Jag är otroligt nöjd med min upplevelse i black pearls Personalen var extremt hjälpsam och vänlig från början till slut. De tog sig tid att lyssna på mina behov och gav professionella rekommendation... Se mere
När jag ställde frågor på deras hemsida om deras adress och att de inte har telefonnummer på hemsidan så man kan nå dem , och vilka de är bakom pearls och hur länge de funnits blev jag blockad, ve... Se mere
För den del av verksamheten i SEKOSD AB som avser exportera, importera och handla med kläder, samt idka annan därmed förenlig verksamhet.
Stålkulegatan 2E, 21228, Malmö, Sverige
- info@black-pearls.se
- black-pearls.se
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Svarer typisk inden for 24 timer
Jättesköna och "paketet" sitter där den ska.
Kalsongerna är mycket bekväma, särskilt den specialdesignade pouchen. Jag har nyligen fått diagnosen varicocele och blev rekommenderad att byta till kalsonger som ger bättre stöd för testiklarna. Jag beställde storlek M, som jag vanligtvis använder, men upplevde att storlek S skulle sitta tightare och bättre. Jag kontaktade kundtjänsten och bytet av de oöppnade förpackningarna gick snabbt och smidigt.
Efter bara en dag kalsongen har obehaget minskat avsevärt. Efter 2-3 dagar kände jag knappt något alls. Jag är mycket nöjd med era kalsonger och kommer definitivt att rekommendera er samt köpa fler. Jättesköna och "paketet" sitter där den ska.
Jag beställde en specifik storlek från er webbplats
Tack för det professionella bemötandet. Betyget har nu uppdaterats. Produkten är av mycket god kvalitet.
De är mycket artiga i sitt bemötande av…
De är mycket artiga i sitt bemötande av sina kunder.
Rullade upp sig och gav skav på insidan…
Rullade upp sig och gav skav på insidan lår.

Besvarelse fra BLACK PEARLS
Jag blev väldigt nöjd med produkterna…
Jag blev väldigt nöjd med produkterna jag beställde
Best best products and support and…
Best best products and support and services! Unlimited stars
luftfräschare
Jag köpte nyligen denna luftfräschare och är verkligen imponerad. Doften är stark nog för att fräscha upp hela rummet men samtidigt så välbalanserad att den inte orsakar huvudvärk eller andningssvårigheter, vilket är ovanligt för mig som är en ganska känslig person. Jag brukar ofta reagera negativt på starka dofter men inte med den här.
Dessutom stötte jag på ett litet problem med produkten och även om det egentligen inte var företagets fel bemötte de mig otroligt professionellt. De svarade snabbt, var trevliga och skickade till och med en liten gåva som tack för att jag hörde av mig. Det visar verkligen hur generösa och kundfokuserade de är.
Det är sällsynt att hitta ett företag som kombinerar hög kvalitet med genuin omtanke. Jag kommer absolut att handla från dem igen och jag rekommenderar dem!
Jah har fått två var trasig flaska jag vill tilback dem
Hej
Det var två falska var sönder det var trasig och perfim var ut i karton
Jag vill telbacka två flaska och ja har två det fins inget perfim bara vatten trorr ja
Hur jag ska tibacka de 4 flaskor
Det är jättebra bra och snabb leverans
Det är jättebra bra och snabb leverans. Fortsätta som ni är.
Bra upplevelse
Bra upplevelse, mycket bra produkter och mycket vänliga människor, tack
Jätte bra produkter.
Snabb leverans, fick min beställning på 2 dagar. Rekommenderas starkt.
Mvh
Fuad.
Det tar lång period på frakten
När du säger hemkörning med PostNord…
När du säger hemkörning med PostNord till mitt hem men skicka med DHL till en drop off point då är man känner sig besviken
Yours
A disappointed customer Robert

Besvarelse fra BLACK PEARLS
Stark rekommenderar jättebra produkter…
Stark rekommenderar jättebra produkter väldigt nöjd🤩
jag blev inte besviken på upplevelsen.
jag blev inte besviken på upplevelsen.. jag fick väldigt vackra och uppfriskande dofter för varje plats i mitt hus.. tack så mycket.
Tack så mycket det är mer än underbart