Børnenørden Anmeldelser 4

4,0

Jeg (Viky) har arbejdet med børn i alderen 0-10 år siden 2012. Igennem årene har jeg taget en bred vifte af uddannelser inden for behandling af babyer og børn og har derved en holistisk tilgang til barnets udfordringer. Jeg er uddannet kraniosakralterapeut. Derudover har jeg uddannelse inden for vurdering af stramt tungebånd (og mundens andre bånd), integration af primitive reflekser og generelt arbejde med nervesystemet, ammevejledning, sanseintegration, børnesundhedsvejledning og søvnvejledning. Jeg har særlig meget erfaring i at arbejder med spisevanskeligheder (amning/flaske/fast kost), spændinger/skævheder i krop og kranie, motoriske udfordringer samt udfordringer relateret til nervesystemet. Jeg kigger altid hele vejen rundt om barnets udfordringer, så jeg sikrer mig, at vi arbejder så godt som muligt med at hjælpe barnets udvikling i den rigtige retning. Velkommen hos mig. Viky Skouby - Børnenørden

4,0

God

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

Ubeskrivelig god oplevelse. 🌻

Jeg blev anbefalet Viky i forbindelse med et stramttungebånds-kursus, som jeg havde meldt mig til, da jeg fornemmede at der var noget i vejen med min søn og amningen. Til kursuset fandt vi ud af, at der var stramt tungebånd, læbebånd og nogle spændinger, så jeg kontaktede Viky straks efter anbefalingen.
Her blev jeg mødt af ro. Mødt af følelsen af at blive grebet. Mødt af en super smilende og omsorgsfuld kvinde, der bare vidste hvad der lige skulle til.
For efter at amningen ved første barn gik i vasken, kort tid efter fødslen, så ville jeg kæmpe for at få dette til at lykkedes. Her blev vi hurtigt guidet videre til klip, og så efterbehandlinger hos Viky. Et klip var ikke nok, da første klip ikke var fuldført ordentligt, men efter andet klip af tungebåndet og læbebånd, begyndte tingene at løsne sig op. Og efter mine behandlinger af vores søn, hvor jeg blev sluppet fri (men stadig kun én sms væk fra Viky), så lykkedes det os at komme i mål med det ønske jeg havde og en smertefri amning hele vejen igennem. ❤️ Kan kun anbefale Viky. En fantastisk og dejlig kvinde, som virkelig brænder for sit fag. Og så har hun verdens sødeste klinikhund. 🐶

16. juni 2025

Viky reddede vores amning

Vi har haft et virkelig godt forløb hos Børnenørden med Viky. Vores barn havde et for stort vægttab efter fødslen, og vi stod i en meget sårbar situation med store udfordringer omkring amningen. Viky reagerede hurtigt og kom akut ud til os om aftenen, hvilket betød utroligt meget for os i en presset situation.

Med stor faglighed, grundighed og omsorg identificerede hun et stramt tungebånd, som havde stor betydning for vores barns sutteteknik og amningen generelt. Hendes vejledning og behandling gjorde hurtigt en mærkbar forskel, og vi følte os trygge og taget seriøst gennem hele forløbet.

Viky formår at kombinere høj faglig viden med en rolig og empatisk tilgang, og hendes hjælp har helt oprigtigt været afgørende for, at vi kunne fortsætte amningen.

Vi er meget taknemmelige for den støtte og hjælp, vi har fået hos Viky, og vi kan varmt anbefale Viky til andre familier, der oplever udfordringer med amning eller mistanke om stramt tungebånd.

27. april 2026

Vi elsker at komme ved Viky 🌼

Viky er en super dygtig behandler som gør tingene i barnets tempo 🥰 hvis der er brug for et kram eller trøst fra mor undervejs så er der altid plads til det ❤️

Vi har været inde ved Viky 3 gange, hvor vi fik øvelser til at hjælpe med at løsne spændinger samt styrke den svage side da hun var lidt banan/c-formet ❤️

Viky får vores varmeste anbefalinger 🌼

4. marts 2026

Kæmpe anbefaling af Viky fra BørneNørden

At besøge Viky hos BørneNørden har for os været det bedste vi har gjort for vores børn, men også os som forældre.
Vi har været der i forbindelse med OMFT af begge børn og senere med andre småproblematiker. Viky er kompetent og har et virkelig højt fagligt niveau.
Det er så trygt et sted, at komme med sine børn. Et sted hvor man bliver mødt i sine bekymringer og hvor fagligheden er tårnhøj og problematikkerne kan udbedres. Vikys viden er så bred, at jeg nærmest aldrig tror, jeg har stillet et spørgsmål hun ikke har haft viden om 🙈
Jeg kan kun anbefale BørneNørden, hvis man går med noget, men gerne vil have hjælp, vejledning og/eller behandling til, med sit dyrebareste.

27. maj 2026