bodybite.eu Anmeldelser 240

4,9

Önöktől rendeltem a pillangó nyakláncot ami nagyon tetszik. Örülök hogy probléma mentes volt a rendelés és nem kellett sokat várni. A futár is szuper volt. Sok sikert kívánok ennek a webáruháznak.

Poštovanje i naklon do poda! Nakon narudžbe i dostave,dobio sam razbijen artikl. Nakon što sam Vas kontaktirao i rekao problem, Vi ste sami ponudili isti atikl bez da sam morao išta platiti. Drug... Se mere

Πάρα πολύ καλό Οι φτέρνες μου τα πέλματα και οι κάλοι ήταν σε πολύ καλή κατάσταση Σκεφτόμουν να πάω σε ειδικό.Ομως τα έφτιαξα μόνη μου και είμαι πολύ ευχαριστημένη .Το συνιστώ υ

Jest to moje pierwsze doświadczenie z tej firmy. Zamówiłam ten wspaniały produkt i od razu go wypróbowałam. Jestem bardzo zadowolona tylko na reklamie wychodziły trochę duże jak ja to nazywam pączki z... Se mere

Bodybite – Glow Naturally, Live Beautifully

Bodybite helps you embrace your natural beauty—anytime, anywhere.
At Bodybite, our mission is to empower your beauty routine with high-quality, effective products that enhance your natural glow. We offer a curated selection of skincare, makeup, and self-care essentials designed to nourish and rejuvenate your skin. We serve customers across Europe with fast, secure shipping from our Italian warehouse, ensuring timely delivery. Our flexible payment options, including cash on delivery, and dedicated customer support make shopping with us convenient and reliable.

4,9

Tökéletes alapozó

Tökéletes alapozó, a fedese tartós, könnyen eldogozható, Szuper jó termék!

11. april 2026

Besvarelse fra bodybite.eu

Köszönjük a kedves értékelését.

Örülünk, hogy elégedett a termékünkkel.

Bodybite Csapat

Prodotto ottimo !

Prodotto ottimo !! Ringrazio

Grazie! Apprezziamo molto la tua recensione positiva. 🙂

Cordiali saluti,
Team Bodybite

není co vytknout

není co vytknout. Velká spokojenost od začátku objednání až po doručení a odzkoušení.

Besvarelse fra bodybite.eu

Děkujeme za vaši pozitivní recenzi.

Jsme velmi rádi, že vše fungovalo k vaší spokojenosti.

Přejeme vám vše nejlepší,
Tým Bodybite

Önöktől rendeltem a pillangó nyakláncot…

Besvarelse fra bodybite.eu

Köszönjük! Hálásak vagyunk, hogy időt szakított arra, hogy megossza velünk pozitív tapasztalatait. 🙂

Bodybite csapata

Sprawnie zgodnie zamowieniem

Zakup doskonaly , pierwszy sklep który zakupiony towar z FB trafil zgodny z opisem i reklama super..

12. april 2026

Dziękujemy! Cieszymy się, że jest Pan zadowolony z naszych usług 🙂
Pozdrawiamy,
Zespół Bodybite

Πάρα πολύ καλό Οι φτέρνες μου τα…

11. april 2026

Besvarelse fra bodybite.eu

Σας ευχαριστούμε για την ευγενική σας κριτική.

Χαιρόμαστε που είστε ικανοποιημένοι με το προϊόν μας.

Με εκτίμηση,
Ομάδα Bodybite

Spokojenost

10. april 2026

Děkujeme! Opravdu si vážíme vaší pozitivní recenze. 🙂

S pozdravem,

Minden termékük megbízható

Minden termékük megbízható, szépen csomagolt, tendben megérkezik,pontosak a futárok.
Azt kapom,amit rendelek.

10. april 2026

Köszönjük az értékelését!

Mindig öröm ilyen visszajelzéseket kapni ügyfeleinktől.

Szép napot!

Bodybite Csapat

Jednoduché objednání

Jednoduché objednání, rychlost dodání,
určitě si znovu objednám, díky.
Pavel Grebeníček

9. april 2026

Děkujeme! Jsme rádi, že jste s našimi službami spokojeni. 🙂

S pozdravem,

Gyors

Gyors, minőségi

6. april 2026

Besvarelse fra bodybite.eu

Köszönjük! Nagyon köszönjük a kedvező értékelését.

a Bodybite csapata

Me gustó

Me gustó , mucho, mi pedido, lo recomiendo

2. april 2026

Besvarelse fra bodybite.eu

¡Gracias! Nos alegra mucho saber que estás satisfecho con nuestra tienda.

Saludos cordiales,
El equipo de Bodybite