Respekterer ikke Pricerunner-annoncer
Beosound Emerge annonceret på Priceruner til cirka tusind kroner under normalpris. men forretningen ville ikke vedkende sig det.
Bang & Olufsen Hellerup og Rødovre - Din B&o forhandler i København
Strandvejen 100, 2900, Hellerup, Danmark
God service og venlig betjening. Tak til Jan B fra B&O Hellerup.
Hvis vi kunne give nul stjerner gjorde vi det. Min far som er på plejehjem bestilte en servicetekniker til at finde ud af hvorfor lyden var gået på hans fjernsyn. Det er periodisk lyden går. Dette oplyser vi naturligvis og da tekniker kommer på besøg virker lyden igen. Teknikerne går med det samme igen og siger vi kan ikke lokaliserer problemet, når lyden er der igen. Dvs. intet tjek, ingenting. Herefter får vi en regning på 1000 kr. Det havde været helt fair, hvis de reelt havde lavet et servicetjek, men blot at gå igen og sende en regning på 1000 kr. er absurd. Udover dette skal B&O Rødovre (som er samme ejer som Hellerup) gøre opmærksom på dette, at de ikke vil lave et servicetjek, hvis lyden er tilbage igen. Det gjorde de heller ikke. Tænk hvis man havde et større problem, end dette. Hele familien har handlet igennem årene i Rødovre og det er fuldstændigt slut, og det bakker de øvrige anmeldelser herinde meget godt op omkring
Jeg er så vred over den service jeg har fået hos B&O. Jeg investerede i maj 2022 i en Beosound Level højtaler, i håbet om at få en god lyd. Men det eneste jeg har fået er bekymringer og dårlig kundeservice. Jeg købte højtaleren hos B&O på Strandvejen i Hellerup. De satte den op for mig. Men efter 14 dage gik højtaleren ud, den tænder, men virker ikke og appen kan ikke bruges. Jeg fik hjælp i butikken, men efter kort tid virkede den igen ikke. Og sådan er det blevet ved. Jeg har fået et nyt batteri til den. Den har været frem og tilbage til reparation i Tyskland to gange, hvor jeg har måttet undvære den i længere tid, men de kan stadig ikke få den til at virke. Og igen og igen må jeg erkende, at B&O ikke kan lave et produkt, der virker. Jeg har forgæves forsøgt at få hjælp fra B&O, men på fabrikken mener de ikke at det er deres ansvar, og i butikken i Hellerup mener de ikke at købeloven gælder for dem. Jeg er så vred og skuffet over at have brugt så mange penge på et produkt, der er så dårligt.
Købte et par brugte B&O-højttalere i B&O Rødovre (Hvidovrevej), hvor jeg fik en supervenlig betjening af Kim.
Højttalerne var i fin stand, virker perfekt - og til en skarp pris :)
B&0 Hvidovrevej Meget saglig betjening fra a-z
Altid let at få fat i gode tilbud
Efterfølgende service i forb med levering ydes til den lovede tid og af virkelig fagfolk , der kan deres kram Også i forbindelse med kombination af nye B&O produktet kombineret med allerede eksisterende udstyr (Ældre tv nye højttalere)
Kan anbefales
Behagelig og god service ved køb af lille højtaler og lækre høretelefoner.
Kommer sikkert igen for nye lyd oplevelser :-)
Har nu handlet gentagne gange hos B&O i Hellerup igennem de seneste år. Altid en fornøjelse med god service, kyndig vejledning, hyggelig og lærerig “nørdesnak” og altid med et smil på læben og masser af venlighed. Har envidere haft exceptionelt gode oplevelser med at de går de ekstra skridt for at kunne levere hurtigst muligt og som ønsket. Mine varmeste anbefalinger!
Super service fra et meget hjælpsomt personale, som gjorde hele købs- og installationsprocessen til en meget positiv oplevelse. Kan kun anbefale B&O Hellerup.
Købte og betalte varene torsdag og fik det hele installeret Fredag, sådan, fremravende service.
Bestilte søndag - modtog tirsdag, kan 100% anbefale Bocph.dk :)
Vi modtog et par høretelefoner i gave købt i B&O Århus. Men kunne - selvom vi havde kvittering - ikke ombytte til kontanter. Til gengæld havde det været muligt, hvis vi havde købt på nettet. Et er, at de ikke har deres aftaler på plads i kæden. Noget andet er, at de ikke bare udbetaler og clearer med Århus 'behind the lines'. Vi skal nu selv fragte gaven til Århus for at få pengene tilbage. Virkelig dårlig service.