Blato ApS

Til info. for alle. Blato Enterprise har ikke svaret på vores 3 e-mails, hvorfor ikke? Jeg har nu skrevet e-mails 3 gange og har nu også ringet 5 gange siden 24 maj-22, uden at få et svar? Blato... Se mere

Vil gerne give vores bedste anbefaling, vores fliser blev så flotte, selvom de havde mange år på bagen😇. Vi have en klar aftale om hvornår det skulle udføres. Så m/k stillede fredag aften 19.30 o... Se mere

2 unge mennesker der gør sig umage og yder et fantastisk stykke arbejde. Man kan mærke frq start af, er de gør en dyd ud af at levere et godt stykke håndværk! De kommer med gode råd til vedligehold... Se mere

Vi er specialiseret i at overflade vaske, både fliser og tag, facade og graffitirens.

Hvorfor overholdes aftaler ikke?

Til info. for alle.
Blato Enterprise har ikke svaret på vores 3 e-mails, hvorfor ikke?
Blato dukkede ikke op til en tlf. aftale om en opfølgende algebehandling af vores sten fliser omkring vores hus og en efterbehandling af vores hustag på Amager CPH d. 24 maj-22.

Kunne desværre ikke give Blato nul stjerner!
-Niels

25. juni 2022

Virksomheden kan ikke anbefales

Virksomheden kan ikke anbefales! Blato Entreprice ApS er ikke medlem af nogle af de organisationer, der står bag Håndværkets Ankenævn, herunder bl.a Danske anlægsgartnere. Det betyder at Håndværkets Ankenævn intet kan gøre for at hjælpe med dine eventuelle klager. I vores tilfælde fandt Ankenævnet at vores klager var begrundede og veldokumenterede, men Blato Entreprice ApS valgte at meddele Ankenævnet, at de ikke ville følge deres afgørelse. Vores klage: manglende ydelser, uacceptabel kvalitet, ufaglært og/eller uerfarne medarbejdere og fejl i fakturering (uoverensstemmelser med leverede ydelser). Vi må således gå rettens vej i stedet. Vi forstår at fremtidige kunder, på baggrund af dette, vil overveje et samarbejde med Blato nøje.

20. juni 2022
Blato ApS-logo

Besvarelse fra Blato ApS

Tak moster Ninna, sikke en dejlig besked, jeg prøvede bare at hjælpe jer. KH Ditte

Professionelt arbejde - Well done

Har lige fået renset ca 300 kvadratmeter fliser incl algebehandling samt imprægnering og algebehandling af taget. Super flot resultat, udført af meget dygtige, kompetente og behagelige fagfolk. Blato er mødestabile, kommer til tiden, overholder aftaler.
Har en god prisstruktur og udfører et virkeligt anerkendelse værdigt arbejde.
Kan kun anbefale Blato til andre som ønsker et flot resultat

1. juli 2020

30 år gammel belægning har fået nyt liv

Vi bestilte rens og imprægnering af 130 kvm herregårdssten, som inkluderede belægning omkring en svømmepøl. Arbejdet er flot udført og Jonas gav god vejledning omkring hvordan vi skulle håndtere den efterfølgende behandling med fugesand og råd til oliepletter i indkørslen. Vi er meget tilfredse med resultatet, som har givet vores 30 år gamle belægning nyt liv.

27. maj 2020

Rensning af fliser og tag.

Vi have en klar aftale om hvornår det skulle udføres.
Så m/k stillede fredag aften 19.30 og fejede stenmel ud, dyb respekt.
Den bedste anbefaling herfra.

8. maj 2020

Vi er glade for arbejdet

Vi fik renset vores fliser onsdag 01-04-2020, og dagen efter fik vi lavet en imprægnering. Alt er gået godt og vi har nu super flotte fliser igen. Der er efterfølgende flere på vores vej som også bruger Blato, der også er glade for resultatet.

22. april 2020

Generelt en god oplevelse

Generelt en god oplevelse. Vi har fået flotte rene fliser til en god pris. Men de kom ikke på den aftalte dag, og vi måtte selv kontakte dem, for at få besked. Vi fik renset fliser, mens vi var hjemme pga Corona, så det gjorde ikke så meget, at tiden blev rykket en dag. Da de efterfølgende skulle komme og sprøjte imprægnering på, blev vores aftalte tid igen skubbet en dag. Derudover overraskede det os lidt, hvor beskidt alting var, efter de var færdige. Selvom de havde spulet med vand på vinduer og andre udsatte steder, var havemøbler, mur, hegn, postkasse osv stadig meget beskidte.

14. april 2020

Virkelig flot stykke arbejde

Virkelig flot stykke arbejde, der blev udført til perfektion og så til en rigtig god pris. Fliserne er slet ikke til at kende længere. Vi valgte totalpakken, og det er vi bestemt ikke kede af, skulle ingenting gøre selv, kan klart anbefales. Et resultat vi er meget meget glade for.

25. februar 2020

Et fantastisk stykke arbejde, meget kompetente!

De kommer med gode råd til vedligeholdelse, indkøber sågar sand som vi selvfølgelig selv skal feje ud.
Absolut intet at klage over. Ug herfra👌🏻
Vores aller bedste anbefalinger!!!

29. januar 2020

Sørgeligt..

Sørgeligt...
Jeg kan desværre også tilslutte mig de to tidligere anmeldelser, om manglende levering.
Her i dag havde jeg aftalt levering imellem kl. 7.00 - 9.00.
kl 9.10 ringer jeg til dem, men uden svar så jeg tager hjemmefra i dårligt humør.
kl 11.18 ringer deres konsulent, som står på min adresse, og forstår ikke at der ikke er nogen hjemme.
Han fortæller mig at han vil ringe tilbage til mig efter at have talt med sin chef, om hvad vi så finder ud af.
Efter utallige forgæves forsøg på at fange nogen på deres telefon, må jeg erkende at det ikke skal lykkes at lande en aftale med Blato

18. maj 2018
Blato ApS-logo

Besvarelse fra Blato ApS

Hej Jesper.

Jeg overtog firmaet i April 2019 og vi har selvfølgelig lavet en del ændringer og kender ikke til sagen her. Har du fået renset dine fliser? ellers vil jeg meget gerne kigge op og få rettet op på din oplevelse, da det naturligvis ikke skal være sådan. Vi er en hel ny stab af ansatte og vores koncept er noget anderledes.

MVH Rasmus Østergaard, Ny Ejer