Lad være med at hold på …
Lad være med at hold på parkeringspladser med noget navn som minder om bluepark. De er nu lukket (forstå det hvem der kan) eller er i alt fald administrationen er overgået til City Parkeringsservice A/S står der på deres hjemmeside.
Samme ejer som står i CVR 35845666 er Nikolaj Florentz Mackowski, som også har en masse andre virksomheder. Blandt andet et opkrævningsfirma.
Jeg anmodede dem om at være en lille smule menneskelige i forbindelse med en afgift kort tid efter skift til sommertid, da mit ur i bilen ikke havde skiftet. Men NEJ de vil ha penge. Griske som de er.
Ak ja, 750 kr- rigtig god påske Nikolaj Florentz Mackowski og dine medarbejdere.
Fremover vil jeg undlade at handle i butikker der har private p-pladsafgiftsfirmaer til at opkræve penge.
Hvis i andre gør det samme så kan de jo ikke tjene penge og må lukke.
Så kan man handle i fred og ro. Jeg var væk i knap 20 minutter, kontrolløren må ha stået og ventet efter jeg gik, for der var ikke meget tid. Men der er selvfølgelig også masser af penge til personale med alle de dyre afgifter de skraver til sig.