EN SUPERGOD OG SPIRENDE OPLEVELSE. Lige fra start med besøg på en fantastisk og indbydende hjemmeside, blev man virkelig fristet på den gode måde. Køb af mikrogrøntprodukter blev hurtig lev... Se mere
Anmeldelser i korte træk
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Det, folk taler mest om
Anmeldelser, der former dette resumé
Bland Selv Frø tilbyder et stort udvalg af frø og blomsterløg i høj kvalitet – direkte fra Holland. Over 100.000 haveejere handler allerede hos os.
Svarer typisk inden for 1 uge
Varm anbefaling
Fik tomatgødning meget hurtig. Tusind tak for det 😊
Jeg havde bestilt lidt forskelligt frø…
Jeg havde bestilt lidt forskelligt frø fra jer og var så uheldig med dem. Jeg kontaktede jer og vi fik en god aftale. Jeg vil på alle måder anbefale bland selv frø specielt for deres rigtig gode service. Handler der absolut igen.
Nem og overskuelig hjemmeside.
Nem og overskuelig hjemmeside.
Meget hurtigt levering,
Har indtil videre to glas skåle, den første uden gummiring og bøjle til selve nettet, det gør vandskifte lidt besværligt, den anden har bøjle og gummiring, det er en kæmpe forbedring da nettet ligger mere stabil i skålen og er nemt at løfte op.
Jeg vælger dog at lægge et tyndt læg vad på nettet, synes især små frø ligger mere “stabil”
Super service og lynhurtig ekspedition!
Super service og lynhurtig ekspedition!
Super oplevelse og hurtig levering
Nem hjemmeside at navigere på, hurtig betjening og levering samt et dejligt produkt der lever op til forventninger!☀️
Hurtig,nemt,billigt
Hurtig ekspedition,orientering om forsendelse,billigt og udførlig brugsanvisning. Ikke sidste gang vi handler der. Kan kun anbefale det til andre.
Levede fuldt op til mine forventninger
Ok alt var ok
Super
Hos “Bland selv frø” er der altid fuld valuta for pengene!
Jeg kommer helt sikkert igen.
De leverer på rekordtid og varene jeg har modtaget - dahliaknolde og blomsterløg lever fuldt ud op til mine forventninger 🌸
Her er du sikker på at få kvalitet for pengene! 🍀
jeg har købt en rose hos bland selv…
jeg har købt en rose hos bland selv frø, jeg har reklameret på den og sendt foto til jer straks efter er der svar og rosen refunderes. Jeg er altid glad når jeg handler ved Bland selv frø. 5 stjerner herfra.
Jeg har igen igen handlet hos bland…
Jeg har igen igen handlet hos bland selv frø og fået leveret så fine frø🫶🏻
De har gode beskrivelser på deres frø, som har hjulpet mig til at vælge det rigtige og prøve lidt nye ting af♥️♥️
Dejlig oplevelse at handle med Bland…
Dejlig oplevelse at handle med Bland Selv Frø fik min bestilling få dage efter. Var en enkelt plante der ikke duede, sådan ting sker. Men har følelsen af, at den blev byttet med et smil, få dage efter kom den nye plante. Jeg er meget tilfreds, helt igennem god service.
Varen svarer til forventningerne og…
Varen svarer til forventningerne og hurtig levering
Det er et helt suverænt sæt med skål og…
Det er et helt suverænt sæt med skål og frø. Nemt at bruge, og giver hurtigt spirer.
Meget lang leveringstid, ringe kvalitet
Meget lang leveringstid.
Dertil og vigtigere. Frøene har ringe spireevne, og andre planter bliver blege og ranglede. Der er ganske få frø pr pose. Jeg havde glemt, at jeg ville boykotte efter mit første køb for et par år siden af samme årsag. Jeg bestilte bl.a. forskellige bønner, tomater og kål
Frø og knolde
Har både købt blomsterfrø tidligere på året og dahliaknolde senere. Begge gange var der super god service og virkelig hurtig levering.
Alle dahliaknolde var i rigtig fin stand. Og resten af produkterne pakket godt og forsvarligt. Hjemmesiden var nem og overskuelig at bestille fra. Kan varmt anbefale blandselvfrø.
Hurtig ekspedition
Hurtig ekspedition. Varerne svarede til mine forventninger. Oplevelse af ordentlighed.