Black Raven Anmeldelser

4,8

Gebruik verschillende producten al geruime tijd en ben erg tevreden Met name body en haar wash kan ik erg aanbevelen ! Bovendien is scheren met hun creme veel makkelijker in vergelijking met een an... Se mere

Ik hou van een natuurlijke, klassieke look die mijn krul behoud, een beetje mijn pluis temt en mijn coupe een frisse uitstraling geeft. Precies wat het product doet. Mijn enige reden voor nog geen 5 s... Se mere

1. Hårproduktbutik
  2. Barbersalon
  3. Butik med barberudstyr

Bedrijfsomschrijving Black Raven is een premium Nederlandse groominglijn speciaal ontwikkeld voor mannen die waarde hechten aan stijl, verzorging en kwaliteit. Oprichter Ronald de Bont – meesterbarbier met meer dan 40 jaar ervaring – ontwikkelde de producten vanuit zijn passie voor het vak en zijn kennis uit de professionele barbershopwereld. Onze collectie bestaat uit hoogwaardige haar- en baardproducten die niet alleen zorgen voor een perfect gestylde look, maar ook de gezondheid van haar en huid ondersteunen. Elk product wordt zorgvuldig samengesteld met professionele ingrediënten en is getest door barbiers in de praktijk. Black Raven wordt gebruikt in toonaangevende barbershops in Nederland en daarbuiten, en is ook verkrijgbaar voor gebruik thuis. Zo breng je de beleving en kwaliteit van de barbershop naar je eigen badkamer.

4,8

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

4,8

Super baard verzorging producten van…

Super baard verzorging producten van hoge kwaliteit en geweldige support vanuit de eigenaar! zeker een aanrader.

5. juni 2026

Besvarelse fra Black Raven

Take, bedankt voor je mooie aanbeveling! blij dat je zo tevreden bent. groet Ronald

Super spul

Gebruik al enige tijd deze producten. Super spul

23. maj 2026

Thanks Stefan, tot snel weer in de shop. groet Ronald

Ik gebruik de 'Thickening Cream' al…

Ik gebruik de 'Thickening Cream' al jaren en vind het echt een topproduct. Hij is wel aan de prijs, maar ik blijf terugkomen omdat de kwaliteit het voor mij waard maakt. Mijn haar blijft goed in model, zonder dat het plakkerig of zwaar wordt. Gewoon een heel fijn product!

9. juni 2026

Besvarelse fra Black Raven

Jan sper beoordeling! geweldig dat je de kwaliteit zo waardeert. het best verkochte product binnen onze range! Groet Ronald

Top producten

Top producten! Ik gebruik oa de forming cream en die is top. Ook de service is fantastisch, vragen worden snel beantwoord en verzending is eveneens snel.

1. juni 2026

Besvarelse fra Black Raven

Nies, bedankt vor je mooie beoordeling en fijn dat de producten je z goed bevalen! Groet Rna

Great stuff!

6. maj 2026

Besvarelse fra Black Raven

Bedankt Luca voor deze fantastische 5-sterren beoordeling en voor het vertrouwen in Black Raven. Geweldig om te horen dat je tevreden bent met het product. We waarderen je support enorm en hopen dat je er veel plezier van hebt!

Goede kwaliteit producten

Producten zijn niet goedkoop, maar kwalitatief erg goed. Vooral de Natural Paste is een aanrader voor een lang houdende hold met een matte finish.

24. februar 2026

Martijn, Appreciate the honesty
We gaan niet voor goedkoop, maar voor goed: EU-made, hoogwaardige ingrediënten en producten die doen wat ze beloven.
En ja, we willen er ook gewoon een beetje aan verdienen
Goed om te horen dat de Natural Paste z’n werk doet!

Aanrader!

Ga er inmiddels al jaren heen. Met een reden! Top adres ✨

19. februar 2026

Besvarelse fra Black Raven

Hoi Tom, bedankt vor je mooie beoordeling!

Best wax in town

De wax van Blck Raven is geen standaard spul.
Sterke hold, top kwaliteit en makkelijk in gebruik. Voor mij zonder twijfel best wax in town💪🏻

23. januar 2026

Besvarelse fra Black Raven

Jasper, bedankt voor je mooie beoordeling en top recensie! groet Ronald

Had een klacht en dit pakte men super…

Had een klacht en dit pakte men super op. Complimenten zeer tevreden

17. november 2025

Besvarelse fra Black Raven

Daniel, bedankt voor je review, we proberen idd altijd te zoeken naar een oplossing, fijn dat je content bent en voor één van onze andere producten hebt gekozen. thanks Ronald

Perfecte service

Perfecte service, goede kwaliteit en snelle verzending. Super.

17. november 2025

Besvarelse fra Black Raven

Dat is ons streven Marc!! Bedankt voor de geweldige beoordeling.

Goede wax!

Goede wax!!

22. november 2025

Besvarelse fra Black Raven

Tim , mooi dat je tevreden bent! Bedadankt dat je even de tijd genomen hebt! Groet Ronald

Top producten!

21. november 2025

Besvarelse fra Black Raven

Baran, bedankt voor je mooie beoordeling, helemaal met jou eens natuurlijk. daar doen we hard ons best voor.

Altijd tevreden!

Altijd tevreden!

6. november 2025

Besvarelse fra Black Raven

Pim, super dat de producten zo goed bevallen! groet Ronald