Økonomisk frihed - Birgitte Hansen Anmeldelser 8

4,3

1. Hjem og have

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Vejen til økonomisk frihed - www.birgitte-hansen.dk

4,3

Det bedste jeg har gjort for mig selv

Det bedste jeg har gjort for mig selv – og min økonomi

Jeg købte Pengeskolen hos Birgitte, da min økonomi var helt uoverskuelig. Jeg vidste ikke, hvor jeg skulle starte, men var meget motiveret. Alligevel gik det i stå. For der er så mange følelser forbundet med penge – og jeg fandt hurtigt ud af, at jeg slet ikke var klar til at tage fat. Motivation blev til modstand, og jeg lod det ligge.

Heldigvis ligger forløbet i Simpleo, så jeg vidste, jeg kunne vende tilbage, når tiden var rigtig.

Efter et par år, hvor jeg har arbejdet meget med mig selv, mine følelser og taget nogle svære men nødvendige valg, tog jeg kontakt til Birgitte igen – denne gang for et individuelt mentorforløb. Og det føles helt rigtigt.

Birgitte er fantastisk at arbejde sammen med – hun er nærværende, dømmende på den gode måde (altså ikke-eksisterende 😉), og hun ser både dig og din situation klart. Hun opdager vinkler i dit liv, du ikke selv har lagt mærke til – og hun møder dig med varme, respekt og forståelse.

Jeg sidder nu med følelsen af, at de penge, jeg har brugt, er givet rigtig godt ud – ikke kun fordi jeg har fået bedre styr på min økonomi, men fordi jeg har fået styr på mig selv i processen.

Kan varmt anbefale både Pengeskolen og et personligt mentorforløb, hvis du ønsker mere ro, klarhed og kærlighed omkring penge.

15. juli 2025

Den bedste uddannelse i mange år

Jeg er netop blevet certificeret PengeMentor gennem 4 måneders læring og coaching hos Birgitte Hansen.

Jeg er i forvejen forsikrings- & pensionsrådgiver med over 30 år på bagen, men jeg er totalt blown away over, hvad jeg har lært om pengemindset, overforbrug og investeringer.

Birgittes uddannelse får alle 5 stjerner fra mig, mit eget liv - og økonomi - er for altid forandret til det bedre.

30. juni 2025

Reklamer der spredes som spam…

Reklamer der spredes som spam meddelelse. Kritiske spørgsmål og statements besvares ikke på SoMe, men slettes og man blokkeres. Et pyramideagtigt foretagende, der profiterer af at man melder sig på online kurser, der tjener ophavskvinden selv.
Svar til Birgitte, da nedenstående kommentar og Trustpilot ikke har en feature, der muliggør svar.
Nu var omtalte ord, nok det "værste", men nok også mest sigende Birgitte kunne finde i min, ret reflektrende og sigende, kommentar om forretningsmetoderne, der angiveligt bliver anvendt. For det første spredes disse "pengekonsulenters" reklamer som spam over hele sitet. På intet tidspunkt, har jeg anmodet om disse "fiduser til hurtige penge" og for det andet læner metoden sig kraftigt op af MLM metoden. Altså erhverv nye konsulenter, der igangsættes ud fra en model, hvor en top altid tjener herpå og hvor kundernes vedblivende støm, skal bidrage til deres kontinuerlige aflønning. Så kære du (for at blive i dine kærlige termer), - paradokset er indlysende, - giv en konsulent en hulens masse penge for at holde på dine penge?? Hvorfor reagere jeg på denne annonce og giver denne vurdering? Fordi jeg har "abonneret"(da jeg 3.gang blev "præsenteret" for en fullsize annonce) og set/fulgt de uundgåelige "webinar" tilbud, som mit site er blevet tæppetbombet med og dermed i juridisk term, har gjort brug af den gratis "smagsprøve", - og dermed må betragtes som "kunde, - omend gratis. At jeg overhovedet ikke erklærer mig enig med forretningsmetoderne, skal ses i lyset at jeg ikke har takket ja tak til reklamerne og ikke, hverken nu eller siden, ønsker en gentagelse af disse pengekonsulenters reklamer. Det undrer mig nu, at der tales om det pæne sprogbrug som DNA'et i virksomheden? I en video bandes der igennem for fuld udblæsning og der anvendes et sprogbrug, der er alt andet end pænt?

2. august 2019
Økonomisk frihed - Birgitte Hansen-logo

Besvarelse fra Økonomisk frihed - Birgitte Hansen

Kære dig, der læser Pia Hanens anmeldelse

Jeg kender ikke Pia Hansen. Jeg har aldrig talt med hende, hun er ikke min kunde og jeg ved ikke, hvad det evt. er for en kommentarer, hun har lagt på mit Facebook opslag, som jeg har fjernet.

Så jeg kan ikke gå ind i den konkrete ”sag”.

Det jeg kan fortælle dig er, at hun har ret.

Pia Hansen har ret i, at jeg nogle gange sletter kommentarer på mine Facebook opslag, og det er der ganske særlige gode grunde til.

Som virksomhed og annoncør på Facebook er jeg underlagt Facebooks retningslinjer og politikker. De går bl.a. ud på, at stødende og grov sprogbrug ikke er tilladt.

Jeg følger naturligvis disse retningslinjer, og jeg synes også de er virkelig gode!! For Facebook skal være et sted, hvor vi trygt kan udtrykke vores meninger og selvom vi ikke behøver at være enige, skal vi da som minimum tale ordentligt til hinanden.

Som sagt ved jeg ikke, hvad det er for en kommentar Pia Hansen har lagt, så jeg kan ikke kommentere konkret.

Men jeg kan give dig et eksempel på en kommentar, som jeg har slettet. I et opslag deler jeg en kundehistorie, hvor min kunde har opdaget, at hun bruger mindst 2.000 kr. om måneden på ubevidst forbrug. Penge som bare smuldrer mellem fingrene på hende. Ved min hjælp får hun lavet om på det, så der bliver penge til at købe det, som hun virkelig ønsker sig.

En bruger på Facebook følte sig kaldet til at skrive på opslaget, at min kunde ”skulle have en røvfuld” og mere fra samme sprog skuffe.

Ja, den fjernede jeg naturligvis.

Fordi jeg overholder Facebooks retningslinjer. Fordi man på min side taler pænt til hinanden og fordi ingen skal hænges ud, når de er modige og tør dele noget sårbart. Det er hele DNA’et i min forretning, at vi aldrig skal skamme os over de valg vi har truffet med vores penge, at ingen skal hænges ud, og at der altid er gode grunde til det, når vi har mistet overblikket over vores penge. Og at der er en vej ud igen.

Hvis du stadig læser med, og er interesseret i at læse hvad mine ægte kunder mener om mig og min forretning, så er der flere anmeldelser her på Trustpilot, og du kan også læse referencer på min hjemmeside https://birgitte-hansen.dk/referencer/

Ha’ en skøn dag!

Kh Birgitte

Vejen til de rigtige energi omkring penge.

Birgitte Hansen guider dig med sin uddannelse, først sikkert igennem din egen rejse i dit forhold til penge, økonomi og selvsabotage, og dernæst i rejsen som mentor for andre. Uddannelsen udstyrer dig med et solidt, brugbart materiale som kan anvendes både privat og som selvstændig mentor.
Jeg kan på det varmeste anbefale uddannelsen. Den vil øge din selvindsigt i din egne adfærd omkring dine penge, dine successer eller mangel på samme. Hvis du ønsker det, kan uddannelsen være et skridt på vejen til et helt andet liv.

21. februar 2018

Du bliver mødt lige der hvor du er !

Birgitte er virkelig kompetent og fantastisk dygtig til at møde dig lige der, hvor du er. Der er intet hokus pokus over det, men i stedet ganske simple redskaber man kan bringe i spil, når man vil have kontrol over sin økonomi. Personligt har jeg deltaget på Birgittes Pengementor uddannelse og det er det bedste jeg har gjort for mig selv. Jeg har idag mere kontrol over min økonomi end nogenside og jeg nyder at kunne hjælpe andre som står i samme situation, som jeg selv gjorde for et år siden.
Jeg vil hellere end gerne anbefale Birgitte Hansen og ikke mindst Pengementor uddannelsen.

12. februar 2018

Konsulent-pyramidespillet

Der spreder sig en bølge af underlødige konsulentvirksomheder; en af dem, der er igangsætter er netop denne kvinde. Hun lokker andre kvinder til at starte som konsulenter, ved at tilbyde dem dyrt betalt "uddannelse" som "pengementor". Hun kalder dem certificerede når de har været i gennem hendes pengemaskine - naturligvis i hendes egen forvrøvlede "teori".
Hvis du tror du kan få hjælp til at få styr på en dårlig økonomi gennem disse såkaldte pengementorer, så må du tro om igen - de rådgiver ikke om konkrete økonomiske problemer med bank el.lign., men taler om dine følelser omkring penge (!).
De stakler der har betalt for "uddannelsen" kan naturligvis ikke få kunder til dette nonsens -men det kan Birgitte Hansen jo være ligeglad med - hun sidder et niveau højere i pyramiden.
Ps. Hvis du tilmelder dig hendes gratis "test" vil du modtage en række mails fra hende (der er ikke nogen rigtig test), og i dem vil hun forsøge at sælge dig hendes "uddannelse", og der efter undersøge om du har en stor indtægt/formue ved hjælp af et spørgeskema. Jeg kan kun advare mod at udlevere økonomiske oplysninger til folk man ikke er 100% trygge ved.

6. februar 2018
Økonomisk frihed - Birgitte Hansen-logo

Besvarelse fra Økonomisk frihed - Birgitte Hansen

Kære dig, der læser denne anmeldelse

Lars Hansen har aldrig været kunde hos mig. Jeg har aldrig talt med ham. Jeg kender ham ikke.

Hvis du vil vide, hvad mennesker, som rent faktisk HAR været kunder i min forretning mener om mig, mine ydelser og de resultater jeg skaber, kan du læse deres udtalelser på min hjemmeside.

Jeg har bedt Trustpilot fjerne Lars Hansens anmeldelse, da jeg mener, at den strider imod Trustpilots egne regler om, at en anmelder skal have haft ”en reel købsoplevelse” hos en virksomhed for at anmelde denne.

Det nægter Trustpilot, hvilket jeg finder helt uacceptabelt.

Kærlig hilsen
Birgitte Hansen