2,8

Middel

Levering virker ikke.

Af 2 omgange har vi oplevet, at montør ikke er kommet som aftalt.

Den enegang var det aftalt, at montør skulle komme inden kl 14.

Kl 14:30 ringer jeg til dem for at følge op, og får at vide, at de er forsinket.
De var ikke opsøgende, og det var kun fordi vi ringede til dem, at vi fik den information. Vi aftalte at de ville ringe om formiddagen dagen efter, for at aftale et nyt leverings tidspunk. De ringede først 2 dage efter.

Idag, med en anden levering, er der aftalt en levering i løbet af dagen. Han ad 16:30 tiden begynder jeg at blive lidt bekymret og ringer for at høre om de har et estimat for, hvornår de kommer. Jeg får at vide at der er sket en fejl, og at chafføren ikke har vores med.

Afventer hvad der sker imorgen... .. .

Vi bor til leje hos Heimstaden, så vi kan ikke selv gøre så meget, men jeg komme ikke til at handle privat ved dem.

12. marts 2025

Øv, tydeligt irriteret sælger.

Jeg har fået lavet to tilbud på hele hårde hvidevarer-pakken. Det sidste tilbud var jeg klar til at sige god for, jeg skulle bare have byttet køleskabet i tilbuddet ud med et andet lidt billigere. Da det er mange penge det drejer sig om, omkring 50.000, har jeg haft brug for lidt betænkningstid, plus der har været dødsfald i familien, som har sat køkken-projektet lidt på pause. Da jeg sammen med min far, for et par dage siden kommer for at lave en handel, har vi åbenbart ikke været “hurtige nok på aftrækkeren”, for vi bliver mødt af sælgeren som er tydeligt irriteret og ikke interesseret i at hjælpe. Super ærgerlig oplevelse, tror jeg lægger pengene et andet sted. Øv.

4. januar 2025

Jeg har fået alle mine hvidevare gennem…

Jeg har fået alle mine hvidevare gennem bjerg Iversen. De er 3 år gamle.
Min ovn er i stykker og den har været repareret 2 gange. Min opvasker er i stykker, vaskemaskinen har allerede varet repareret. Min skabs fryser melder fejl hver gang den har været åbnet.
Jeg synes det er mærkeligt at alle hvidevarerne dør samtidigt. Har aldrig prøvet noget lignede

11. november 2024

Extrem dårlig service

Jeg havde ønsket at have læst anmeldelserne før jeg i går købte min vaskemaskine...
Jeg fik en fin behandling af sælgeren i Odense, men så var det slut. De leverede vaskemaskinen til tiden, først kommer montørerne ind, de lukker ikke døren ud til og tager ikke skoene af. Efter de har rumsteret rundt med installationen fortæller de mig at maskinen ikke tager vand ind, dette på trods min gamle maskine kunne vaske 4 dage før. De kører igen uden maskinen virker og meddeler jeg skal bestille en VVS mand for at færdiggøre installationen. Jeg ved så ikke om de har klemt slangen, eller ødelagt noget, men jeg står tilbage med en nyindkøbt vaskemaskine som ikke kan tage vand ind, og savner min gamle Miele.

7. november 2024

Købte alle vores hvidevarer her for 9…

Købte alle vores hvidevarer her for 9 mdr siden, og kogepladen skulle skiftes pga skade og det har vi nu rykket for lige siden og de skulle så komme idag mellem 12-16 og samtidig havde lavet reklamation på vores fryseskab da det i nat var begyndt at larme og var stoppet med at fryse så har nu madvarer som er ødelagte og uden fryser, men de er slet ikke dukket op og har intet hørt fra dem. Må ærlig indrømme at det virker som et meget useriøst firma.

6. september 2024

Levering og købs oplevelsen

Levering og købs oplevelsen
Handlede køle/fryseskab med aftale om levering samt mit gamle skulle med. Kan kun sige at det var en virkelig god oplevelse , hvor de 2 der kom med køle / fryseskabet bare var super skarpe , også på at de skulle have det gamle med. Det har været en rigtig god oplevelse til en virkelig skarp pris. Så kan ud fra den oplevelse kun anbefale dem virkeligt varmt.

17. november 2023

Tusind tak for fantastiske…

Tusind tak for fantastiske købsoplevelser.

Mine oplevelser har været så positive gennem årene.

Fra den første vaskesøjle til robotstøvsugere og ledningsfri produkter har jeg haft en problemfri og vejledende kundeoplevelse.
Det er særligt imponerende, at Bjerg Iversen også vil yde en formidabel service ved at flytte og installere vaskesøjlen på min nye adresse i Odense.
Varme anbefalinger herfra, og sætter pris på min tillid til Bjerg Iversen. Fem stjerner synes næsten for lidt i lyset af mine positive oplevelser!

16. november 2023

Ny vaskemaskine

For ca. 1 uge siden købte jeg ny vaskemaskine hos Bjerg Iversen.
Jeg fik en god, kyndig og saglig behandling i butikken... der blev lyttet til mine ønsker/krav og der blev ikke forsøgt solgt noget mere eller dyrere end det jeg havde brug for.
Montørerne der leverede vaskemaskinen var rigtig flinke og meget omhyggelige med deres arbejde.
Alt i alt har mødet med Bjerg Iversen været en positiv og behagelig oplevelse.

27. september 2023

Super service i både tlf. og ved levering

Ringede efter besked fra boligforeningen efter nyt komfur og fik super service pr tlf.
God information , og konstruktiv snak om produkterne . Levering kommende hverdag . Her mødtes jeg af en imødekommende , serviceminded Martin Bjerg Iversen Odense SØ . Der installerede komfuret meget professionelt , og som var oplysende om produktet og passede på eksisterende inventar ved tilførelsen af det nye komfur .
Er man usikker på nyt inventar kan man trygt købe her 👍

7. oktober 2022

Fantastisk service hele vejen igennem!

Fantastisk service hele vejen igennem fra køb til montering!

Vi har haft den fornøjelse at handle med Per fra Bjerg Iversen. Per har igennem hele forløbet været yderst professionel og sat kundeservicen over alt andet.

Jeg kan på det varmeste anbefale Bjerg Iversen!

8. september 2021

Kundeminded firma

Kundeminded firma, der følger op på udført arbejde, samt er meget fleksible ift. montering. Vi havde bl.a. en fjernbetjening til en emhætte, som ikke virkede optimalt, hvorefter vi havde kontakt med Bjergiversen og der blev med det samme sendt en ny til os. Vi er meget tilfredse med firmaet og det er bestemt ikke sidste gang i handler der.

19. december 2019

Dårlig service

Har købt køl/frys - ovn - opvaskemaskine (som der også var noget galt med) heldigvis inden udløb af garanti. Her tog man den defekte opvaskemaskine retur, men syntes så jeg skulle betale for transport to gange.
Nu er der, desværre efter udløb af garanti, noget galt med køl/frys. Jeg henvendte mig alligevel i forretningen, da jeg mener, et køl/frys skal holde i mere end 4 år. Fik i forretningen at vide, jeg selv kunne ringe til Gram, som mærket hedder.
God service.

14. april 2019

Nyt komfur, dårlig installation

Fik et nyt komfur gennem min boligforening fra netop dette firma. Men komfuret var ikke korrekt sat op. Ledningerne til faserne var monteret forkert således at alle funktioner fik over dobbelt så meget spænding end det er designet til. Så der var røg i køkkenet. Tænker lidt, skal det ikke være en autoriseret elinstallatør der sætter sådan noget op? Nå, men kan jo ikke andet end og give bundkarakter for den her.

19. september 2018

supper

top stjerner altid god service, man kan aktid forhandle pris, har altid handlet der i mange år, kan varmt anbefale Dem
benny gjeding

6. februar 2017

Super rådgivning og gode priser

Vi købte vores køleskab og fryseskab, og vi blev rådgivet super godt. Sælgeren forstod vores ønsker nærmest inden vi sagde dem, og hev straks et katalog frem med præcis det vi kiggede efter! Vi kendte ikke mærket, men han forsikrede os om at det var pengene værd. Og ganske rigtigt! Vi er SÅ glade for dem - 0 graderszonen i køleskabet er bare guf!
De blev leveret til døren og de gamle tog de med - altså nemmere kunne det ikke blive!

2. juni 2016

Er dette din virksomhed?