Avis aux futurs clients : fuyez si vous pensez avoir besoin d'exercer votre droit de rétractation. J’ai notifié ma rétractation ferme le 12/01/2026, avant même l’expédition. Blakshop a forcé l'envoi... Se mere
Ich würde gern 0 Sterne geben !! Ich habe meine Ware bestellt und musste vorher überweisen am 12.12.25 heute nun der 02.01. 26 keine Rückmeldung auf 100e emails und WhatsApp Nachrichten . Keiner tel... Se mere
De producten zijn goed, maar de levering te laat. Op de website staat levering binnen de 3 tot 5 werkdagen, maar de producten werden pas 's avonds de 4e werkdag verstuurd waardoor ze te laat toekwamen... Se mere
Commande passée le 5/10;livraison prévue le 10/10(deja j’ai compris que c’était des MITHO)ensuite nous sommes le 14/10 aucune nouvelle ni du transporteur qui doit venir à dos-d’âne et j’ai beau en... Se mere
Officiële Belgische verdeler BLÅKLÄDER werkkleding - Volledige gamma +750 Artikelen - Gratis verzending vanaf €100
Lostraat 172, 2220, Heist op den Berg, Belgien
- info@blakshop.be
- blakshop.be
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Andre kiggede også på
Ontbrekend artikel
Jammer, er werd een gratis muts beloofd bij de bestelling en werd niet meegeleverd. Wanneer dit uitgeput is mag dit wel gemeld worden of iets soortgelijks meegeleverd worden.

Besvarelse fra Blakshop
Besteld 3 dagen later keurig geleverd.
Besteld 3 dagen later keurig geleverd.
Doen wat ze beloven.
Dus ik ben zeer tevreden ook de kwaliteit van blaklader is top.
Er liep juist een actie als je voor 200 euro kocht kreeg je gratis trui die zat er ook keurig bij.
Dus top.
Tot mijn volgende bestelling.
Een tevreden klant

Besvarelse fra Blakshop
de betaling is al een hele tijd gebeurt…
de betaling is al een hele tijd gebeurt , maar heb nog steeds niet gehoord wanneer de goederen bij mij toekomen
graag hulp AUB

De communicatie is prima
De communicatie is prima. Echter al twee paar niet op voorraad, stond op site niet aangegeven, dat kreeg ik achteraf te horen

Besvarelse fra Blakshop
Zeer goede prijs kwaliteit verhouding
Zeer goede prijs kwaliteit verhouding. Snelle verzending en een overzichtelijke website waarbij het serienummer van de serie die ik zocht herkend werd.
Netjes geleverd op tijd.
Rückversand viel zu teuer
Toujours un plaisir.
Toujours un plaisir.
Vêtements de haute qualité, service exemplaire.
Correcte en snelle levering.
I had to send a message to send my…
I had to send a message to send my order .. I waited 7 days
Super snelle en correcte levering
Snelle levering
Snelle levering, goeie kwaliteit voor goeie prijs!
Mijn zoon is blij met zijn knie beschermers voor in zijn werkbroek
Snelle leveringen
Snelle leveringen , goede en snelle service , ook bedrukking is snel en mooi en vrij goedkoop tegenover andere bedrijven .