Ekstrem GOD og professionel behandler
Ekstrem GOD og professionel behandler. Jeg har være hos Samad flere gange, og smerterne er gået væk. Jeg kan varmt anbefale hans behandlinger. 5x⭐️ herfra!
Behandling af kroppen på den effektive måde.
Trylleskov alle 32, stuen, 2680, Solrød Strand, Danmark
Rigtig fin velkomst og en behandling som er effektiv. Jeg kommer helt sikkert igen 👌🏽👍🏽
Det blev forskellen imellem smerter i dagligdagen, til et liv uden.
Fra ikke at kunne komme ud af min seng, til til at kunne bevæge mig smertefrit.
Tak for god professionel og omsorgsfuld behandling.
Bodymindfikser samad
er altid et besøg vær kan varmt anbefales
Jeg bruger ham hver gang jeg har smerter som er udholdelig 🤩 og jeg henviser flere af mine kollegaer til ham.
Jeg kunne allerede mærke en forskel efter første behandling!
Samad er en yderst dygtig og professionel behandler.
Han har min varmeste anbefalinger!
God 1 behandling i trygge rammer.
Har klart lyst til at komme igen på et senere tidspunkt.
Har prøvet masser sted at gå til behandling men hos bodymindfixer er det er det bedste jeg nogensinde har fået og kan kan klart anbefales og i hvert fald ikke sidste gang jeg kommer der over
Super behandling, har døjet med skulder skade og kun efter 1 behandling har det det allerede meget bedre.
Fantastisk oplevelse i behagelige omgivelser. Gik derfra i bedre tilstand og vil klart anbefale Samad, som behandler.
Jeg plejer normalt ikke at lave en anmeldelse. Men bliver simpelthen nødt til at lave en her.
Jeg har døjet med hovedpine og svimmelhed i ca et års tid, og har været til diverse læger og behandlinger, men intet har hjulpet. Så jeg tænkte, at jeg måtte prøve at give det her en chance, da jeg intet havde at miste.
Det er nok en af de bedste behandlinger jeg har fået. Fra jeg ankommer til stedet og til jeg forlader det igen blev jeg behandlet rigtig godt. Selve behandling har været et mirakel for mig, det har virkelig hjulpet mig til at jeg har fået det bedre og kommet tilbage til en en normal hverdag. Jeg håber at folk, der døjer med de samme symptomer prøver denne behandling. Man går derfra som et nyt menneske. Absolut det bedste man kan gøre for sig selv. Kan ikke rose Samad nok for den professionalisme han udøver.
Kan ikke andet end at rose & anbefale Bodymindfixer - Jeg har været til en del kombinerede behandlinger hos Samad. Jeg er til dagligt ambulanceredder, samt træner crossfit. Så der kan jeg ikke undgå at få lidt fysiske belastninger, men det har Samad hjulpet mig af med hver gang. Samad yder super service & er meget proffessionel. Han er også rigtig god til fortælle om behandlingen undervejs, og gør intet uden at sige det først. Kan anbefale kombi behandlingen med kropsterapi & shockwave! 😃
I starten af i år fik jeg smerter i nakken. Det viste sig at være en begyndende discusprolaps, og det gjorde at min højre arm mistede muskelmasse og styrke.
Jeg gik som en gammel mand, krumbøjet og kunne ikke rette mig op pga. smerter. Kombinationen af fys og kiropraktor og morfin tog mig noget af vejen, men jeg havde fortsat udfordringer efter 2-3 måneder.
Jeg har indtil nu fået 6 behandlinger og gode råd og vejledninger. Jeg stoppede med medicinen og er næsten smertefri.
Jeg kan trygt anbefale Samad pga. behandlingen, men især fordi hans tilgang ud fra et holistisk synspunkt er det der rykker. Tusinde tak Samad.
Jeg døjer med spændinger i skuldre, nakke og øvre ryg - og var til behandling hos Samad. Han var meget professionel og lyttende. Allerede efter første behandling kunne jeg mærke en kæmpe forskel.
Jeg har været yderst tilfreds og vil helt klart anbefale ham til andre.
Det gør av men hold da op hvor det har hjulpet på min hælspore. Nu kan jeg gå igen. Helt fantastisk behandling
Fantastisk oplevelse. Meget hygiejnisk og ekstremt god service. Klart anbefales hvis man har smerter.