1. Ejendomsudlejning
  2. Boligudlejningskontor
  3. Boligmægler
  4. Ejendomsmægler

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Søger du lejebolig? Find lejligheder, værelser eller huse til leje og fremleje, eller opret en gratis udlejningsannonce i dag.

2,0

Under middel

Bare lad vær😠😠😠😠😠

For din egen skyld, så lad vær med at leje hos dem!😕
Vi var i den uheldige situation at vores bank i en periode betalte vores husleje forsent, men vi betalte rykkergebyret uden at brokke os, for det er selvfølgelig ikke i orden, at den falder for sent, men vi har hele tiden været i dialog med boligselskabet og banken.
Så pludselig, kræver de at det nu skal det kørre gennem komunnen over min mands kontanthjælp, ellers så skulle vi flytte, det går min mand så med til, og kommunen trækker så pengene derfra, inden de bliver sat ind på hans konto.
Det går fint de første 2 måneder.
Men så her for en måned siden, stod han i døren igen, med en opsigelse og sagde at jeg havde en uge til at flytte og at pengene skulle udbetales til hans private konte og at vi bare skulle se at komme ud, han var meget ubehagelig over for mig og sagde at han havde ringet og skrævet flere gange uden at der var nogen respons😢Jeg var meget uforstående over for dette, da jeg jo vidste at kommunen betalte vores husleje og at pengene jo var trukket og at jeg bestemt ikke havde hørt noget fra ham overhovdet!!!!
Det viser det sig så at kommunen har trukket pengene fra min mand, men ikke har betalt huslejen i 3 måneder😢 Og ja! Han har ringet og skrevet, men ikke til os, kun til kommunen, så hvordan F... skal jeg så kunne reagere på det?😯
Vi ringer lynhurtigt til dem på kommunen og de kan godt se at pengene står hos dem på hold😡
og de lover så at få styr på det og sender også en kvittering til boligselskabet om at de har pengene og at de nok skal udbetale dem.
Så skulle man jo tro at der ville komme ro på, men nej, manden vil have at vi skal flytte uanset hvad.
Så får 3 uger siden stod han der så igen nu, med en ny opsigelse, nu havde vi så 14 dage til at flytte.
Vi har advokater på, men vi bliver nød til at flytte, for vi magter ikke at blive boende, når han hele tiden kommer randene, jeg lider af stress og angst og ADHD, så det skulle der styr på nu! Jeg går straks igang med at finde en anden bolig, det går der så en lille uges tid med, så kommer han igen, overfuser min mand og truer med at lukke for strømmen, hvis vi ikke flytter med det samme og opfører sig meget truende.
Vi var faktisk igang med at pakke ned da han kom, men det tager lidt tid, især når man er en børnefamilie på 5 og ikke har råd til flyttefirma. Der går 3 dage, så går strømmen med et kæmpe knald og😲
Et par dage efter taler vi med naboen, som igen er blivet ringet op og spurgt om vi stadig bor der, for nu har han søret for at lukket for strømmen😲 Vi opdager at lyset på opgangen går på vores. Han sender også folk ud for at skifte låsene og vi må ringe til politiet igen, for at få dem til at holde sig væk. Håndværkerne er dog høflige og får afvide, at de kun må skite låsen i opgangen og så skal de ellers holde sig væk til vi er helt færdige, de skifter låsene i opgangen, fordi at det har de fået besked på, for så kun det værer at vi kommer hurtigere væk, vikæmper med at blive færdige, men på mystisk vis virker kablet på bilen til traileren ikke, så det forsinker jo det hele😕 og da jeg var igang med flytningen igår, så stod der så en mand med pappire fra retten om at fogden kommer den 26 Oktober og sætter os ud.
Godt at vi har fundet et andet sted at bo😅
firmaet har to direktører og den ene låser sig selv ind, uden din viden og roder i dine ting, vi har oplevet at han har gjort det flere gange hos underboen og også den tidligere underbo.
Han blev skide sur da vi ikke ville udlevere vores hoveddørsnøgle og han kommer uanmeldt råber af dig og opfører sig truende, og kan ikke huske noget, blander alt sammen omkring de forskellige boliger de har.
Der er ikke styr på noget i det firma og de er svære at få fat i og så laver de ikke noget som helst, ikke engang akutte ting, så som et utæt badeværelses gulv, hvor vandet fosser ned hos underboen, der gik 3 måneder, hvor vi ikke kunne gå i bad der hjemme og det er ikke udannet håndværkere, som udfører arbejdet og de fik besked på at de kun måtte bruge 400 kr på at lave det.
De havde ikke det rigtige med og måtte bruge vores værktøj og vores fliser og har ikke betalt os tilbage, de lavede det slet ikke ordentligt og 3 måneder efter, var det så utæt igen, men denne gang væltede det ned hos underboen og der gik yderlig 3 uger før det blev lavet og det enest de gjorde var bare at lave en ny silikonefuge, jeg har billeder af alt også af lejligheden før vi flyttede ind. Der er rigtig meget fusk med det hele, der er skimmel nogle seder og ulovlige el instalationer og de er meldt til politiet af os af advokaterne og af prof dk og meget andet, de har skiftet navn mange gange og har flere selvskaber, som er gået konkurs og de har været under revition af stastadvokaten, de vil ikke lade os se rengskabet for vand osv og har ikke nogen forsikring på boligerne.
Udlejeren (Bjerne) er totalt utilregnelig den anden Hans er konfliktsky og næsten umugelig at få fat på. Så slet ikke nogle stjerner til dem!

26. januar 2022

Fusker Firma

Fusker Firma
Sjov nok når du ik betaler for deres servicer får du masser af bolige tilbud . Men når du så betaler for deres service får du sjovt nok ikke tilbud og hvis du gør er de udlejet ud.Eller der står straks til udlejening når de tilbyder tilmeldlinger på 3-5 kr. kontakter du så udlejerne skal du lige ventet med at få svaret til næste uge hmmm så du tvunget til at betale fuld pris for at så få svar tilbage som så er udlejet. Hvor var så lige den straks udlejning henne.i Min vurderinger, det sammenspist med "udlejeren"

13. oktober 2021

Jeg kan ikke komme i kontakt med dem

Jeg kan ikke komme i kontakt med dem. Der er intet nummer man kan ringe til, og når man så endelig finder en måde at skrive til kundeservice, får man ikke svar. Lejebolig.dk har trukket 350kr fra min konto denne måned og sidste... Og jeg kan ikke finde ud af hvordan man skal afmelde det. Jeg har været inde på alt på min profil for at slette det..

29. april 2021

Kan ikke anbefales

Havde man kunne give 0 stjerner, havde jeg gjort det. For det første er det rigtig sjældent at boligudlejere svarer på ens henvendelser. Det ved jeg godt ikke er lejeboligs skyld, men det gør altså bare at man sætter spørgsmålstegn ved jeres troværdighed. Flere gange har jeg også oplevet, at de informationer der bliver givet i annoncen inde på lejebolig, ikke matcher med det der står i den eksterne annonce, som man jo har betalt for at kunne se. Jeg burde have afmeldt mit Plus-abonnement for længst, da det er spild af både tid og penge.

31. marts 2020

Snyd og svindel!!!

Snyd og svindel, og dybt useriøst firma...
Man laver en aftale om at komme og se lejligheden, og uden videre bliver den lejet ud til anden side. Dette får manden der bor i lejligheden intet at vide om, selvom de har lavet aftale om at det var ham der skulle finde den nye lejer.
Derfor laver han aftale med mig om besigtigelse, men 30 min før jeg skal se lejligheden, får man en besked om at boligen er lejet ud. Dybt urimeligt og unfair.
Det er sgu at skide på sine fremtidige lejere, og folk som faktisk har en aftale om besigtigelse.

8. februar 2018
Vis anmeldelser på alle sprog. (11 anmeldelser)

Er dette din virksomhed?

Få en gratis konto