EN SUPERGOD OG SPIRENDE OPLEVELSE. Lige fra start med besøg på en fantastisk og indbydende hjemmeside, blev man virkelig fristet på den gode måde. Køb af mikrogrøntprodukter blev hurtig lev... Se mere
Anmeldelser i korte træk
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Det, folk taler mest om
Anmeldelser, der former dette resumé
Bland Selv Frø tilbyder et stort udvalg af frø og blomsterløg i høj kvalitet – direkte fra Holland. Over 100.000 haveejere handler allerede hos os.
Svarer typisk inden for 1 uge
Det er ikke salgsfremmende
Jeg bestiller et start sæt med spireskål og 5 poser spirer og et sæt med 5 poser blandede spirer og bestiller ekstra en pose broccoli spirer med også. I vælger så at sende to af hver pose, i stedet for at blande, så man får prøvet lidt af hvert. Og ja to af de poser i har vedlagt et broccoli, så nu står jeg så med tre af de poser. Jeg tænker det kunne i godt gøre bedre.
Flot og funktionel
Jeg bestilte en gratis spireskål, to mere og en lille kasse med tre rum, som de kunne stå i. Leveringen foregik hurtig.
Hele sættet er rigtig fint, og de tre slags frø, der er sat til spiring ser flotte ud og bidrager til lidt ekstra pynt på maden, nu hvor det er næsten vokset op.
Eneste lille minus er, at kassen til skålene er et par millimeter for lille, så skålene nemt kommer til at stå og vippe lidt, hvis man ikke er omhyggelig med at sætte dem lige.
Hurtig levering og super smart…
Hurtig levering og super smart spireskål. Virkelig nem måde at dyrke spirerne på.. og så fik jeg endda den ene gratis.
Købte alle min frø på siden i år
Købte alle min frø på siden i år, det skulle jeg aldrig have gjort, der er ikke den mængde frø i poserne som de skriver og spireevnen er meget dårlig så dårlig at jeg måtte ud og købe ekstra frø i den lokale Jemogfix, jeg er meget skuffet
Super god oplevelse
Jeg bestilte gode varer og allerede næste dag havde jeg dem.
Jeg troede der var varer der manglede og kontaktede derfor forretningen.der kom hurtigt svar og ved hjælp af vejledning fandt jeg kuverten med frø.
Måske det vil hjælpe at give kuverten en anden farve.
Eller lægge frøposerne uden kuvert 😘 tak
Har købt bambusholder til spireskåle
Har købt bambusholder til spireskåle. Rigtig fint og smukt at have til at stå i vindueskarmen😊
Spire skål
Fik gratis spire skål - alt som lovet - super. Glæder mig til at tage den i anvendelse.
Det er virkelig nemt
Det er virkelig nemt.
Og vil lige sige, at min første levering ikke helt ramte plet, men efter jeg fortalte virksomheden om min oplevelse, fik de øjeblikkeligt rettet op på mine udfordringer, og respons og service var ikke mindre end formidabel. Lynhurtig respons og nu venter jeg bare på at mine 3 super fine glas giver micro grønt.
Hurtig levering, godt og forsvarlig pakket - ikke en finger at sætte på noget som helst.
Fantastisk fin service ved beskadiget produkt
Fantastisk fin, personlig og hurtig service ved beskadiget vare.
Vi modtog for nyligt vores bestilling af en helt masse forskelligt, heriblandt to glasskåle til mikrogrønt.
Der gik et par uger før den ene kasse blev åbnet og tager ibrug, og da vi tog skålen i brug, opdagede vi at den havde en lille spændingsskade, som betød at vandet løb ud af bunden på skålen.
Jeg henvendte mig med beskrivelse og billeder og fik lynhurtigt, selvom det var weekend, svar og ny vare tilsendt. Tilmed med ekstra hurtig levering, forsøgt leveret til hjemmeadresse.
Jeg er helt på toppen over ordentlighed og ihærdighed - helt sikkert et sted jeg vil handle igen, og som allerede er anbefalet videre til andre med grønne fingre.
Hurtig levering.
Hurtig levering. God grundig beskrivelse af, hvordan man får det bedste resultat.
Manglede noget i det jeg havde bestilt…
Manglede noget i det jeg havde bestilt - skrev til Bland-selv frø og 2 dage efter havde jeg det
Hurtig og nem bestilling.
Hurtig og nem bestilling.
Lever fuldt ud op til forventningerne. Er så glad for mine spireskåle incl diverse frø.
Det var en rigtig god oplevelse og…
Det var en rigtig god oplevelse og handle ind hos jer på Bland selv Frø.dk
Jeg har også modtaget mine varer i god behold, som jeg er blevet glad for. Jeg siger mange tak for det.
Godt produkt og god kundeservice
Rigtig godt produkt. Og ser godt ud i vindueskarmen. Låget på det ene glas var skruet skævt på ved ankomsten. Jeg skrev til Bland selv frø og fik svar med det samme og tilsendt nyt glas. Virkelig god kundeservice. Ikke sidste gang vi bestiller ting derfra 👍
God kvalitet og service
Produkterne er rigtig god kvalitet og spirerne smager dejligt
Det er nemt at lave og børn kan også hjælpe til
God service og hurtig levering
Superhurtig levering
Dejligt produkt
Dejligt produkt, der sikrer mine krukker i varme ❤️
5 stjerner herfra ⭐️
Det er bestemt ikke sidste gang, jeg handler her. Super lækkert produkt, og man kan virkelig mærke, at der er kælet for detaljerne med den fine indpakning. Leveringen var desuden super hurtig. En rigtig dejlig oplevelse!