Avis aux futurs clients : fuyez si vous pensez avoir besoin d'exercer votre droit de rétractation. J’ai notifié ma rétractation ferme le 12/01/2026, avant même l’expédition. Blakshop a forcé l'envoi... Se mere

Ich würde gern 0 Sterne geben !! Ich habe meine Ware bestellt und musste vorher überweisen am 12.12.25 heute nun der 02.01. 26 keine Rückmeldung auf 100e emails und WhatsApp Nachrichten . Keiner tel... Se mere

De producten zijn goed, maar de levering te laat. Op de website staat levering binnen de 3 tot 5 werkdagen, maar de producten werden pas 's avonds de 4e werkdag verstuurd waardoor ze te laat toekwamen... Se mere

Commande passée le 5/10;livraison prévue le 10/10(deja j’ai compris que c’était des MITHO)ensuite nous sommes le 14/10 aucune nouvelle ni du transporteur qui doit venir à dos-d’âne et j’ai beau en... Se mere

1. Arbejdstøjbutik

Officiële Belgische verdeler BLÅKLÄDER werkkleding - Volledige gamma +750 Artikelen - Gratis verzending vanaf €100

1,8

Under middel

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Parfait

Parfait, livraison rapide.

14. december 2022

Besvarelse fra Blakshop

Merci pour votre commentaire.
Bedankt voor uw beoordeling.

Ontbrekend artikel

Jammer, er werd een gratis muts beloofd bij de bestelling en werd niet meegeleverd. Wanneer dit uitgeput is mag dit wel gemeld worden of iets soortgelijks meegeleverd worden.

19. december 2022

Besvarelse fra Blakshop

Dag Raoul, het klopt inderdaad dat wij de gratis muts vergeten zijn bij jou zending. Het eindejaar is steeds een zeer drukke periode en dan maken ook wij al eens fouten. Op 24/12 heb je uw gratis muts dan alsnog mogen ontvangen. Onze excuses voor het ongemak.

Besteld 3 dagen later keurig geleverd.

Besteld 3 dagen later keurig geleverd.
Doen wat ze beloven.
Dus ik ben zeer tevreden ook de kwaliteit van blaklader is top.
Er liep juist een actie als je voor 200 euro kocht kreeg je gratis trui die zat er ook keurig bij.
Dus top.
Tot mijn volgende bestelling.
Een tevreden klant

6. december 2022

Dag Marijn,
Het doet ons plezier om zo een beoordeling te lezen.
We doen ons best.
Bedankt!

de betaling is al een hele tijd gebeurt…

de betaling is al een hele tijd gebeurt , maar heb nog steeds niet gehoord wanneer de goederen bij mij toekomen
graag hulp AUB

28. november 2022

Besvarelse fra Blakshop

Dag René, Onze excuses alvast voor het lange wachten. U heeft ervoor gekozen om te betalen via overschrijving. In dit geval wachten wij altijd eerst tot het geld op onze rekening staat. Indien u in de toekomst ervoor kiest om rechtstreeks via onze webshop te betalen ( bancontact, mastercard, paypal, overschrijving, kbc touch,...) dan hebben wij de garantie van onze betaalprovider dat het bedrag effectief betaald is. Dan zal uw order ook onmiddellijk verwerkt worden.

De communicatie is prima

De communicatie is prima. Echter al twee paar niet op voorraad, stond op site niet aangegeven, dat kreeg ik achteraf te horen

7. november 2022

Dag Moniek,
Bedankt voor je review.
je hebt 100% gelijk, ons systeem is niet perfect.
We doen echter wel ons best om dit soort zaken in de toekomst te vermijden. Bij een volgende grote update van onze backend zal er bij elk product zichtbaar zijn wat de voorraadstatus is en wanneer je deze dan mag verwachten.