1. Autoværksted
  2. Bilreservedelsbutik
  3. Butik med biltilbehør

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Danmarks førende automatgearkasse-værksted.

• Arresøvej 25, 8240, Risskov, Danmark

• bkauto.dk

2,5

Under middel

Et værksted af den værste slags - løgn og uvidenhed

Uvidenhed og løgn er det jeg har oplevet hos B-K Auto, Risskov. Jeg vil virkelig anbefale at alle holde sig lagt væk fra denne virksomhed - især hvis du har din bil kær og ikke vil snydes.....

Vores Audi A5 fra 2016 havde problemer med Multitronic gearkassen, vi vælger B-K Auto da de har speciale i bla. automat gearkasser. Bilen bliver afleveret om søndagen som aftalt. Vi bliver efterfølgende kontaktet af Jonas (ejer) som fortæller os, at de bliver nød til at åbne gearkassen for at finde fejlen. Da de jo er specialister følger vi deres råd.
5 dage efter bliver jeg igen kontaktet af Jonas, som fortæller mig at Multitronic gearkassen er færdig.
Jeg får 3 valgmuligheder - en reparation af den nuværende gearkasse til 80,000 kr., en brugt gearkasse til 100.000 kr. eller en fabrik renoveret gearkasse fra Audi til 134.000 kr.
Jeg besøger Jonas på værkstedet og her viser han mig den adskilte Multitronic gearkassen og peger på gearkassen mens han ser mig direkte ind i mine øjne og siger : Kan du ikke se at gearkassen er slidt ?

Jeg er ikke mekaniker så hvad ved jeg - men jeg stoler jo på Jonas - det er jo ham som er Expert.

Da min 6 sans begynder at fortælle mig, at der var et eller andet helt galt med Jonas`s rådgivning, begynder jeg at undersøge om der fandtes nogle experter på netop Multitronic gearkassen.
Og det var det - jeg fik vores bil afhentet hos B-K Auto og kørt hen på det nye værksted.
Efter 15 min. gennemgang fandt det nye værksted fejlen - det var Multitronic unit som var defekt....Gearkassen fejler intet!!!! og ikke nok med det - gearkassen skulle aldrig være blevet skilt ad, som Jonas fortalte mig hos B-K Auto......

BK Auto skriver på deres hjemmeside at de har mere end 100 års erfaring - tænk sig at Jonas ville stå og lyve et anden menneske direkte op i ansigtet ved at sige - din gearkasse er færdig, og efterfølgende finde ud af - at at gearkassen ikke fejler noget som helst....

Det nye værksted opdager også at BK Auto, ej har anvendt det rigtige værktøj/afmonteringsteknik, da de skulle afmontere trækkæden i gearkassen.
Trækkæden er færdig og en ny skal monteres.

Det nye værksted finder samtidig også ud af at begge hjullejesæt med integreret ABS-sensor er blevet beskadet - dette kan være sket hos BK Auto, da vores bil ej fejlet noget, da vi afleveret dem hos dem.

Jeg er ikke typen som normalt skriver disse anmeldelser - men jeg vil virkelig advarer dig, som overveje at benytte BK Auto, Risskov........Løgn, en skamløs rådgivning, en prispolitik som er uhørt og ikke mindst en uvidenhed på automat gearkasser.....

En skam at sådan en virksomhed kan får lov til at drive en forretning.

14. november 2022

Har haft en rigtig god oplevelse hos BK…

Har haft en rigtig god oplevelse hos BK Auto idag. Havde problemer med gearvælgeren i min Citroën C5, som kun med besvær kunne flyttes fra P og ned i D/R. Knap to timer senere var årsagen til problemerne fundet, reservedelen blev hentet hos Citroën, og monteret.
Er yderst tilfreds med håndteringen af mig og min bil. Jonas og Co. er yderst venlige og imødekommende, og sidder ikke og gemmer sig bag værktøjskassen, når man kommunikerer med dem.
Jeg kommer helt klart igen, og får skiftet gearkasseolie, når flytningen af firmaet er overstået. God sommer indtil vi ses igen :0)

3. juni 2020

Aarhus´ bedste bilværksted

Det bedste værksted med god, personlig service og fornuftige priser. Jeg har brugt BK Auto i Risskov i mere end 20 år og har kun haft gode oplevelser.
Årsagen, som jeg ser det er den gode ledelse. Tidligere var det Birgit og Knud (deraf navnet) der ledede værkstedet. Nu er det Jonas, som også er en dedikeret ledere og bilentusiast. Og så er det personalet, som har det til fælles at de lever og ånder for biler og er indstillet på altid at gøre et godt stykke arbejde.

31. juli 2019

Under alt kritik - Tredje gang lykkens gang? (måske)

Jeg har haft bilen på værksted ved BK Auto i Risskov
Jeg kunne høre at der var en mislyd som jeg kunne relatere til min DSG automatgearkasse. derfor kontaktede jeg et værksted som er specialiseret i gearkasser (BK Auto i Risskov) de ville selvfølgelig gerne kigge på bilen, og jeg skulle bare udfylde formularen på deres hjemmeside og stille bilen ud søndag aften. I formularen skrev jeg at de skulle komme med et overslag på hvad det ville koste at lave inden de gik i gang. jeg har desværre ikke fået nogen kopi af den mail der blev sendt via formularen på deres hjemmeside. De ringer så mandag formiddag, kl 8:10 hvor jeg ikke har mulighed for at tage telefonen. men jeg ringer tilbage 8:48 hvor jeg får beskeden at de var begyndt at skille gearkassen ad for at se hvad der er galt. de har været ude at køre i den og kunne godt høre at der var et eller andet som ikke lød rigtigt. de kunne ikke vurdere hvad der var galt uden at adskille gearkassen. Jeg bliver så ringet op tirsdag morgen, at de havde vurderet at det ville koste 36.328 kr. at lave gearkassen. jeg bliver temmelig forskrækket da det er mere end 1/3 del af bilens værdi. så jeg spørger om ikke bare de kan samle gearkassen igen og lade det være som det er, for så må den køre så længe den kan. han ville vende tilbage med en pris på hvad det ville koste at samle den igen. jeg hører ikke noget før jeg selv ringer 12:45 hvor han oplyser at det eneste de kan spare det er nogle lejer til 3.600 kr. De kan ikke samle det andet igen fordi det er i så ringe stand. det skal her lige nævnes at bilen selv kørte ud på værkstedet, og den skiftede ganske glimrende gear. der var kun denne mislyd som de fleste ikke ville ligge mærke til med mindre man ved lidt om biler. Jeg følte mig derfor tvunget til at acceptere prisen på 36.328 kr. da det ville være tosset at spare de 3.600 kr. på de lejer. men jeg syntes bare det er helt ude i skoven at man ikke bliver informeret om at de forventer at det koster som minimum et eller andet beløb inden de begynder at skille noget ad. så havde jeg haft chancen for at sige stop inden det beløb sig op i 36.328 kr.
Ikke nok med det så henter jeg bilen efter at de har renoveret gearkassen, jeg når ikke andet end ud på Grenåvej, så går gearkassen i fejl, og kan ikke andet end at køre i 1’ste gear. Så tilbage med bilen.

Det viste sig så at mechatronic’en også skulle skiftes. Dertil kom så en ekstra regning på 14.351 kr. Jeg henter så bilen efter de har skiftet mechatronic’en. Det var om fredagen hvor værkstedet lukkede i 14 dage (sommerferie). Bilen kører umiddelbart fint hjem.

Da jeg så skal ud at køre næste gang sætter jeg den i bakgear og kører, men så snart speederen bliver sluppet, blokerer gearkassen fuldstændigt. Værkstedet har lukket i 14 dage, og der er ingen der reagerer på telefonen, jeg fandt endda ejeren Jonas Sejersen privatnummer, men der blev heller ikke svaret. Det betød at vi måtte aflyse vores egne ferieplaner i disse 14 dage, da vi ikke kunne komme nogen steder.

Da bilen så kommer på værksted igen, viser det sig at de har brugt et forkert leje da de renoverede gearkassen. Her påstår Jonas samtidig at dette lille ”uheld” ikke har beskadiget gearkassen. De får sat det rigtige leje i, og jeg får bilen tilbage. BK Auto stiller som standard 1 års garanti (max 25.000 km) på deres reparationer. Da jeg efterspørger nogle detaljerede vilkår for garantien, findes dette ikke. Dvs. kommer dette til en sag, står kunden umiddelbart meget ringe (uden jeg ved ret meget om retslige sager)

Så spørgsmålet er nu, efter jeg har hentet den tredje gang fra værkstedet, om jeg har en bil der kan køre problemfrit efter jeg har betalt over halvdelen af bilens reelle værdi til at reparere gearkassen - min tiltro er ikke stor…

30. juli 2019

Er dette din virksomhed?