Yderst tilfreds 👍
Flot gulv der er let at holde pænt. Meget behageligt at gå på. Lækre detaljer ved kanter og beslag. Yderst prof. Opmåling og montering med god dialog omkring ønsker og så til en fornuftig pris.
Boatfloor.dk er et stærkt team der tænker innovativt og er passionerede. Vi optimere løbende, og udvikler nye løsninger sammen med vores kunder og leverandører. Har du ikke selv mulighed for at tegne gulvet op, er vi naturligvis behjælpelige med denne proces også. Hvis du derimod selv vil gøre lidt af arbejdet kan vi også være behjælpelig med dette, vi fremsender folie samt tusch og en nemt forståelig guide, for at gøre det så nemt for dig som kunde. ”Skræddersyet” EVA gulve, der giver din båd personlighed – med CNC fræsede logoer, navne og mønster helt efter dine ønsker. Det meste kan blive til virkelighed hos Boatfloor.dk
Vestergade 27, 7430, Ikast, Danmark
Svarer typisk inden for 1 måned
ADVARSEL…Et af de mest useriøse firmaer jeg har oplevet.
Jeg skrev ellers en noget pænere anmeldelse af Mads og BoatFloor.dk i april som jeg hermed har slettet og trukket tilbage.
Jeg fik monteret gulv i min båd, og bestemt flot arbejde, som jeg anbefalede på Trustpilot, men efterfølgende skal jeg da lige love for at jeg har oplevet dårlig service og brudte løfter i verdensklasse.
Efter monteringen af gulvet på dækket, bestilte jeg også gulv til toilettet og belægning på et par borde i båden, hvor der blev lovet levering og montering gang på gang på gang uden at det blev overholdt. Ikke engang aflysning af 3 klokkeklare aftaler formåede Mads at overholde.. IKKE 1 eneste af dem overholdt han, trods han fik at vide at jeg den sidste gang måtte aflyse møder og tage fri for at mødes med ham ved båden i Silkeborg, kun 25 km fra hvor han har sit firma i Ikast. Han udeblev bare endnu engang og siden da har han ikke taget tlf, ikke svaret på mails, ikke svaret på sms, ikke reageret på tlf.svarer beskeder. Absolut tavshed fra hans side siden midt april og indtil 1/9.
1/9 ringede jeg til ham efter at have sat min tlf op til: “vis ikke nummer”, og der tager han tlf første gang jeg prøver… hmmm
Han siger at han har ignoreret mig fordi han syntes at jeg var lidt uforskammet i en besked jeg skrev til ham 3. gang han brændte mig af uden at melde afbud.
Jeg skrev flg: “Hej Mads, jamen jeg takker da for det flotte arbejde med gulv i toilette og belægning på bordene du lovede at lave for 3 dage siden😡, du vidste jeg havde taget fri og aflyst møder, hvorfor brændte du mig af igen???”
Trods alle disse brudte løfter, og virkelig dårlig service, foreslog jeg i samtalen at vi slog en streg over uenighederne og startede på en frisk for jeg ville jo stadig gerne have lavet de ting jeg havde bestilt ham til, hvilket han syntes var en god ide og lovede at vende tilbage dagen efter med en dato for udførelse af det bestilte arbejde…
Nu skriver vi 14/9 og jeg har INTET hørt overhovedet.
Min tillid og tålmodighed er opbrugt og jeg advarer alle andre om dette useriøse firma og dets utroværdige ejer…
Til oplysning skal siges at jeg har lagt 60.000+ i han firma for et gulv og en bådtrailer som jeg købte af han ifbm. handelen i april måned…

Besvarelse fra Boatfloor
Jeg mødte Boatfloor på bådmessen i Fredericia den 21.02.25, hvor jeg havde en god og grundig snak med Mads. Jeg spurgte bl.a, om det var muligt at få et råstykke af gulvet, som jeg selv kunne skære til - men Mads forklarede, at det netop er deres speciale; at levere gulve på specialmål, så det var ikke nødvendigt. Jeg fortalte hvor stort gulvet var og at det skulle bruges inde i båden, så det skulle være muligt at tage det op. Her foreslog Mads selv, at jeg bare kunne få det uden lim. Han virkede fleksibel og løsningsorienteret. Da jeg samtidig selv ville stå for opmåling og skabelon, sagde han, at han ville kunne give mig en skarp pris. Alt virkede professionelt og tillidsfuldt.
Men det blev hurtigt et mareridt.
Da jeg afleverede min skabelon - som aftalt - var Mads ikke til stede og havde glemt vores aftale. Jeg afleverede i stedet til hans partner, Ib. Derefter gik kommunikationen helt i stå. Jeg ringede utallige gange uden svar, sendte sms'er og bad blot om en status - uden respons. Da jeg til sidst fik kontakt, var prisen pludselig meget højere end det, vi havde talt om på messen. Jeg nævnte den manglende kontakt, som Mads blot afviste med, at et eksternt firma angiveligt skulle tage imod opkald - hvilket åbenlyst ikke fungerer; opkald ringede ud og blev afbrudt efter få sekunder. Han lovede dog alligevel at komme med et godt tilbud.
Derefter gik han atter helt i tavshed. Ingen pris, ingen fremdrift, intet svar. Senere kom en besked om, at 6 mm gulv uden lim ikke ville fungere, men at 9 mm måske kunne. Jeg svarede med det samme, at det var i orden, og tilbød endda, at jeg gerne ville løbe risikoen med de 6 mm. Jeg ringede og skrev - igen uden svar.
I desperation kontaktede jeg Ib, som virkede forstående og professionel og sagde, at han ville følge op med Mads. Jeg håbede endelig på fremdrift - men nej heller ikke her var der hjælp at hente. Efter lang tids stilhed fik jeg i stedet en iskold sms om, at de afviser min sag og vil sende min skabelon retur. Ingen forklaring, ingen dialog. Jeg forsøgte at ringe - igen - ingen svar. Skrev flere beskeder om ønske med uddybendende forklaring og evt. hvad der skulle til for at det kunne lade sig gøre - intet svar, hverken fra Mads eller Ib.
Jeg opgav den 02.06.25 - altså et forløb på lidt over 3 måneder, og sendte min adresse. Ib svarede, på sms, at skabelonen ville blive sendt, men igen uden nogen bekræftelse eller track and trace. Da jeg fulgte op, blev jeg affejet og ignoreret.
Alt i alt har dette forløb kostet mig ENORMT meget tid, energi og frustration. Jeg har aldrig oplevet så elendig kundeservice og mangel på ansvarlighed fra en virksomhed.
Boatfloor har været en KÆMPE skuffelse. Find et andet firma - et som faktisk kommunikerer og står ved deres ord. Her bliver du overladt til tavshed og ligegyldighed.

Besvarelse fra Boatfloor
Vi mødte Mads på messe i Fredericia, han kom ned til Gråsten efterfølgende og målte op mm. 14 dage efter er båden klar og færdig monteret, et virkelig flot arbejde, som vi kun kan anbefale.
Vi ligger i Fiskenæs, hvis nogen vil se hvordan det ser ud
Alt hvad vi har aftalt blev overholdt, og en kanon service. Rigtig god rådgivning og professionel arbejde. Mads kan sit kram.
Kan kun anbefales herfra
Vi vil gerne sende de varmeste anbefalinger til Mads og firmaet Boatfloor som vi kan anbefale til andre som ønsker et flot gulv til deres båd … det færdig resultat er super flot 🤩 hele forløbet har været godt og vi har været informeret undervejs
Mads er meget imødekommende, venlig og kompetent person …
De bedste anbefalinger herfra ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Mvh Peder og Vivi
Super godt forløb. Efter Mads havde lavet skabeloner, fik layout på hvordan gulvet ville se ud. Og efter nogle ændringer af designet, fik vi lavet gulvet og fik tilsendt billeder da de havde producert det. Efterfølgende fik vi det monteret som aftalt og det er et super flot resultat.
Mads har været utrolig sød og leveret varen også selv om der opstod problemer med div lazer maskiner så blev det et super flot resultat han fik lavet.
Hvis i vil se fotos er i velkommen på min fb Rune valdemar leig Jørgensen og pb for evt spørgsmål
Helt utroligt flot arbejde på vores flybridge motorbåd. Kan varmt anbefale Ib & Co.
Ak ja, træerne vokser ikke nogle steder med Mads desværre. Han har lavet gulv på vores båd, og det er blevet rigtig fint, og vi er glade for det. Men det var ikke uden bøvl og brudte deadlines.
Senere har jeg så lavet en aftale med Mads, om rep af min båd, efter en anden mekaniker brændte mig af. Mads var fuld af løfter om at det skulle han nok få styr på, og ville komme omkring påske. Dette blev så udskudt flere gange, med tomme løfter og dårlige undskyldninger. Ugen før den skulle i vandet, valgte Mads så at skrive at ham kom dagen efter vores aftale, da han var presset den dag. Siden da har han ikke svaret, og tager ikke sin telefon.
Dybt dybt useriøst, og desværre endnu en “mand”, som gør at man helt mister lysten til at være bådejer.
Så mit bedste råd må være, hold jer langt væk, med mindre i vil ha gråt hår.
Super flot arbejde venlig betjening hurtig service
Fra jeg tog min beslutning til gulvet var opmålt og monteret gik der ca 30 dage…. Meget imødekommende personale