Tegnede et abonnement og valgte en gave. Gaven var udsolgt. Gaverne man så kunne vælge var enten sportsting eller værktøj. Hjemmesiden, hvor man kunne vælge en anden gave duede så alligevel ikk... Se mere
Det er meget svært at kommunikere med Bo Bedre. Jeg ville feks give min svigerdatter et abonnement - nu kommer det til hende, med mit navn på, håber posten fremdeles prioriterer adressen frem for navn... Se mere
Jeg er abonnent på Bo bedres julebog, og der var nogle detaljer i bogen, som jeg ikke brød mig om. Derfor skrev jeg til bladet og "klagede" og blev kontaktet af julebogens redaktør, som ikke blot fo... Se mere
Bo bedre er et lækkert blad, 😍 det er helt som det skal være. Det er “lokkemetoden” der bruget til at fange flere abonnenter der er kritisabel. Blev ringet op af en sælger da jeg før havde haft... Se mere
BO BEDRE holder dig orienteret om det nyeste inden for bolig, arkitektur, design og mad. Find boligreportager og designnyheder online på bobedre.dk.
Danmark
Seng med høj komfort til en rigtig god pris.
Jeg ønskede egentlig en seng med medium blødhed, men sælgeren frarådet mig det. Jeg valgte at give ham fuld tiltro, men vi aftalte også at jeg havde en måned til at se det an.
Efter små 3 uger, må jeg bare give ham ret, medium var det helt rigtige, og jeg har aldrig sovet bedre!
Det er desværre et kæmpeproblem at man ikke får en reminder når ens abonnement er ved at udløbe
Abonnementet fornys automatisk og kan ikke opsiges inden det udløber igen

Besvarelse fra Bo Bedre
Den 21.11.24 skulle jeg have haft mine første juleblade fra Bo Bedre, men de kom aldrig. Den 25.11.24 ringer jeg til Bo Bedre og får at vide, at det er Dao, der er skyld i at bladene ikke er kommet.Der kommer ét blad. Der skulle komme 2 blade. Nu er der gået 14 dage og jeg har kun set ét
juleblad fra Bo Bedre.

Besvarelse fra Bo Bedre
Tegnede et abonnement og valgte en gave.
Gaven var udsolgt.
Gaverne man så kunne vælge var enten sportsting eller værktøj.
Hjemmesiden, hvor man kunne vælge en anden gave duede så alligevel ikke.
Har ikke fået mit første blad 2 dage efter udgivelsen.
Don’t go there guys!

Besvarelse fra Bo Bedre
Købte i november måned et abonnement på 9 blade, modtaget december, januar, juni og nu august bladet.
Må gentagne gange rykke for svar på mail, der svares ikke og i senest samtale, følte jeg mig beskyldt for at snyde. Blev så lovet juli blad, men fik august.
Forlænget abonnement med 3 måneder - men det vil så ikke give mig de 9 lovede blade.
Håbløs dialog og ærgrer mig over, at de lovede blade ikke leveres.

Køb ikke gavekort her
Gælder kun 6 måneder - et gavekort har jeg ellers oplevet min. 1år men åbenbart ikke her
Mit gavekort er desværre lige overskredet for få dage siden fandt jeg ud da jeg ringede til kundeservice for at høre hvor lang tid jeg havde endnu til gavekortet. De var ligeglade og intet at gøre sagde de.

Besvarelse fra Bo Bedre
Hold jer fra at købe noget her.
Købte et abonnement den 7/3, med levering af et spurvepar Max 12 hverdage senere. Nu er det snart en måned siden, og der sker intet. Langsom svar fra kundeservice og generelt ikke styr på det
Opdatering:
Jeg har kæmpet for at få svar fra kundeservice. De mener at spurveparret er blevet væk, og har “sendt en ny”. Dog skulle jeg også have modtaget et blad den 11 april, i dag er det den 25. De snyder! Hold jer LANGT væk.

Besvarelse fra Bo Bedre
Jeg har gennem det seneste halve år oplevet gang på gang ikke at få Bo Bedre leveret. Jeg har ellers været abonnent på bladet i en del år og har tidligere været glad for det. Jeg har mange gang måtte ringe, og så er bladet efterfølgende blevet genfremsendt eller jeg er blevet tilbudt, at få mit abonnement forlænget med 1 blad. Jeg er også flere gange nu her blevet tilbudt forlængelse af mit abonnement til en god pris, men hvad hjælper det, når jeg ikke modtager bladet uden at skulle rykke for det. Mit sidste blad var nr. 4 nu her, hvor jeg så også bliver fortalt, at Bo Bedre havenummeret ikke er for abonnenter men kun i forhold til løssalg. Det synes jeg er dårligt.

Besvarelse fra Bo Bedre
Jeres pris er utroværdig. Det viser sig der er flere priser på samme produkt/ ordning, hvis man ringer til jer.

Besvarelse fra Bo Bedre
Jeg er desværre ‘kommet til’ at indebetale mit abonnements beløb på kr. 649 to gange og har to gange skriftligt forgæves anmodet om tilbagebetaling.
Får at vide at der er anlagt sag om refundering inden for 7 dage - hvis jeg er heldig.
?????
Mvh
Birgit Amstrup Kirk

Besvarelse fra Bo Bedre
Jeg undrer mig over, at jeg ikke som abonnement modtager mit Bo Bedre på samme tid, som det er til salg i supermarked. Jeg var flere dage efter med sidste nummer. Normalt når man abonnerer modtager man seneste nummer før det kommer til salg i handel. Jeg hører gerne, tak.

Besvarelse fra Bo Bedre
Generelt et rigtig godt blad, altid god leder, relevante artikler, flotte fotoserier og god inspiration. Af og til lidt for overklassebetonet/snobbet, og der har et par gange været rod i deres opkrævninger/styring af abonnementsperioder.

Besvarelse fra Bo Bedre
Fint blad. Jeg er bare utilfreds med indpakningen /plastik. Bladet er vådt eller stødt i hjørnet , når jeg modtaget det.

Besvarelse fra Bo Bedre
Gode relevante artikler om tingene i en meget smuk billedlig udgave

Besvarelse fra Bo Bedre
1. Virkelig dårlig kundeservice.
2. da jeg bestilte via nettet på 3. numre + velkomsgave, + julenummer, modtog jeg aldrig en bekræftelse (hverken mail eller Mobilpay og bestile derfor 2-3 timer efter igen og stadig ingenting.
efter en dag eller to fik jeg endelig en bekræftelse om mit abonnement. jeg fik den samme mail to gange, men med samme bestillings nummer, så tænkte alt var fint.
Jeg blev efterfølgende trukket 2x 258 kr.
jeg skrev straks til kundeservice for at aflyse det ene abonnement - men der gik langt over en uge før jeg hørte fra dem.
Fik at vide at de aflyste min 2. abonnement, men har stadig intet modtaget.

Besvarelse fra Bo Bedre
Fin info om første levering, men synes ikke jeg har modtaget info om næste blad leverance?

Besvarelse fra Bo Bedre
Fik pr. tlf. tilbud om 8 numre af Bo Bedre. Da jeg havde modtaget mine 8 numre gik der et par månder hvorefter jeg modtog en regning på 3 numre, 268 kr. Jeg skrev via mail 2 gange til kundeservice uden der kom svar igen. Efter flere rykkere og gebyrer ringede jeg til kundeservice, i talte med en meget agresiv dame. Ville overhovet ikke høre på jeg ikke havde modtaget de 3 numre, meddelte mig " jeg skal nok få pengene ud af dig". Skrækkelig oplevelse. Nu har RKI henvendt med nye gebyrer og trusler om fogedretten. Et rigtigt godt blad men kundeservice ved de ikke hvad er. Er midt under hele forløbet igen blevet kontaktet om et nyt tilbud fra Bo Bedre.