1. Guldsmed
  2. Gavebutik

Bij Blendings hebben we een groot assortiment mooie sieraden van merken zoals Calvin Klein, Sif Jacobs, Zinzi Jewels, Uno de 50, Karma Jewellery en nog veel meer moois. Wij hebben sieraden in diverse materialen zoals zilver, stainless steel, aluminium, gold plated en 14 karaat goud. En dit in verschillende prijscategorieën. Gewoon leuk voor jezelf of als cadeau voor die ene speciale persoon.
Zoek je een nieuw horloge, dan ben je bij ons ook aan het juiste adres. We hebben een gevarieerd aanbod met merken zoals Tommy Hilfiger, Boss, Zinzi Watches, Calvin Klein, Danish Design en smartwatches. Zo blijf je altijd bij de tijd. Een leuk cadeau uitzoeken voor een speciaal persoon blijft een uitdaging, weten we uit ervaring. In onze winkel hebben we geprobeerd een gevarieerd aanbod te bieden, zodat je altijd wel iets leuks kunt vinden zoals een geurkaars van Woodwick, een verzorgingsproduct van The Gift Label en nog veel meer leuks. En mocht je er niet uitkomen? Wij denken graag mee en we pakken het ook nog eens mooi voor je in.

4,0

God

Super fijne winkel

Super fijne winkel. Leuk assortiment. Netjes en overzichtelijk. Aardige en behulpzame eigenaar. Als een cadeautje zoekt, slaag je. Als je een leuk sieraad zoekt, slaag je. Als je een leuk accessoire voor in huis zoekt, slaag je.

24. december 2024

Fijne winkel voor mooie sieraden en gifts

Fijne winkel voor mooie spullen. Zowel sieraden als cadeaus. Voor elke prijsklasse. Service is top. Via deze shop een armbandje gekocht, die nergens te vinden was in de kleur die ik zocht. Super snelle service. Fijn persoonlijk contact. Aanrader.

24. september 2024