Bøff Burgerbar - Helsingør Anmeldelser 10

3,5

Ny Kronborgvej 2, 3000 Helsingør, DK

Bøff burger i Helsingør leverer gode burgere i et hyggeligt miljø. Har været der flere gange og det har fungeret godt hver gang.

Burgerne var ikke specielt gode, Burgerbollen smagte af en kryderbolle, og virkede ikke helt færdig. Pomfritterne var super. personalet glemte af pakke/udlevere vores drikkevarer, temlig sløj omg... Se mere

1. Restaurant
  2. Amerikansk restaurant
  3. Fastfoodrestaurant
  4. Restaurantområde
  5. Burgerrestaurant

Hos Bøff Burgerbar vil vi levere den bedste burgeroplevelse. Derfor bruger vi 100% dansk oksekød fra Hinmerlandskvæg og økologisk potato bun med kærnemælk fra Thiese mejeri. Vi har altid fokus på kvalitet og hygiejne over alt andet. Vi glæder os til at lave Danmarks måske bedste burger til dig også. På gensyn hos Bøff Burgerbar

• Ny Kronborgvej 2, 3000, Helsingør, Danmark

3,5

Middel

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Nu rigtig dårligt

Desværre er dette forhenværende gode burgersted nu helt i bund hvad angår smag og servering. Frosne industriburgere, der bliver varmet, serveret med kedelige bäncke poser med dip, alt smagte af pap eller for meget chili. Intet udvalg i hverken burgere eller dips. Alt for dyrt. Dette måltid var ikke mere end 25 kr. værd.

9. maj 2025

Bøff værftet

Der var en ny dreng dernede ved navn Mikkel. Selvom det var hans første vagt gjorde han det virkelig godt! God service og lækker mad!!

27. februar 2025

Mega god burger.

Mega god burger.. super venlig og kompetent service på Helsingør madmarked !! Brugte “Niche” voucher med drikkevare.. men ingen drikkevare inkl, da jeg brugte voucher, selvom det stod på voucher…. Derfor ikke 5 *!

21. marts 2024

En kold og slatten omgang

En kold og slatten omgang, hvor man også lige glemte 1/3 af ordren.

15. juni 2023

Hej Flemming
Det beklager jeg
Hvis du vil lade os få muligheden for at rette op på fejlene så send os gerne en mail til info@boffburgerbar.dk
Tak på forhånd

Ikke det værd

Burgerne var ikke specielt gode,

personalet glemte af pakke/udlevere vores drikkevarer, temlig sløj omgang til 367 kr

16. oktober 2022

Hej Marco
Jeg beklager den oplevelse du beskriver. Det er bestemt ikke et niveau vi kan genkende. Hvis du vil give os muligheden for at rette op på vores fejl, så må du meget gerne sende os en mail på info@boffburgerbar.dk
Igen undskylder jeg og vi ser frem til at høre fra dig.
Bøff Burgerbar

Jeg havde bestilt min mad online

Jeg havde bestilt min mad online. Da jeg kom ned for at hente den, fik jeg at vide, at ordren ikke var gået igennem til Helsingør. Da der var lang ventetid, og vi havde koordineret takeout fra en anden restaurant også, som ventede i bilen, måtte jeg droppe mad fra jer og hente fra McDonald’s i stedet for🤬🤬🤬. Tak for ingenting👎👎👎

28. september 2022

Hej Claus

Jeg beklager oprigtigt at din mad ikke var klar. Det er ikke den standard vi ønsker og vi skal altid arbejde for at være klar.
Såfremt du vil give os en chance for at rette op på vores fejl må du meget gerne sende os en mail på info@boffburgerbar.dk

Tak på forhånd