Snelle bezorging en net iets goedkoper dan op Bol.com haha! De lamp (Amy) is aanwinst voor onze slaapkamer!
Pakket werd geleverd zoals beloofd,dagje later door, de eeuwige vertraging bij post.nl, maar ruim op tijd. De vriendelijke woorden op het kaartje maakt het net een tintje persoonlijker. Ja zeker een a... Se mere
Lamp Fé besteld en volgende dag ontvangen. Het is goed verpakt, met oplaadsnoertje en gebruiksaanwijzing. 5 sterren, ik ben er blij mee, eigenlijk voor in de camper besteld maar zet het lampje eer... Se mere
De jarige is blij met de leuke kaarslamp, die snel geleverd werd en precies is zoals gewenst. Vond het alleen jammer dat er zoveel plastic is gebruikt voor de verpakking en verzending.
Blue Rocks® Blue Rocks is een Nederlands lifestylemerk dat tijdloze producten ontwikkelt voor home, travel & outdoor living. Van sfeervolle verlichting en woonaccessoires tot robuuste rugzakken, thermosflessen en outdoor essentials. Elk product wordt geselecteerd op kwaliteit, functionaliteit en design. Geïnspireerd door de rust en ruimte van Friesland geloven wij in minder spullen, betere keuzes en producten die jarenlang meegaan. Persoonlijke service, duurzame kwaliteit en aandacht voor detail staan daarbij centraal. Crafted for Quiet Moments.
Einsteinweg 130, 8912ap, Leeuwarden, Holland
- info@bluerocks.shop
- bluerocks.shop
Hele fijne website!
Ik ben zo blij met de lamp die ik heb besteld bij blue rocks! Een hele goede service, snelle levering en een leuk persoonlijk kaartje erbij. Ik raad deze website iedereen aan!

Prima service
Een bestelling geplaatst en een lege doos gekregen. Ik denk dat de bezorger het ook een leuk item vonden 😞.
Gerecenseerd en 2 dagen later had ik mijn geld terug!
Nieuwe bestelling geplaatst en 2 dagen later ontvangen. Prima service!

Prima!
Producten zijn zoals beschreven en goed betaalbaar! Ook altijd leuk als er een handgeschreven bedankje bij zit :)

Mooi product.
Mooi product.
Snelle verzending met een leuk persoonlijk berichtje erbij.

Snelle verzending
Snelle verzending, netjes verpakt en artikel zoals omschreven! Prima verkoper.

Besvarelse fra Blue Rocks
Snelle levering en zeer tevreden over…
Snelle levering en zeer tevreden over de kwaliteit van het artikel!

Besvarelse fra Blue Rocks
Prachtig houten vogeltje én snel…
Prachtig houten vogeltje én snel geleverd.

Goede service, mooie producten
Heel blij met de kandelaar, staat prachtig. Snel bezorgd, verzorgde verpakking.