Positiv oplevelse
Vi havde en positiv oplevelse ved køb og montering af en Husqvarna Automower 430V NERA. Solid jysk service. Behagelige folk, god vejledning og rimelige priser.
Rigtig god service. Skulle have et oilefilter til min havetraktor. Stor venlighed.
God virksomhed.
Styr på sagerne - dygtige og kompetente folk som laver et godt stykke arbejde
Uimponeret af den mekaniske viden og evne. Døjer stadig med canbus fejl, som virksomheden ikke kunne reparere. Beklagede mig over at ladelampe lyste, og fortalte at det var ensretter/regulator der var brændt af, lovede at bestille en ny hjem, men vendte aldrig tilbage. Valgte at købe en ny på Ebay, ladning fungerer perfekt.
Alt som aftalt
God og behagelig handel og montering af Husqvarna 430X
Alle aftaler overholdt og god tid til at gennemgå maskinen ved montering.
God pris og besparelse sammenlignet med andre lokale udbydere af samme produkt.
Klar anbefaling herfra
Super fin behandling - kørte fra Svendborg til Grinsted efter et godt tilbud på en demo automower.
Demo maskinen var desværre solgt ved ankomst - men jyder står ved deres ord. Så der blev hentet en sprit ny på lageret - naturligvis til den samme reducerede pris, som demomaskinen jeg oprindeligt kørte efter. Det da super god service👍👍👍
Købte en robotplæneklipper. Bestillingen gik fint, men der kom ikke den lovede besked, da de sendte den afsted. Det betød at pakken stod foran hoveddøren i mange timer før at vi vendte hjem.
Super sælger lover alt med hurtig levering men langt fra sandheden
Fik lovning på at jeg kunne hente mine vare i Nørresundby hvis fragten ikke kom til mig. Det var så løgn og jeg skulle vente til mandag efter jul og nu har vi den 27/12 og stadig ingen vare. Har snakket med fragtfirma og de kommer første op til mig imorgen fordi de har ikke fået besked af firmaet. Første og sidste gang jeg handler ved jer