Blanye levere et produkt til en god pris samt en altid hjælpsom support, der svarer hurtigt og som løser problemerne. Blanye modtager mine varmeste anbefalinger!

På under 2 dage blevmit mail-hotel skifter fra en anden udbyder og til Blanye, uden at jeg skulle gøre noget eller betale ekstra. At prisen hos Blanye så er meget billere og produktet langet bedre... Se mere

Vi har valgt Blanyes billige webhotel, og der får man virkelig value-for-money. Der er selvsagt ikke samme 'omsorg' som de tilbyder til business webhoteller, men de gange vi har rapporteret probleme... Se mere

1. Erhvervsservices

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Blanye ApS blev stiftet i 2011 med det formål, at være en seriøs dansk udbyder af cloud hosting, hvorfor Blanye driver eget cloudmiljø og mass-market af webhoteller og virtuelle servere. Blanye henvender sig primært til virksomheder, og fokuserer på klippestabile ydelser med akut support samt fleksible løsninger. Desuden tilbyder Blanye et avanceret cloud kontrolpanel til styring af virtuelle servere og valgfrit CDN.

4,7

Billig, god service med en smule opstartsproblemer

Blanye tilbyder en advanceret cloud service til et af internettets billigeste priser. I opstartsfasen oplevede jeg nogle kortere perioder med nedetid, men supporten var altid hurtig og imødekommende og de sidste måneder er forløbet fuldstændig uden problemer.

6. marts 2014
blanye.dk-logo

Besvarelse fra blanye.dk

Kære Tobias,

Mange tak for din fine anmeldelse.

Vi har sendt dig en mail for at høre, hvad for noget nedetid du har oplevet.

Venlige hilsner,

Blanye

Fantastisk support

Som kunde igennem flere år, må jeg sige at blanye bliver ved med at levere god support.
Jeg er yderst tilfreds, og spørgsmål bliver besvaret med et smil fra dem.

Tak for en imødekommende attitude

2. december 2013

God og hurtig support!

Meget god support, endda sent om aften og i wekenden.
I starten havde jeg problemer med at finde rundt på deres hjemmeside, men efter lidt tilvænning går det fint....det er nogen gang svært, ud fra hjemmesidens beskrivelser, med opsætning af hotel mv. men spørger man support får man et lynhurtig og venligt svar.

16. oktober 2013

Alt hvad man kan ønske sig

Lyn hurtig support - der er også er kvalificeret til at håndtere problemerne. Hurtige servere og perfekt oppetid kombineret med rimelige priser... vi er meget tilfredse med Blanye.

4. juni 2013

Intet mindre end god service

Jeg har nu haft to opgaver hos Blanye, og ved hver af dem, har jeg fået en rigtig god service og god oplevelse. De har altid været hurtige med respons og den mere tekniske del har de klare med fuld tilfredshed.

3. december 2012

Absolut den bedste kundeservice ever....

Har flyttet et webhotel med 15 domæner fra Surftown (flere wordpress og en masse mail) og en shop i magento fra Magentohotel. Alt kører nu betydeligt hurtigere og til halv pris. Kundeservicen er uden modstykke. Helt utrolig service !!!!

19. oktober 2012

Super løsning til en billig pris

At prisen hos Blanye så er meget billere og produktet langet bedre - og hurtigere - gør jo oplevelsen meget bedre.
Klart et sted jeg kan anbefale.
/Henrik

10. oktober 2012

God service og højeste fleksibilitet lige ved hånden

Jeg valgte Blanye fordi jeg havde brug for en fleksibel hostingpartner til erhvervsmæssig hosting. Uden at kunne pakke mine behov ind i kasser, så kunne Blanye give mig en fleksibel løsning hvor jeg aldeles ikke har betalt for meget.

Tværtimod kan jeg have det lidt dårligt med at benytte deres support, for de svarer altid lynhurtigt og positivt - det burde de næsten tage ekstra for.

19. september 2012

Det' bår herlig

Havde nogle problemer fra start, men nu er det bår i orden. God og stabil service.

//Rasmus Diers Højgaard

21. august 2012
blanye.dk-logo

Besvarelse fra blanye.dk

Kære Rasmus,

Helt rigtigt, som du fik en mail om, kunne du logge ind. Dit webhotel blev oprettet og var til rådighed cirka 4 minutter efter din ordre var modtaget.

Samtidig blev din domæneoverførsel sat i gang (du betaler ikke ekstra for flytning, men generelt for internationale domæner SKAL de fornys med mindst 1 år i forbindelse med flytning) og den er fortsat under behandling. Lige nu afventer vi at din nuværende domæneudbyder afgiver domænet - så det er nærmere dem du bør give 1 stjerne. Vi kan intet stille op før de låser domænet op. Men vi har bestilt flytningen for dig.

I det tilfælde din domæneflytning går skævt, får du selvfølgelig beløbet for domænefornyelsen retur, ligesom vi gør hos registret.

Jeg er også ked af at høre, at du ikke har fundet hjælp hos supporten. Imidlertidig har jeg i vores historik ingen henvendelser fra dig, eller ubesvarede henvendelser i helhed. Vi kunne heller ikke finde på, at sige vi har for travlt, vedmindre du har benyttet vores live chat og den har været overbooket. Hvis sidstnævnte er tilfældet og du ikke fik svar selvom du ventede, så beklager jeg at den må være misset.

Du måtte meget gerne have kontaktet vores support eller ringet til os, som foreslået på vores kontaktside, så havde vi hurtigt opdateret dig med din domænetransfer.

Du er velkommen til at teste og bedømme dit webhotel, selvom dit domæne ikke er klar endnu :-)

Fortsat god dag.

*Tilføjelse*

Hej igen,

Jeg vil jo helst hjælpe dig via support@blanye.dk, men jeg kan dog se, at dit domæne i dag er blevet afgivet af din tidligere udbyder og nu ligger hos os. Jeg har opdateret navneserveren for dig, så de nu peger på dit webhotel. Propageringen kan tage lidt tid, men senest i morgen bør dit domæne effektivt virke med dit webhotel hos os.

Hurtigt, stabilt og billigt

Er fuldt ud tilfreds med supporten, den administrative backend samt de meget konkurrencedygtige priser, og den glimrende performance.
Både deres Cloud-baserede løsninger og billige webhoteller slår konkurrenterne som fx Surftown med flere længder.

17. juli 2012