Tja, Vijverpomp als bestaande vijverpomp gekocht. Zag meteen kleinere diameter in en afvoer doorgang. Nu regelmatig vervuiling in schoepenrad. Wachtend op een oplossing die hopelijk komt zodat ik... Se mere
Mijn gemeende waardering voor de BluGarda task force! Het contact met de klantendienst verliep telkens bijzonder vriendelijk en efficiënt. Wat ik nog belangrijker vind, is dat er ook effectief gevolg... Se mere
Nieuw set filters gekocht voor de blugarda 3611 en 5211 helaas kan je de set alleen krijgen met de blauwe en gele filter en voor de uitbreiding heb je alleen blauw. Ik heb hiervoor gebeld en het was... Se mere
Goed product! Er ging helaas een UV-C lap stuk tijdens garantie periode, die hebben ze netjes gratis en snel vervangen na een diagnose gesprek. Top service voor en na bestellen.
BluGarda is het merk voor betrouwbare en hoge kwaliteit producten voor tuin & vijver.
Engelenburgstraat 41c, 7391AM, Twello, Holland
- +31850608095
- klantenservice@blugarda.nl
- blugarda.nl
goede filters en snel en keuriggeleverd

Besvarelse fra BluGarda
Geleverd wat besteld is binnen…
Geleverd wat besteld is binnen aangegeven tijd.
Overigens is dat volgens mij zoals het hoort.

Besvarelse fra BluGarda
Prima apparaat "laag" verbruik werkt…
Prima apparaat "laag" verbruik werkt goed
Goede spullen netjes verpakt redelijk…
Goede spullen netjes verpakt redelijk snel bezorgt.
Super fijne en snelle service
Super fijne en snelle service. Ik heb een paar weken geleden een bewateringssysteem en een bewateringscomputer besteld. Hier bleek iets te ontbreken in de verpakking. Een mailtje gestuurd en binnen een uur reactie gekregen. Uiteindelijk een nieuwe verpakking opgestuurd gekregen. Fijn dat dit zo snel geregeld was!
Vijverpomp
Goed product afgeleverd,pomp werkt heel erg goed in een mum van tijd was het vijvertje helemaal helder

Besvarelse fra BluGarda
Snelle levering, goede prijs kwaliteit.
Snelle levering, goede prijs kwaliteit. De fontein is prachtig en idd zeker een meter hoog en drie meter in doorsnee zoals beschreven. In het begin regelmatig schoon moeten maken maar nu prima. We zijn er erg blij mee.

Telefonisch gesproken
Telefonisch gesproken
Goed geholpen
Vriendelijk en duidelijk uitgelegd
bonjour ,très content de mon achat…
bonjour ,très content de mon achat envoie rapide et avec suivit je recommande
Snelle levering
Snelle levering. Over de vijverpomp zelf kan ik nog niet veel vertellen aangezien ik hem net geïnstalleerd is. Duurzaamheid zal nog moeten blijken. Pomp is met zijn lage wattage (40W en 5200 m3) in ieder geval energiezuinig.
Snelle levering en prima kwaliteit.
supervlotte service aan correcte…
supervlotte service aan correcte prijzen, goede kwaliteit van product
good quality, energy efficient and at a good price
The item is as described and arrived in time. Looks good quality, energy efficient and at a good price.
Bestelling snel geleverd
Bestelling snel geleverd. Product voldoet aan het gevraagde. Werkt tot nu toe goed.
Correct geleverd
Correct geleverd, filterpomp doet wat moet.nu afwachten of ze verder perfect functioneert
snelle service
snelle service, mooie kwalitatieve producten. Ik heb nu meerdere producten van dit bedrijf.
Alles is verlopen naar wens
Correcte behandeling van bestellingen…
Correcte behandeling van bestellingen en levering
Gewoon goed geen klachten