Jeg stod i den situation at skulle bruge en evighedsbuket til min kæreste til valentinsdag. Bestillingen gik hurtigt og nemt igennem hjemmesiden, og fik lavet ordrekommentar, der blev hørt. Lynh... Se mere

Jeg købte flere buketter med tørrede blomster (evighedsbuketter), som der var vist billeder af på deres hjemmeside. De kom allerede dagen efter og leverede blomsterne personligt med et stort smil... Se mere

1. Blomsterdekoratør
  2. Butik med tørrede blomster
  3. Blomsterbutik

Blomsterdesign i særklasse. Hos os, laver vi Danmarks flotteste evighedsbuketter, dekorationer og meget mere. Vi leverer altid personligt på sjælland

3,4

Middel

Jeg bestilte en hvid adventskrans 7/11

Jeg bestilte en hvid adventskrans 7/11, jeg venter en uge og får af vide d.14/11 at der har været sygdom og adventskrans ikke er afsendt endnu. (Selvom de selv skrev til mig, at den ville blive afsendt hurtigts muligt)
Den 18/11 modtager jeg min krans og den er rigtig flot. Jeg er dog lidt skuffet at jeg idag d.28/11 kan se at adventskransen, jeg har købt er sat ned fra 745kr til 400kr.

Jeg er med på at forskellig vare kommer på tilbud i ny og næ. Men det undre mig at en sæsonvare som denne - som har en “købs relevans” i en måned til en halvanden måned tid, bliver sat så betydeligt ned lige efter jeg er sikker på mange har købt den…

28. november 2024

Hej Caroline.
Først og fremmest, tak for dit køb hos os.
Vi er super glade for at høre, at du er glad for din nye adventskrans.
Vi kan sagtens forstå, at man kan føle sig “snydt” når et produkt man har købt, pludselig bliver sat radikalt ned.
Mange har købt deres adventskrans hos os, og vi laver dem løbende + lidt ekstra ad gangen for at følge med.
Det kan jo så hænde at vi ligger inde med et par stykker lige inden 1. advent - og dem vil vi jo hellere sælge lidt billigere, end at de blot ville samle støv.
Prisen afspejler også risikoen for, at kunden måske ikke kan nå at få den hjem til 1. advent.
Det er ikke en planlagt reduktion - men noget vi besluttede idag

Vi er selvfølgelig kede af hvis det har gjort din oplevelse dårligere, men vi håber trods alt at det giver en smule mening.

Blomsterbureauet

Vælg denne leverandør

Bestilte 3 buketter i går. Fik personligt leveret i dag. De er alle fantastisk smukke og overgår min forventning. Kan kun give min 100% anbefaling❤️

31. december 2023

Hej Mette.
Tusinde tak for at have givet dig tid til at skrive denne flotte anmeldelse :)
Vi er så glade for at høre, at buketterne overgik din forventning.

Tak for dig 🌸🌸

Det var en helt enestående oplevelse at…

Det var en helt enestående oplevelse at handle hos jer, skrev en mail til jer lørdag eftermiddag og forventede ikke noget svar før mandag. Men søndag tikkede der en mail ind. Mandag var blomsterne leveret og jeg må sige at kvaliteten er i top. Prisen var meget billigere end forventet og jeg synes virkelig at man får noget for pengene.

25. oktober 2023

Besvarelse fra Blomsterbureauet

Hej Signe. WOW. Tusinde tak for din fantastiske anmeldelse. Vi er så glade for at du er tilfreds med din købs-oplevelse hos os. Tak for dine tilsendte billeder også. Vi håber at i vil nyde blomsterne i lang tid.

Dårlig service

Jeg vidste ikke min ordre gik igennem, da ingen ordremeddelse kom. Der var fejl i leveringen, hvilket de mente var min egen skyld, selvom jeg kunne bevise det modsatte med screendump af gennemført ordre page. De svarede ikke i kundeservice før jeg rykkede dem. Og tilsidst tilbød de en tarvelig kompensation.

14. maj 2023

Hej Karina.

Vi er absolut ærgelige over, at du har haft en super dårlig oplevelse på vores webshop.
Helt korrekt, så har vi problemer med at ordrebekræftelser ikke kommer automatisk ud - det arbejder vi hårdt på…. Og ja, det er r*v irriterende.

Det største problem var jo, at teksten i dit kort var blevet reduceret. Du havde heldigvis taget et sceendump. Den besked vi modtog var desværre ikke som du har skrevet - og som vi nævnte, har vi aldrig oplevet problematikker med kort-delen af vores shop.
Hvor problemet er, kan jeg desværre ikke svare dig på - vi er ikke it-kyndige i den forstand.

Vi tilbød naturligvis at du kunne få pengene tilbage fra kortet, og gav dig en rabatkode på 10%. Men det vendte du ikke tilbage på.

Igen, så beklager vi inderligt ulejligheden.

Helt igennem servicemindet, god og tryg bestilling

Bestillingen gik hurtigt og nemt igennem hjemmesiden, og fik lavet ordrekommentar, der blev hørt. Lynhurtigt levering og utroligt flotte blomster. De bestilte blomster står herhjemme til skue for min kæreste og gæster.
Takker for god bestilling, håndtering og levering :)

Ikke sidste gang jeg bruger jer :)

10. februar 2023

Besvarelse fra Blomsterbureauet

Hej Søren. Tusinde tak for dine meget rosende ord. Vi er glade for, at blomsten har fået en god plads i hjemmet 💐💐 Og tak for dig

Fantastisk virksomhed!

Kasper og Philip er super søde til både rådgivning, vejledning og til at informere undervejs i købet 😊 og så er deres produkter super smukke!

13. februar 2023

Besvarelse fra Blomsterbureauet

Hej Lea. Tak for dine smukke ord. Vi sætter så stor pris på, at du har brugt lidt af din tid på at anmelde os. Vi takker af hjertet

Fantastisk oplevelse

Virkelig en flot tørret buket jeg fik leveret til min kæreste. Så fint at kortet blev skrevet i hånden - det ser lige lidt mere personligt ud!
Jeg havde et ønske om levering inden kl 16 den samme dag og hvis det ikke kunne lade sige gøre, så skulle buketten bare leveres dagen efter - fik en mail kort efter bestilling at det ikke kunne nås inden kl 16 samme dag, så det ville blive dagen efter. Rigtig skønt med info, så man ved hvad der sker med ens bestilling!
Bruger helt sikkert blomsterbureauet igen!

22. juli 2022

Hej Anette.
Tusinde tak for de meget pæne ord. Håber han får glæde af buketten.
Vi kan nemlig godt lide de små ekstra ting, som feks at skrive kortene i hånden.
Du skal være så velkommen tilbage på siden, når du en dag mangler :)
Tak for dig

Super varme anbefalinger

Super varme anbefalinger

Kniv skarpt team, som er der for at tilpasse en god løsning til dig. Jeg er super glad for at handle hos Blomsterbureauet og kommer sikkert igen.

13. januar 2022

Hermed de varmeste anbefalinger fra…

Hermed de varmeste anbefalinger fra mig. Buketterne er de smukkeste og servicen er i topklasse. Venlig betjening af søde og imødekommende folk bag dette smarte koncept 😍 jeg håber, de lige som deres buketter holder ved for evigt 💖

9. januar 2022

Man kan ikke få leveret til 6600 Vejen

Ærgerligt at man ikke kan få leveret til 6600 Vejen. Især mår der står i jeres Vilkår og Betingelser, at I leverer til hele Danmark. Og så er det rigtig træls, at have brugt mega lang tid på en indkøbskurv, der bare bliver ved med at fejle. Så skal det jo tydeligt fremgå, hvor I leverer og ikke leverer til. En træls og irriterende oplevelse, som I nemt kunne have undgået. Derfor ændrer jeg ikke min ene stjerne.

8. januar 2022

Besvarelse fra Blomsterbureauet

Hej Eva. Tak for at have brugt tid på en anmeldelse.
Vi kan desværre ikke leverer alle vores produkter i hele Danmark, da vi ønsker at kunne leverer en høj service, samt ønsker at vores produkter kommer sikkert frem til vores kunder. På Sjælland leverer vi personligt. Vi arbejder dog på en løsning. Dette fremgår også af vores webshop.
Sådan er det med mange webshops, der leverer lidt mere delikate ting. Vi er meget ærgeligt over din ene stjerne, da den jo ikke handler om at have modtaget et dårligt produkt, ødelagt produkt el lign, men blot at vi pt ikke kan sende alle produkter til feks Jylland.
De fleste af vores evighedsbuketter kan vi dog sagtens sende, der skal man dog lige skrive til os først - det har alle vores Jydske/fynske kunder gjort indtil videre.

Fantastisk fine buketter

Fantastisk fine ting.
Har købt buketter flere gange, de første gange til andre, men blev nødt til at have en selv og de er bare så fine og det hele foregår smooth.
Kæmpe anbefaling herfra

23. december 2021

Jeg har været kunde hos…

Jeg har været kunde hos blomsterbureauet siden de startede og har siden da, været fuldt tilfreds!! Altid høflig betjening, flotte kvalitetsvare og så er Kasper vanvittig dygtig til det han gør! Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger til blomsterbureauet❤️

23. december 2021

Blomsterbureauet gør det igen !

5 ud af 5 stjerner kan da slet ikke gøre det. Jeg vil til hver en tid anbefale blomsterbureauet til en hver lejlighed. Ikke alene er deres produkter helt igennem vidunderlige, men den nærværd og service man får som kunde.. ubeskriveligt.
Godt gået, I to. Jeg har langt fra lagt min sidste bestilling hos jer. ;)

Super service og levering

Super service og levering! Og mega flotte buketter 👏🏻

Besvarelse fra Blomsterbureauet

Hej sara. Tak for de smukke ord. Vi er så taknemmeligt.
Du ønskes en god jul ⛄️⛄️

Blomster bureauet levere de smukkeste…

Blomster bureauet levere de smukkeste resultater!
De opfylder med største tilfredshed særlige ønsker, ud over det enorme udvalg de har på deres hjemmeside. Vigtigst af alt er de yderst servicemindet.
Mine bedste anbefalinger her fra ♥️

Hej Vickie.
Amen altså. Vi bliver så glade. Tusinde tak for de smukke ord, og den flotte anmeldelse :)
Du ønskes en rigtig god jul ⛄️

De er bare super gode… 🌹

Har handlet flere gange hos Blomsterbureauet - kan i den grad anbefales - prøv det 🌹 Super personlig levering og et godt råd om behandling af de indkøbte varer 👍. Iøvrigt rigtig god kommunikation ved bestilling 👍 god juleferie til jer 🧑‍🎄🎄

Hej Gitte.
Tusinde tak for de rosende ord, og din skønne anmeldelser. Det er altid en sand fornøjelse at leverer til dig.
God jul til dig også

Fantastisk kundeservice og produkter.

Buketterne var simpelthen så fantastisk flotte - meget flottere end på billederne.
Jeg er så glad for at jeg valgte at handle hos Blomsterbureauet og det er bestemt ikke sidste gang.
Stor anbefaling herfra.

21. december 2021

Besvarelse fra Blomsterbureauet

Hej Dorthe. Ih altså. Tusinde tusinde tak for dine rosende ord. Vi er så glade for at du er glad for dine hele 5 evighedsbuketter. Og tak for anbefaling.
Vi ønsker dig en rigtig god jul

De bedste på markedet ift. evighedsblomster

Hvis du ligesom jeg er helt vild med evighedsblomster og elsker, at de ser eksklusive ud med god fylde og højde, til markedsdygtige priser, så er Blomsterbureauet de eneste jeg har set på markedet, som kan levere så god en kvalitet for pengene. Jeg tog turen fra Sønderjylland til Skovlunde for at købe 5 evighedsbuketter og jeg ville gøre det igen! Tusind tak for god og hurtig service 🙏♥️

20. december 2021

Hej Maiken.
Amen altså. Tusinde tak for dine skønne anmeldelse, og for de rosende ord.
Vi håber du får glæder af dem i mange år. Du er altid velkommen i Skovlunde.
Tak for dig :)

Virkelig gennemført

Virkelig gennemført. Meget hjælpsomme og super servicemindede, og så leverer de altid et super flot produkt. Jeg har bestilt buketter som firmagaver i firmaernes farver, men også buketter som private gaver. Det hele har været en god oplevelse og nogle gaver jeg var stolt af at viderebringe. Tak herfra!

13. september 2021

Hej Erik.
Tusinde tak for dine meget pænt ord. Dem sætter vi pris på.
Det er altid en fornøjelse at lave lækkerier til dig 💐💐