Dårlig oplevelse
Dårlig oplevelse! Vi kontaktede B.L Christensen for et uforpligtigende tilbud, da der kom dårlig lugt fra et rør i skunken. Tilbuddet skulle gå på at føre røret op gennem taget.
Bo Christensen siger, at han antager, at den vakuumventil vi har er en kopivare fra Bauhaus og han tilbyder at levere en ny af bedre kvalitet, som han vil lægge ved vores hoveddør. Han leverer varen, som viser sig være nøjagtig den samme, af samme mærke, som den vi allerede har og fakturerer os knapt 1.200,- for dette. 550,- for ventil og resten er montørtimer og Servicevogn. Han "glemte" at nævne at vi selv kan købe denne ventil for 250,- hos et byggemarked.
Vi ønsker at returnere ventilen og få fakturaen krediteret, men det går ikke! Vi skal betale 80% af de 550,- plus montørtimer og servicevogn, dvs. ca. 1.100,-. Efter lang korrespondance går han med til at kreditere beløbet for ventil hvis vi afleverer den personligt, men ikke montørtimer og servicevogn. Bo prioriterer at tjene penge og ikke kundernes tilfredshed. Han kan heller ikke garantere at lugten forsvinder. Hvis den ikke gør skal der fejlsøges. Så kan han fakturere endnu mere..
24. maj 2017