Goede uitleg,moet ver zoeken om een degelijke winkel te vinden met raketsporten,met veel keuze,voor elk wat wils.ook goed voor service,snelle besnaring volgens afspraak
Super vriendelijke topservice! Ik ging naar de winkel zonder precies te weten wat ik wilde, maar daar werd ik uitstekend geholpen. Al mijn vragen werden beantwoord en mijn opties werden teruggebracht... Se mere
Er was tijdens het spelen een breuk in mijn Padel racket gekomen, dus ik ging naar Boba om een nieuw te kopen. De verkoper wist me te zeggen dat de breuk een garantie was zonder dat ik hier nog maar a... Se mere
boba racketsports – More than a store, an experience! At boba racketsports, we are driven by a passion for racket sports. We specialize in padel, tennis and badminton, with a unique focus on experience and expertise. Our store combines a wide product selection with testing opportunities, expert services and advice. 🎾 Test & Experience: Try out rackets padel, tennis and badminton before you buy, and buy with confidence 🏸 Professional advice: our team consists of experienced players and experts who help you make the right choice. 🛠️ Service & maintenance: we provide in-house stringing, grips, and racket balancing for peak performance. 🤝 B2B & B2C: we cater to both individuals and businesses with tailor-made solutions. At boba racketsports, we are committed to top-tier service, innovation, and building a strong racket sports community. Visit us and experience the difference! 📍 Located 15 km west of Antwerp. Experience it yourself – #PlayTheBOBAWay! www.bobaracketsports.be
Kapelstraat 117, 9100, Sint-Niklaas, Belgien
- +3237663451
- info@bobaracketsports.be
- bobaracketsports.be
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Goede uitleg,moet ver zoeken om een…
Ik ben ontzettend tevreden met mijn…
Ik ben ontzettend tevreden met mijn aankoop! Ik kocht een nieuw padelracket en een paar padelschoenen en werd uitstekend geholpen. Ik kreeg professioneel en eerlijk advies, waardoor ik met vertrouwen de juiste keuze kon maken.
Op mijn nieuwe racket werd meteen vakkundig een racketbeschermer en een nieuwe grip geplaatst. De padelschoenen zitten meteen comfortabel.
Topservice, deskundig en een fijne winkelervaring.
professionele hulp bij aankoop van…
professionele hulp bij aankoop van tennisschoenen, en bovendien leuke prijs met extra korting als clublid van Reinaert Tennis en Padelclub Lokeren vzw
Friendly helpfull
The sales person took the time to help me find the right product and gave his personal preference.
Super service. Goeie hulp bij keuze en goeie prijzen.
Zoals altijd vriendelijk persoonlijk…
Zoals altijd vriendelijk persoonlijk advies, rustig overzichtelijk shoppen
Hier krijg je kennis
Hier krijg je kennis, advies en mag je testen. Respecteer de service en koop locaal. Respect Ilya
Mijn tennisrackets daar gekocht tegen…
Mijn tennisrackets daar gekocht tegen een mooie prijs en zeer snel bespannen geleverd. Goed geholpen door Ilya.
Ilya is zooo vriendelijk en behulpzaam
Ilya is zooo vriendelijk en behulpzaam, ook zonder pusherig te zijn. Het voelt als thuiskomen als ik Boba Racketsports bezoek.

Besvarelse fra boba racketsports
Zeer behulpzaam
Via Dries deze winkel gevonden, als beginnende speler heb je raad nodig en dat heb ik gekregen, bedankt voor de service

Besvarelse fra boba racketsports
Nice service and acknowledge
Had to change badminton racket. Got good info and nice material
Great stock of the newest collections
Great stock of padel rackets, gear,..(Adidas, Nox, Bullpadel,..).
vriendelijke en professionele hulp,
vriendelijke en professionele hulp,
Vriendelijk
Vriendelijk, goed geholpen geweest, goede uitleg gekregen.
Top verkoper
Top verkoper. helpt je goeden geeft altijd een super goede uitleg over het product.
Experts in hun vak.
Experts. Ze weten heel goed waar ze mee bezig zijn en kennen het materiaal en de sport goed.
Ze adviseren zonder oordeel.
Betrouwbaar en indien nodig flexibel.
Normaal zijn besnaringen bij mij niet zo dringend maar soms wel. Ik kon dit aangeven en daar werd rekening mee gehouden.