BoFinans - 100% Uvildig økonomisk rådgivning - Aarhus Anmeldelser 41

4,7

P. O. Pedersens Vej 2, 8200 Aarhus, DK

Bofinans har været et rigtig godt bekendtskab. De var med til at få styr på økonomien og finde andre muligheder end min bankrådgiver havde set.

Faglig og imødekommende😊 Jeg har været meget glad for den hjælp jeg har fået fra uvildig pensionsrådgiver Ulla. Jeg havde længe gået og været træt af at jeg ikke vidste om jeg havde råd til at gå... Se mere

Søren er en professionel ihærdig rådgiver. Yderst behagelig frisk og nærværende. Han sætter sig ind i ens sag, når man får afslag fra sin bank, og kæmper videre for at man så vidt muligt når målet... Se mere

Torben hjalp os med at få overblik over en rodet privatøkonomi, fordelt i flere pengeinstitutter, og få det hele samlet ét sted, samtidig med at han hjalp med at få indhentet ny, højere ejendomsvurde... Se mere

1. nr. 2 af de 4 bedste virksomheder i Økonomisk rådgiver
  2. nr. 2 af de 2 bedste virksomheder i Økonomirådgiver
  3. nr. 2 af de 5 bedste virksomheder i Finansrådgiver
  4. nr. 1 af de 3 bedste virksomheder i Formuerådgivning
  5. nr. 3 af de 6 bedste virksomheder i Investeringsservice
  6. nr. 1 af de 5 bedste virksomheder i Pensionsrådgiver

Om BoFinans - 100% Uvildig økonomisk rådgivning - Aarhus

Vores uvildige rådgivere er specialiserede i, at bygge bro imellem dine drømme og din økonomi.

Vi er 100% uvildige
Vores største styrke er, at vi arbejder for dig - og KUN dig. Det betyder at, vi udelukkende har dine interesser i fokus, og vores uvildige rådgivning tager altid udgangspunkt i dine behov og drømme.

Vi klæder dig på til, at du kan tage de rigtige beslutninger omkring din økonomi på et oplyst grundlag.

Få ro i sindet og energi til mere
Økonomisk stabilitet giver ro i sindet, og når du overlader de økonomiske bekymringer til os, får du frigivet mere energi til at fokusere på de vigtige ting i livet.

Bliv godkendt i banken
Skal du købe ny bolig? Vi hjælper dig med at skaffe godkendelsen hjem hos banken - også selvom du allerede har fået et 'nej'.

Vi klarer forhandlingen med banken, og får aftalen på plads til bedre vilkår og priser.

Tjen penge på dit boliglån
Er du eksisterende boligejer? Så kan vi hjælpe dig med at omlægge dit lån, så du f.eks. kan opnå månedlige besparelser eller skære en stor luns af din restgæld.

Få overblikket over din økonomi
Vi kan tage dig med på en helikopter tur i din økonomi, så du kan få det helt store overblik over de skjulte muligheder i din økonomi.

Få 1 times gratis rådgivning
Første snak er altid gratis og uforpligtende, og du er altid velkommen til give os et kald på 70 26 81 09 for at høre mere.

BoFinans er DIN rådgiver

Vi arbejder for dig - og KUN dig
Vi er 100% uafhængige af bankerne. Det betyder at vi ikke har andre interesser i klemme, når vi rådgiver dig
Få 1 times GRATIS rådgivning
Du kan altid ringe og få en gratis og uforpligtende snak med en af vores uvildige økonomiske rådgivere.
NO cure - NO pay
Hvis du ikke får værdi ud af vores rådgivning, gør vi heller ikke. Vi tager nemlig ikke betaling for dit forløb, hvis ikke vi kan forbedre din nuværende situation.

• P. O. Pedersens Vej 2, 8200, Aarhus, Danmark

• 28 71 07 26

4,7

Svarer typisk inden for 48 timer

Bofinans har været et rigtig godt…

2. maj 2026

Hej Christina 👋

Hvor er det dejligt at læse - tusind tak for anmeldelsen 😊

En bank ser ofte på sagen fra bankens side. Vores opgave er at se på den fra din.

Derfor er vi rigtig glade for at høre, at rådgivningen gav dig nye muligheder og et bedre overblik over økonomien.

Tak for tilliden 🙏

Faglig og imødekommende😊

Faglig og imødekommende😊
Jeg har været meget glad for den hjælp jeg har fået fra uvildig pensionsrådgiver Ulla. Jeg havde længe gået og været træt af at jeg ikke vidste om jeg havde råd til at gå på efterløn og hvordan min økonomi så ud når jeg bliver folkepensionist.
Jeg ringede til BoFinans og blev senere ringet op af Ulla. Ulla havde hurtig styr på tingene, og forklarede og informerede hele tiden om hvad der skulle ske og hvad jeg skulle gøre. Jeg har i dag et godt overblik over min økonomi og ved nu hvornår det er bedst at gå på efterløn. Meget fyldestgørende informationer om ting jeg ikke selv havde fundet ud af.
Mine bedste anbefalinger til Ulla og BoFinans

7. april 2026

Hej Helle 👋

Tusind tak for din anmeldelse - det betyder virkelig meget for os 🙏

Det er præcis sådan en oplevelse, vi gerne vil give. For pensionsbeslutninger kan hurtigt føles uoverskuelige, især når man står med spørgsmål som “har jeg egentlig råd?” og “hvornår giver det bedst mening?”.

Hvor er det godt at høre, at Ulla har kunnet give dig det overblik og den ro, du havde brug for - og ikke mindst gøre det hele til at forstå undervejs.

Vi giver dine rosende ord videre til hende 😊

Og tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse - det hjælper andre, der står med de samme tanker, som du selv havde.

Super fin oplevelse

Super fin oplevelse, super professionelle og super service takker for alt hjælp med et nyt lån som vi er glade for.

29. januar 2026

Hej Jonas 👋

Tak for de fem stjerner! ⭐⭐⭐⭐⭐⭐

Vi sætter stor pris på, at du har taget dig tiden til at anmelde os - så tusinde tak for det 🙏

Yderste professionel

Jesper var yderst professionel og hurtig til at få løst mit finansiering problemet

Det tog ham kun en uge og så var alt klaret

29. december 2025

Hej Thomas 👋

Tusind tak for din ros! 🙏

Det varmer os at høre, at du har oplevet Jespers rådgivning som yderst professionel.

Vi er også glade for, at vores rådgivning gjorde en forskel for dig og din finansiering 💪

Godt nytår 🙌

Meget kvalificeret second opinion

Bofinans har været en helt uvurderlig hjælp i at få lagt en alternativ pensionsplan, som udnytter mine muligheder bedst muligt.
De har været gode til at tage afsæt i hvad der er vigtigt for mig.

21. oktober 2025

Hej Jonna 🙏

Du skal have stor tak for at dele din oplevelse med os! 🙌

Det glæder os at høre, at du har fået lagt en pensionsplan, der tager udgangspunkt i dine ønsker for fremtiden 🤩

Det er nemlig også vigtigt for os, at vores rådgivning ikke blot handler om tal, men også handler om dét, der betyder noget for dig 🙏

⭐️ Tak for din flotte anmeldelse ⭐️

BoFinans Danmark

Altid god og saglig rådgivning fra…

Altid god og saglig rådgivning fra BoFinans. Meget tilfreds med forløbet.

16. oktober 2025

Hej! 👋

Tak for de fine ord! ⭐️

Vi er glade for, at du har har haft en god oplevelse med vores rådgivning 🤩

BoFinans Danmark

Nye øjn skal investere mine aktiver

Jeg fik et godt indtryk af jeres måde at investere mine aktiver på.
Glæder mig til at se resultatet heraf.

29. september 2025

Hej Erik 👋

Tusind tak for din tillid - vi er glade for at være de "nye øjne" på dine investeringer 👀 📊

Vi ser frem til at skabe resultater, med overblik og omtanke 😊

BoFinans Danmark

Vi har haft en rigtig god oplevelse med…

Vi har haft en rigtig god oplevelse med Jesper fra BoFinans. Han har hjulpet os med at få overblik over økonomien ifm. investering, pension og huskøb. Jesper gav tydelig og brugbar rådgivning. Vi kan varmt anbefale BoFinans.

30. juli 2025

Hej Klaus 👋

Tak for at dele din oplevelse, det sætter vi stor pris på 🙏

Vi bliver glade og stolte af at høre, at du beskriver vores rådgivning som tydelig og brugbar. Det er præcis dét vi sigter efter: at gøre økonomi forståeligt 🤩

⭐️ Mange tak for din anbefaling! ⭐️

BoFinans Danmark

Jeg kan varmt anbefale dette firma- og…

Jeg kan varmt anbefale dette firma- og varmt anbefale Ulla Stevnhoved. Grundet tragiske omstændigheder i familien stod jeg med akut behov for økonomisk rådgivning. Jeg skrev en søndag eftermiddag og blev pr. Mail kontaktet få timer efter jeg skrev. . Firmaet har handlet hurtigt, menneskeligt og meget professionelt. Jeg følte mig straks tryg ved Ulla Stevnhoved. Jeg har fået den allerbedste menneskelige og professionelle behandling man kan forestille sig . Jeg har allerede anbefalet firmaet til familie og venner. Og jeg kan i den grad anbefale firmaet til alle der måtte have behov for menneskelig og professionel økonomisk rådgivning.

9. juli 2025

Hej Hanne

Tusind tak for din anmeldelse - og for at tage dig tid til at dele din oplevelse midt i en svær tid.

At du bruger ordene "menneskelig", "tryg" og "professionel" om Ullas rådgivning er nok noget af den største ros man kan få - og vi sørger naturligvis for, at dine varme ord bliver givet videre til Ulla 😊

Sidst, siger vi også mange tak for din anbefaling af os til familie og venner. Det betyder meget.

Alt det bedste til dig og dine ❤️

BoFinans Danmark

Fik en virkelig god gennemgang af de…

Fik en virkelig god gennemgang af de muligheder vi ville have med den pension og opsparing vi har.

27. april 2025

Hej Henrik! 👋

Hvor er det godt at høre, at I har haft en positiv oplevelse med vores rådgivning, og har følt, at I har fået et godt overblik over de muligheder I har, med jeres pension!

Et godt overblik har meget at sige, når det kommer til økonomi 🤓

Tak for din gode anmeldelse af os, og de fem stjerner! 😊⭐️

Ordentlighed og tryghed

Ordentlighed og tryghed.
Jeg er så glad for den tryghed og ordentlighed der bliver udvist. Det er trods alt ens penge og ens eksistens der arbejdes med. Det skaber tillid og det er vigtig for mig.

27. april 2025

Hej 👋

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Det betyder meget for os at høre, at du oplever tryghed og ordentlighed i vores rådgivning – Det er nemlig også rigtig vigtigt for os 🙏

BoFinans Danmark

Arbejder for vores interesser som det eneste

Det vigtigste er oplevelsen af tillid og af at rådgiveren arbejder for vores interesser som det eneste. Vores rådgiver har, når vi står midt i vigtige beslutninger, været til rådighed med kort frist og skarphed.

24. marts 2025

Hej! 👋

Vi er meget enige i, at tillid er et af de vigtigste elementer for os, i vores rådgivning - så, at du har følt dig i gode hænder og har haft tillid til din rådgiver, betyder meget for os 🙏

Mange tak for din anmeldelse! 😊

Vi har lagt lån om af 2 omgange

Vi har lagt lån om af 2 omgange, begge gange rådgivet af Bofinans. Vi har følt os i trygge og kompetente hænder, og har fået en bedre økonmi.
Vi anbefaler meget Bofinans.
Vh Mogens

16. december 2024

Hej Mogens 👋

Tusind tak for de flotte ord og de 5 stjerner! ⭐⭐⭐⭐⭐

Vi er utrolig glade for, at I har følt jer i trygge og kompetente hænder hos os 🤩

Det betyder meget for os at vide, at vi har kunnet hjælpe jer med at opnå en bedre økonomi. Det er præcis det, der er vores mål med vores rådgivning: Tryghed og merværdi.

Vi sætter stor pris på jeres anbefaling og står altid klar til at hjælpe, hvis I får brug for det igen i fremtiden 😄

Andelsboligforening med SWAPP belåning

Kompetent og dygtig rådgivning på et plan alle kan forstå.
Da jeg overtog posten som formand i min andelsforening, fik jeg indblik i foreningens økonomi, der fik mig til at overveje, om den ikke kunne optimeres.
Efter at have kontaktet foreningens bank og kreditforening, omkring vores økonomiske situation fik jeg at vide at det så fint ud, så det var der ikke grund til at lave om på.
Jeg var af en anden opfattelse, det måtte kunne gøres bedre, derfor søgte jeg efter en uvildig økonomisk rådgiver.
Jeg fandt frem til Jesper Malling Sørensen fra BoFinans, Århus.
Han lavede beregninger på vores økonomi og muligheder for optimering, som han fremlagde på et møde for os andelshavere, det har mundet ud i, at vi i dag har omdannet andelsforeningen til selvstændige ejerboliger.
Jesper stod til rådighed med god kommunikation hele vejen, der er ingen tvivl om, at han ved hvad han taler om. Han har formået at formulere sig, så personer der ikke har ejet en bolig før, har forstået hvordan det hænger sammen og hvad det drejer sig om.
Samarbejdet med Jesper og BoFinans har resulteret i, at jeg i dag sparer et par tusinde kroner om måneden på boligposten og optjent en god friværdi oveni.
Jeg har aldrig tjent så mange penge, på så kort tid. Det havde aldrig nogensinde kunne lade sig gøre, hvis ikke jeg havde haft Jesper med.
Jeg vil anbefale alle at tage fat i en uvildig økonomisk rådgiver – de har nemlig kun dine interesser for øje, modsat banken / kreditforening.

Mvh.
Erik Mikkelsen, en glad og godt tilfreds ex formand.

20. november 2024

Hej Erik 👋

Tusind tak for din flotte anmeldelse og for at dele din historie! Vi er virkelig glade for at høre, at samarbejdet med Jesper og BoFinans har gjort en så stor forskel for dig og din (tidligere) andelsboligforening 😄

At hjælpe kunder som dig med at skabe økonomisk klarhed og finde de løsninger, der giver størst værdi, er præcis det, vi brænder for. Det er fantastisk at høre, hvordan optimeringen har resulteret i både månedlige besparelser og øget friværdi – det er netop sådan, vi ønsker at gøre en positiv forskel 💪

Vi sætter stor pris på din anbefaling, og vi er især glade for, at Jesper formåede at forklare de komplekse processer på en måde, der gjorde det nemt for alle at forstå. Din historie viser virkelig værdien af uvildig rådgivning, og vi er stolte af, at du valgte os til opgaven 😊

Endnu en gang tak for de varme ord og for din tillid. Skulle der opstå spørgsmål i fremtiden, eller hvis vi kan hjælpe dig eller dine naboer yderligere, så er I altid velkommen til at kontakte os 🙏

BoFinans Danmark

Kompetent og effektiv rådgivning og…

Kompetent og effektiv rådgivning og gennemførsel af den stillede opgave. Der var kontinuerlig opfølgning og status på sagen. Jeg oplevede rådgivningen som meget værdiskabende og 100% valuta for pengene.

28. oktober 2024

Hej Majbrit 👋

Tusind tak for den flotte anmeldelse! 🤩

Vi er glade for, at du oplevede vores rådgivning som både kompetent og værdiskabende. Det betyder meget for os, at du føler, du fik fuld valuta for pengene - sådan skal det jo også meget gerne være 😉

Vi står altid klar, hvis du får brug for os igen! 💪

BoFinans Danmark

Generelt en dårlig (og dyr) oplevelse at samarbejde med dem

Vi har haft et forløb med BoFinans, som har været fuld af misforståelser, tomme løfter, manglende tilbagemeldinger, manglende kontakt og hjælp til tingene.

BoFinans foreslår en masse ting. Problemet er bare, at vi i forvejen har oplyst, at det er ting vi selv har gjort, eller ting de bagefter selv siger ikke kan lade sig gøre.

Jesper og Ulla giver modstridende oplysninger, der på ingen måde, giver løsninger på tingene.

Når regningen er betalt, er der radiotavshed fra deres side. Vores tid og penge er spildt.

Generelt en dårlig (og dyr) oplevelse at samarbejde med dem.

Den ene stjerne er fordi, at de er venlige og imødekommende i opstartsfasen.

27. oktober 2024

Hej Jan 👋

Tak for jeres feedback og for at dele jeres oplevelse. Vi beklager dybt de udfordringer, I har oplevet i samarbejdet med os, og at vi ikke har formået at leve op til jeres forventninger.

Vi er meget fokuserede på at levere rådgivning af høj kvalitet, og vi tager jeres input meget alvorligt.

Jeg kan forstå at I og jeres rådgiver nu har fundet en løsning sammen, og vi er glade for, at I kunne finde en fælles afklaring.

Vi vil internt bruge jeres feedback til at forbedre vores kommunikation og forventningsafstemning fremadrettet.
Det er selvfølgelig vigtigt for os, at sådanne misforståelser undgås i fremtiden 😊

Skulle der være noget yderligere, står vi naturligvis til rådighed.

Endnu en gang tak for jeres ærlige tilbagemelding 🙏

BoFinans

Altid fin oplevelse og god indsigt i…

Altid fin oplevelse og god indsigt i finansielle forhold

17. oktober 2024

Hej 👋

Du skal have en stor tak fra os - vi er SÅ glade for at du har taget dig tid til at dele din oplevelse her på Trustpilot 🙏

Hej Lis 👋

Tak for de 5 stjerner! ⭐⭐⭐⭐⭐

Det er godt at høre, at vi er lykkedes med vores mission om at levere økonomisk rådgivning i øjenhøjde 🙏

Vi har haft Jesper Malling som…

Vi har haft Jesper Malling som køberrådgiver til vores allerførste huskøb! Det var en kæmpe hjælp og lettelse at have Jesper med på sidelinjen, og vigtigst af alt, sørgede han for at vi kunne få finansiering til huset, selvom vores egen bank indledningsvis sagde nej. Jeg vil anbefale alle købere at gøre brug af en køberrådgiver fra BoFinans! Jeg er ikke sikker på, at vi havde fået vores hus, havde det ikke været for Jesper!

8. marts 2024

Hej Monique 👋

Vi starter lige med at sige tillykke med jeres første hus! 🏡🥳

...Og så vil vi gerne sige mange gange tak for jeres anbefaling og fem flotte stjerner til Jesper i Aarhus ⭐⭐⭐⭐⭐

Der er alt for mange, som møder et afslag i banken, som egentlig 'bare' mangler at have en uvildig økonomisk rådgiver med på sidelinjen 😃

Med jeres anmeldelse er i med til at hjælpe andre i samme situation som jer, med at tage beslutningen om at få hjælp af en uvildig økonomisk rådgiver - og det sætter vi rigtig stor pris på 🙏

Nanna Sif Jørgensen
BoFinans Danmark

Jesper fra Bofinans hjalp mig med…

Jesper fra Bofinans hjalp mig med omlægning af kreditforeningslån og løst problemet med min bank, som har lavet en fejl. Nemt, hurtigt, effektivt. Tak

28. september 2023

Hej Sørn 👋

Tak for din anmeldelse! Skulle der være brug for det, kan du altid ringe til Jesper med spørgsmål - store som små 👍

Nanna Sif Jørgensen