3,9

God

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

3,9

0 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Vi udfører kontroller af anmeldelser

Vandvittig god service

Vandvittig god service!

Som én der altid er lidt forsigtig med at bestille håndværkere, må jeg bare blankt erkende at Birkteq 100% kan anbefales.

Jeg ringede til samtlige installatører og spurgte om de havde tid til installation af nogle hårde hvidevare med kort varsel. Birkteq var som de eneste venlige til at presse mig ind mellem nogle aftaler på dagen og leverede en suveræn service. Professionel elektriker, der både forklarede hvad han lavede og efterfølgende rådgav gratis om nogle spørgsmål jeg havde til andre installationer i hjemmet.

Uden tvivl en anbefaling herfra. Så hvis du som jeg selv og mange andre, er på bar bund når det gælder hvilken elektriker man skal ringe efter, så har du her svaret.

22. november 2024

Tilslutning af solceller.

Jeg havde fået installeret solceller og skulle have
dem tilsluttet. Jeg havde datablade som Birkteq sagde at jeg skulle sende til el selskabet. Det gjorde jeg. Efter en måneds tid sagde Birkteq at det var dem der skulle have databladene .Så måtte jeg ud og skaffe nogle ny. Efterfølgende skrev jeg 2 mails , som de ikke svarede på .Jeg måtte så ringe og rykke for svar. Endelig skete der noget . De sendte en amatør , der efter eget udsagn ikke havde prøvet det før , og jeg kunne se han brugte meget tid på at læse instruktionsbog og tale i telefon for at få hjælp. Hvad andre havde fået lavet på få timer af en erfaren , kom her til at tage 2 dage . Og det kom jeg til at betale for.
Jeg skrev til Birkteq og fortalte om mine observationer. De lovede at ringe, så vi kunne finde de ud af noget.
Det gjorde de heller ikke.
Alt i alt en meget amatøragtige og kostbart forløb.

Vagn Kristian Sørensen.

1. marts 2023

Birkteq faldt helt igennem ifm behandling af klage!

Vi købte solcelleanlæg for et samlet beløb på 116.000 kr. hos Birkteq. Vi skulle selv montere panelerne, mens Birkteq skulle stå for tilslutning.
Det viste sig desværre, at panelerne var i forskellige farver, hvilket vi klagede over til sælgeren hos Birkteq. Han oplyste, at vi ikke var de eneste kunder som havde klaget over dette og at han ville tage problemstillingen op med den kinesiske leverandør.

Efter næsten et års venten blev sagen lukket fra Birkteqs side. Vi fik tilbudt 20 brugte paneler, som var pillet ned hos en anden kunde – men så var de jo trods alt ens, mente sælgeren… Derudover skulle vi selv pille vores egne paneler ned og køre dem ind til Birkteq, hvorefter vi kunne få dem byttet til 20 brugte paneler, som vi så selv kunne sætte op igen.

Vi påpegede at fejlen var en produktionsfejl og intet havde med vores opsætning at gøre, ligesom vi ikke ønskede at få byttet nyt til brugt, men der var intet at gøre. Vi skrev derefter til direktøren i firmaet, som svarede, at vores klage over farveforskellene var berettiget, ligesom han måtte beklage det lange sagsforløb. Han kunne dog oplyse, at de havde købeloven på deres side, hvorfor de ikke ville stå for udskiftning – hverken til nye paneler eller selve opsætningen.

Da min kæreste efterfølgende ringede til ham for at få en uddybende begrundelse for deres, i vores øjne, særdeles mangelfulde behandling af vores klage, blev han direkte ubehøvlet overfor hende og han var på ingen måde indstillet på at finde en løsning på ovenstående, hvis det kom til at koste ham noget.

Den indstilling har efterfølgende ikke ændret sig.

Tak for det, efter at vi har lagt omkring 150.000 kr. i jeres firma. Vi kommer ikke igen. I får to stjerner, fordi anlægget trods alt fungerer rent teknisk.

18. februar 2016

Er dette din virksomhed?