Geweldige kwaliteit, echt uniek en absoluut de beste bloemen die ik ooit ergens heb besteld. De service van Bloom & Wolf is ook heel goed
Virksomheden har svaret
Prachtige blomme! De donkerroze klaprozen! Ik hou van een wat harige stengel bij "zijden" bloemen, en deze waren precies wat ik zocht! De bloemenparfum die je erbij krijgt kun je ook voor andere do... Se mere
Virksomheden har svaret
Eerst begrepen wij de opzet niet. We hadden een bon van onze kinderen gekregen. Na telefonisch overleg, was alles duidelijk. Een schitterende vaas, gevuld met prachtige bloemen staat nu te pronken.... Se mere
Virksomheden har svaret
Geweldige service en prachtige bloemen. Mijn vaas was kapot aangekomen en ze hebben direct een nieuwe toegestuurd met een persoonlijke kaart. De manier waarop het probleem is opgelost en de persoonlij... Se mere
Virksomheden har svaret
Bloom & Wolf specializes in premium silk flowers, delivering beautifully arranged bouquets to your home or office. Each season, we introduce new designs. Choose from purchasing, renting, or our business subscriptions.
Haarlemmerstraatweg 13, 1165MJ, Halfweg, Holland
Har besvaret 33 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 2 uger
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Bloemen van Bloom & Wolf zijn niet normaal. Zo mooi! Ga zeker nog een keer bestellen.

★★★★★
Prachtige zijden bloemen en mooi samengesteld, love it! De kwaliteit is top en ze blijven er altijd fris uitzien.
Ik vind het ook fijn dat er elk seizoen nieuwe ontwerpen zijn, altijd leuk om dan af te wisselen!

Besvarelse fra Bloom & Wolf
Hele mooie roos ontvangen en perfecte service.
Helaas vind ik de prijs voor een heel boeket te duur. Jammer.

Besvarelse fra Bloom & Wolf
Prachtig boeket! Echt blij mee. Ook bijzonder mooi en stijlvolle vaas. Next level zowel de bloemen als vaas. Hier gaan we jaren plezier van hebben.

Besvarelse fra Bloom & Wolf
Prachtig boeket, mooie vaas, snelle levering en vriendelijke service! Heel blij mee!

Besvarelse fra Bloom & Wolf
Vriendelijke en persoonlijke service, stevig verpakt verzonden.

Besvarelse fra Bloom & Wolf
Wat een prachtige bloemen! Niet van echt te onderscheiden en werkelijk een aanwinst voor het interieur. Fijne website met goede foto’s en een eenvoudig bestelproces. Een aanrader voor iedereen die op zoek is naar mooie duurzame bloemen!

Besvarelse fra Bloom & Wolf
Waanzinnig mooie bos bloemen van Bloom & Wolf gekregen! Bloemen lijken zelfs van dichtbij net echt. Prachtige kleuren samenstelling. Incl klein geurtje bij wat je erbij erop kan spuiten.
Mooi verpakt en in een hele gave vaas.
Was een feestje om dit kado uit te pakken!

Besvarelse fra Bloom & Wolf
Prachtige zijden bloemen die bijna niet van echt zijn te onderscheiden. Een pronkstuk in mijn interieur én duurzaam, ik ben er superblij mee. Ook vind ik het tof dat de boeketten vernoemd zijn naar inspirerende vrouwelijke kunstenaars 🙌
Aanrader dus! 🌸✨

Besvarelse fra Bloom & Wolf
Super mooie bloemen en goede service, dank jullie wel!

Besvarelse fra Bloom & Wolf
Bloemen werden snel geleverd en staan prachtig in ons huis. Mijn man en ik waren erg verrast door de kwaliteit, onze gasten zien niet dat we kunstbloemen hebben staan. Ik raad bloom and wolf van harte aan.

Besvarelse fra Bloom & Wolf
Wij genieten heel erg van het prachtige boeket dat we hebben besteld bij Bloom & Wolf. De bloemen zijn als echt. En snelle service.

Besvarelse fra Bloom & Wolf
Really beautiful flowers and excellent service!

Besvarelse fra Bloom & Wolf
Echt een top concept: veel mooier dan een standaard bosje bloemen doordat het perfect is gestyled met vaas en ook nog eens een stuk duurzamer. Krijg super veel complimenten van alle gasten bij ons thuis. Levering en klantenservice ook super.

Besvarelse fra Bloom & Wolf
Wat een mooie bloemen! Echt « Net echt » ;)!! En dat is bijzonder voor kunstbloemen om dat gevoel echt te geven, en dan nog met een lekkere geur erbij. Ik kocht prachtige hortensia’s in een mooie witte vaas voor iemand die veel reist maar nu altijd wel mooie bloemen thuis aantreft! Heel blij mee!

Besvarelse fra Bloom & Wolf
Al een tijdje heb ik een heel mooie bos klaprozen staan en ook een ander klein bosje bloemen. Ze staan echt prachtig!
Daarbij is het natuurlijk een fantastisch en vooral duurzaam concept waar ik mij helemaal in kan vinden.
Echt een aanrader!

Besvarelse fra Bloom & Wolf
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.