Vakantieboek voor mijn kleindochter besteld voor op vakantie. Boek naar het verkeerde adres gestuurd. Fout, geen enkele fout erkennen. Na drie dagen werd het boek bezorgd op het foute adres. Geen tijd... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Ik kom wel vaker in deze winkel en zo ook elk jaar voor een muur kalender. Dit jaar viel de kalender uitelkaar maar moet wel betalen voor een nieuwe, niet gedaan kom daar natuurlijk niet weer slechte... Se mere
Ik kreeg dag erna mail van klantendienst met bestelling, blijkbaar iets fout gelopen.. op vrijdag geleverd, dus opgelucht en tevreden! Ik ben al.even klant, altijd goed verlopen. Deze namiddag... Se mere
Snelle levering, goed verpakt. Vriendelijke klantenservice en meer dan uitstekend geholpen. Na 2 maanden bleek de bestelde 3D lijm na kort gebruik hard te worden, dus onbruikbaar. Hierover opmerkin... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Kontaktoplysninger
Wormerweg 9, 1311 XA, Almere, Holland
- 085 273 9701
- klantenservice@boekenvoordeel.nl
- boekenvoordeel.nl
Ingen nylige anmeldelsesinvitationer
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Winkelbezoek voelt ongemakkelijk. Beter online bestellen
Bij online bestellen gaat het altijd goed. Maar iedere keer als ik in de winkel in Almere kom, staat de verkoopster telefoon gesprekken te voeren over de winkel. Iedereen kan meegenieten. Echt ongehoord. De dames praten luid en duidelijk over hun baas en mede-collega's.
Je voelt je als klant zeer ongemakkelijk en bijna schuldig omdat je komt betalen en het gesprek onderbreekt.
Nooit meer
Bij bestellen aangegeven dat het pakket door DHL op Donderdag zou worden geleverd, helemaal goed, daar kies ik voor, dan ben ik thuis. Zonder verder ook maar iets te horen is het alweer veranderd. Nu een ander, nog nooit van gehoord, bedrijf dat alleen in de avond levert en dan niet op de donderdag maar op de vrijdag. Als ik dat had geweten had ik het niet besteld want dan kan ik het niet aannemen. Het bezorgbedrijf bezorgt ook nog eens niet in het weekend. Het was een verjaardagscadeau dus daar heb ik niks meer aan. Ik kies speciaal de dag, tijd en bedrijf omdat ik er een hekel aan heb om niet thuis te zijn als de bezorger het pakket wil afleveren. Nu veranderen jullie het zonder ook maar iets van te voren te laten weten en voordat ik er iets aan kan doen, is het “verzonden” en te laat. Ik kan ook niet aangeven dat het dan maar naar een afhaalpunt mag worden gebracht, die optie is er niet. Zal fijn zijn voor de bezorger.
Ik ben al klant
Ik ben al klant, maar wordt geïdentificeerd als robot als ik probeer in te loggen. Hetzelfde als ik aangeef mijn wachtwoord te willen wijzigen.
Dit schiet niet op, aangezien er verder geen verklaring wordt gegeven en ik dus ook niet verder kan.
👎👎👎
Getoonde prijzen op website kloppen…
Getoonde prijzen op website kloppen niet. Wanneer je het bestelde artikel af wilt halen krijg je ineens een dubbel zo dure rekening. Klantendienst is zeer slecht te bereiken en reageert pas na extra aanmaning. Reactie klantendienst medewerker “Marc” getuigt van weinig maturiteit. Het gaat duidelijk om een medewerker die zijn job tegen zijn goesting doet. Mijn les: koop / bestel beter bij een fnac / standaard boekhandel of andere.
Bestelling 17/12/2022
Zéér correcte en, gezien omstandigheden van eindejaarsperiode, snelle levering;
Zéér degelijke verpakking waardoor beschadiging quasi onmogelijk was;
Goede info ivm opvolgen van verzonden artikelen
Vandaag in de winkel Hilversum kreeg ik…
Vandaag in de winkel Hilversum kreeg ik product niet mee als waar het voor geprijsd was. Erg onaardige verkoopster probeerde mij uit te leggen dat ik meer moest gaan betalen omdat zij het product verkeerd geprijsd hebben. Dacht het niet!
Vreselijke service
3 maal een film gekocht deden het alle 3 niet.cen neet het lag aan de film want heb nooit problemen gehad met mijn dvd speler met wat voor dvd dan ook behalve de films van boekenvoordeel. Krijg alleen maar nieuwe films die het niet doen. Echt belachelijk dat ik mijn geld niet terug krijg.
Een boek bestelt dat in eerste plaats…
Een boek bestelt dat in eerste plaats veel te laat bezorgd werd. Heeft er 2 weken over gedaan. En toen ik deze afhaalde was de verpakking beschadigd en dus mijn boek ook. Vervolgens is er een nieuwe opgestuurd, maar kon ik het beschadigde boek nog weer verpakken, retour sturen. Uiteindelijk dus veel extra energie en gedoe gestoken in een boek dat ik ruim 3 weken na de bestelling binnen kreeg. Te laat voor een jarige waar het voor bedoeld was. Er was contact met de klantenservice, maar weinig begrip. Ik koop mijn boeken hier niet meer.
Misleidende prijzen Boekenvoordeel
BOEKENVOORDEEL BERK MAJADO.
Geven met oranjesticker de korting/verkoop prijs aan maar rekenen aan de kassa oude prijs. Bij navraag wazig verhaal over meerprijs. Daarna wordt verkoopster boos en wil geen discussie aangaan. Juridisch fout (misleiding) maar de klant wordt met grote mond afgewimpeld. Ga er nooit meer iets kopen. TIP, let goed op de echte verkoopprijs want die klopt niet altijd. Verhaal halen heeft geen zin. Zoek liever een betrouwbare en klantvriendelijke winkel.
hele slechte service en slecht…
hele slechte service en slecht bereikbaar wacht nu al 9 dagen op een zending en heb mail gestuurd en nog niks gehoord dit was eens maar NOOIT meer
Veel beloven maar niets leveren
Er word keer op keer beloofd te verzenden, je krijgt een mededeling dat het pakje is aangemeld bij de vervoerder maar wordt nooit verzonden
Wol besteld maar wordt niet geleverd…
Wol besteld maar wordt niet geleverd pakje is aangemeld bij bezorgdienst en die hebben het na 6 dagen!!!!! nog steeds niet ontvangen, zal hier niet weer bestellen 😡
Ook hier slaat Corona toe.
Vier felicitatiekaarten voor € 3,50 is nog steeds niet duur vergeleken met de prijs in een cadeau- of boekwinkel.
De prijs van deze kaarten was € 2,50 en dat betekent een prijsverhoging van 40%!!!!!!!!

Besvarelse fra BoekenVoordeel
mooie website en erg veel leuke producten
een zeer prachtig mooie website heeft boekvoordeel heel mooie producten voor nette meest vriendelijke prijzen
persoonlijk zou ik graag VEEL MEER NIEUWE cd uitgaven zien en mooie cabaret en natuur dvd uitgaven ipv veel geweld verheerlijking films
een erg tevreden klant en fan !
Zeer goed verpakt
Bestelling netjes correct optijd bezorgt artikel zeer goed verpakt in bubbeltjes folie plus papier tegen beschadigingen ik geef het een dikke 10 ga zo door😀
Snelle en correcte levering
Snelle en correcte levering. Dat DHL het op een verkeerd adres bezorgd heeft is jullie niet aan te rekenen. Een vriendelijke buurman bracht het bij ons.

Besvarelse fra BoekenVoordeel
Probleem winkel
Er was een probleem in de winkel en die is netjes opgelost vanuit het kantoor. Dikke pluim voor Marc.
Bestelling niet compleet geleverd, maar snelle retourbetaling.
Van de vooraf bevestigde bestelling katoengaren bleek bij levering 1 kleur te ontbreken. Er zat een briefje bij dat het niet op voorraad was, bedrag zou worden teruggestort. Dat is inderdaad gebeurd, binnen 1 week. Jammer dat online de voorraad niet up to date is. Kwaliteit product is goed en afhandeling door klantenservice ook. Daarom 4 sterren
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.