vi stræber efter i vores rådgivning 💪

At Helle har kunnet være det stærke mellemled mellem dig og banken bliver vi også superstolte af at høre, for det bekræfter, at vi gør en reel forskel for vores kunder! 🙏

Hurtig hjælp

Har brugt Morten i forbindelse med hushandlen
Godt samarbejde, og hurtigt i mål med projektet.
Så en anbefaling herfra.

1. oktober 2025

Hej Jimmy 👋

Hvor er det dejligt at høre, at samarbejdet med Morten har gjort en forskel, så I kunne komme godt og hurtigt i mål med hushandlen 🙌

Mange tak for din anbefaling - og held og lykke med det nye kapitel! 🏡🔑

BoFinans Danmark

Claus gav en fantastisk rådgivning og…

Claus gav en fantastisk rådgivning og vi har fået en virkelig god aftale med vores nye bank.
Kan klart anbefales at benytte bofinans, hvis du som os har manglende viden omkring omlægning af lån og hvad der er bedst for vores fremtidige økonomi.
Fantastisk tilgængelighed og professionel rådgivning fra fagfolk som ved hvad det drejer sig om!
Alle pengene værd.

20. oktober 2025

Hej! 👋

Sikken flot anmeldelse! Hvor er vi glade for, at I har haft en god oplevelse med Claus og har følt jer godt klædt på i forhold til jeres økonomi og låneomlægning! 🤗

Vi ved, at netop dét område kan føles uoverskueligt for mange, så det betyder ekstrameget for os at høre, at vores rådgivning har gjort en forskel for jer 🤩

Tak for tilliden!

Meget pålidelig rådgiver

I forbindelse med overtager huset efter skilsmissen blevet jeg anbefalet til Morten som har været når man set i bakspejlet den absolut rigtigt beslutning.
Det var svært at finde en bank som er klar til at giver et lån til mig.
Derudover har jeg også været i en vanskelig situation som gjorte svært for mig at træffe den rigtigt beslutning.
Men han har været altid klar med kompetent rådgivning og god forklaring af mine muligheder.
Og selv da jeg har ændret min beslutning til at overtager huset og køb en andet huset har han straks reageret om denne ny situation.
Han har været altid været venlig og med en helt masser af tålmodighed og meget engageret for at finde den bedste løsning til mig. Nu har jeg et lån og et hus og kan helt sikker anbefaler Morten og Bofinans.

21. oktober 2025

Hej! 👋

Først og fremmest, skal du have stor tak for din flotte anmeldelse! 🙏

Det glæder os virkelig at høre, at Morten har kunnet hjælpe dig trygt videre i en svær periode - selv da planerne tog en drejning undervejs 😊

At du fremhæver Mortens tålmodighed, engagement og evne til at forklare dig dine muligheder klart, betyder også meget for os at høre! Det er netop den oplevelse, vi bestræber os på at give vores kunder 🙌

Vi ønsker dig alt det bedste fremover!

BoFinans Danmark

Altid god og saglig rådgivning fra…

Altid god og saglig rådgivning fra BoFinans. Meget tilfreds med forløbet.

16. oktober 2025

Tak for de fine ord! ⭐️

Vi er glade for, at du har har haft en god oplevelse med vores rådgivning 🤩

En unik Medarbejder ❤️🌹🙂-

Vi var ved at opgive en mulighed men Ulla Stevnshovede gik videre med at undersøge alternative synsvinklen- Hun er simpelthen fantastisk og hvis hendes chef læser dette håber jeg, at han giver hende lønforhøjelse 🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹Kærligst Vibeke Lawaetz-

2. oktober 2025

Hej Vibeke 👋

Tak for din flotte ros til Ulla! Jeg sørger for at både hende og 'chefen' får læst din anmeldelse 😉

Bedste Hilsner
Nanna

Super god rådgivning fra Christina

Super god rådgivning fra Christina ifm. skilsmisse. Har fået det helt rigtige lån og setup.

1. november 2024

Hej Mads 👋

Tak for de pæne ord! ⭐️

Hvor er det godt at høre, at Christina har hjulpet dig godt på plads i din nye situation - så både lån og setup spiller 💪

BoFinans Danmark

Nye øjn skal investere mine aktiver

Jeg fik et godt indtryk af jeres måde at investere mine aktiver på.
Glæder mig til at se resultatet heraf.

29. september 2025

Hej Erik 👋

Tusind tak for din tillid - vi er glade for at være de "nye øjne" på dine investeringer 👀 📊

Vi ser frem til at skabe resultater, med overblik og omtanke 😊

Kæmpe anbefaling herfra

Kæmpe anbefaling herfra, super kompetent og god hjælp!

17. september 2025

Hej Nick 👋

Tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse med os ⭐️

Det betyder meget for os, at du har følt dig godt hjulpet og i trygge hænder gennem forløbet - det er netop den oplevelse, vi ønsker at skabe.

Mange tak for din anbefaling! 🤩

BoFinans Danmark

Renovering og omlægning af realkreditlån

Ifbm. med renovering af huset og omlægning af lån, fik vi hjælp af BoFinans til at forhandle et attraktivt lån hjem. De har været en stor hjælp og været gode til at snakke økonomi på en forståelig måde.
For os har det været pengene værd da tilbagebetalings tiden var få måneder.

1. august 2025

Hej 👋

Tusind tak for de pæne ord! Vi er rigtig glade for, at I har haft glæde af vores rådgivning 🙏⭐️

🔨🏡 Vi ved, at boligrenovering og lån kan føles uoverskueligt. Derfor gør vi altid vores bedste for, at ellers tung og kedelig økonomisnak, bliver mere tilgængeligt og forståeligt. Dejligt at høre, at det har gjort en forskel for jer! 🤩