Gewoon geweldig dat ze de Cherry-Berry broeken verkopen. Ik heb 4 aangeschaft en een vriendin ook 2. Zij is ook heel tevreden. Zeer goede verzending. Ik kan deze shop van harte aanbevelen.
Product fantastisch, echter levering liet te wensen over. Door vakantie duurde eea iets langer: begrijpelijk. Geen TT, en DPD legde pakje zonder notice voor de deur. Kwam uit Duitsland.
Vanwege mijn ziekte heb ik weinig kracht om de rekken kleding langs te lopen. Ik ben fantastisch geholpen door twee dames die werkelijk onvermoeibaar waren om kleding voor mij uit te zoeken. Ben met e... Se mere
Gebeld met Blauw mode of mijn retour gestuurde pakketje na 14 dagen wel was aangekomen. Werd een paar uur later teruggebeld dat het inmiddels was gevonden en dat het verder afgehandeld zal worden. D... Se mere
Wij staan voor draagcomfort en kwaliteit tegen betaalbare prijzen voor de modebewuste 50plus dame.
Seizoensweg 66, 7532 SL , Enschede, Holland
- info@Blauwmode.nl
- blauwmode.nl
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Svarer typisk inden for 24 timer
Op tijd geleverd en het vestje was…
Op tijd geleverd en het vestje was prachtig, als ik nog iets nodig heb weet ik waar ik moet zijn.
Je kan er makkelijk bestellen en op…
Je kan er makkelijk bestellen en op Google staat volgende dag thuis en dat is niet zo duurt bijna een week..

Snelle levering, mooie kleding
Mooie broeken besteld, zitten bij mijn moeder perfect. Hele snelle levering wat ik heel fijn vind.
Fijne webshop
Dit is een fijne webshop. Mijn bestelling werd supersnel geleverd; en de bestelde kleding had mooie kwaliteit.
Snelle levering, prima kwaliteit
Snelle levering, mooie kwaliteit broeken. Jammer dat ze mijn oude tante niet pasten . Ook jammer dat ik niet wist dat ik de retourzending zelf moest betalen. Gelukkig is de betaling van de kleding snel teruggestort.
Mooie producten en snelle levering
snelle levering
snelle levering, en als er wel eens iets moet worden geruild is dat geen probleem. Ik ben zelfs een keer opgebeld ivm een probleem. Hulde
Er was tijdelijk niet op voorraad
Er was tijdelijk niet op voorraad
Na contact weekje later ontvangen
Gewoon netjes na een week ontvangen
Morgen naar me moeder in het verpleeghuis brengen
Toppie
Goede duidelijke webshop
Goede duidelijke webshop, snelle levering ,netjes verpakt. Ben heel tevreden.
Het product was net zoals beschreven op…
Het product was net zoals beschreven op de website. Goede kwaliteit.
De verzending verliep goed. Komt misschien ook omdat ik de verzendkosten zelf moet betalen en daardoor betere kwaliteit krijg als het om de verzending gaat.
Alles corret geleverd
De snelheid
De snelheid waarmee een bestelling wordt afgeleverd kan beter. Bv na 48 uur.

Kleding netjes opgestuurd
Kleding netjes opgestuurd. Maar ik heb te groot besteld en geretourneerd. Al meer dan een week geleden en nog geen reactie gehad. Jammer

Besvarelse fra Blauw mode
De bestelling had ik snel in huis
De bestelling had ik snel in huis. Helaas paste het shirt niet en heb ik het terug moeten sturen. Het bericht dat ze de retourzending hadden ontvangen kwam ook heel snel. De service vind ik prima.
Te klein geleverd en snel en accuraat…
Te klein geleverd en snel en accuraat opgelost binnen twee dagen de goedemaat!