Virksomhedsoplysninger

2,9

Middel

TrustScore 3 ud af 5

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Missvisande leveranstid!

Beställde en film och trots att det stod "beräknad leveranstid 3-5 vardagar" hade dom den inte i lager. Efter mailkontakt fick jag information om att "beräknad leveranstid 3-5 vardagar" inte är en garanti på att jag får varan inom den tiden, inte ens garanti på att dom kommer få in filmen överhuvudtaget. Då är det bättre att skriva "beställningsvara" och exempelvis "skickas när varan finns i lager" så har dom ryggen fri, men det är missvisande att skriva 3-5 vardagar på varor som inte finns i lager, speciellt på amerikanska utgåvor då det tar tid at få hem dom. Synd... för Bluelord! Jag tänkte beställa cirka 10 titlar då jag gillar att stötta svenska handlare men nu köper jag dom på annat ställe (både billigare och med garanterad leveranstid)

10. februar 2026
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Grymt utbud av specialversioner av…

Grymt utbud av specialversioner av filmer från bland annat USA, för oss som kan se alla regioner är det kul, priserna är helt ok och leveranstiderna är bra (om man inte har bråttom), bra förpackade. Bra när man inte känner för att importera själv. Stort utbud av 4K UHD Blu-ray

4. april 2024
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

The owner is extremely rude and vile

The owner is extremely rude! I also caught him selling "used" BluRays as "Brand New". Be careful because what you're buying is probably re-sealed. I paid 500kr for a scratched up supposedly "NEW" Imported disc when it a badly re-sealed already used disc.
I would never use them again and have spread the word about them online

1. marts 2024
Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Varning innan köp!

Jag hade alternativet av att köpa en film av detta företaget eller Amazon för samma pris. Valde detta företaget då jag vill stödja mindre företag om möjligt. Ångrar det stort nu i efterhand. Började med att jag skulle få filmen max 5 dagar efter beställning, på sjätte dagen så mailade jag företaget. Visade sig att de väntade på att få in filmen för att sedan skicka ut den.

Efter en lång väntan så fick jag äntligen filmen, för sent för filmkvällen som var planerad med några vänner så la undan filmen till nästa tillfälle. 3 veckor senare så försöker jag spela upp filmen och inser att det inte fungerar. Jag tittar på deras sida igen och ser att det står att den bara fungerar på amerikanska blu-ray spelare.

När jag mailar dem så verkar det som detta inte är första gången någon beställer fel på deras sida då jag får tillbaka en punk lista med vad jag kan göra, bl.a försöka sälja den på tradera.

Rekommenderar att de skriver en tydligare rubrik där de nämner regionen så det är enklare att se på mobila enheter. Ger en tvåa i betyg eftersom de verkar ha hyfsat stort utbud av blu rays från olika regioner ifall det är vad du letar efter, lita bara inte på deras leveranstid.

23. december 2023

Er dette din virksomhed?

Få en gratis konto

Læs mere om andre typer anmeldelser.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.