Vi tager lige en 1 stjernet anmeldelse mere af biokube. Mage til arogante kontor skal man lede længe efter. Service er en by i Rusland, og løfter er til for at blive brudt! Man lader si... Se mere
Jeg har haft en BIOKUBE Rensnings anlæg Siden År 2006 i Vedersø, anlægget har kørt upåklageligt i alle år, vi har et serviceabbonnement, hvor teknik- keren kommer hvert år. Har altid fået fin... Se mere
Jeg har købt et minirenseanlæg hos Biokube, som jeg oplevede vanskeligheder med i starten. Men straks jeg henvendte mig kom de ud og rettede fejlen. Jeg er ydermere blevet kompenseret for ekst... Se mere
Hele Danmarks minirenseanlæg
Centervej Syd 5, 4733, Tappernøje, Danmark
Svarer typisk inden for 24 timer
Vi fik installeret vores BioKube renseanlæg tilbage i 2004 og det har faktisk kørt upåklageligt i alle de år. Her i 2021 overvejer vi at få opdateret styringen, da der er sket meget udvikling de sidste 17 år og vi vil gerne fremtidssikre anlægget. Selvfølgelig er der vedligeholdelse, men vi har aldrig oplevet problemer med anlægget. Vi oplever god service fra både montører og kontoret og de er altid klar til at hjælpe, hvis man har et spørgsmål. Er du på udkig efter et mini renseanlæg, kan vi kun anbefale BioKube renseanlæg.
Har haft Bio Kube's renseanlæg i omkring 10 år nu, og fuldt ud tilfreds. Det har aldrig været andet end almindelig vedligehold, der bliver udført af deres egne (flinke) servicefolk, og kan hermed klart anbefale produktet til andre.
Jeg kontaktede Biokube en lørdag formiddag, idet mit minirensingsanlæg lod til at være defekt. Han guidede mig i telefonen til at fejlsøge. Han virkede utrolig kompetent og forklarede og beskrev rigtig fint.
Vi fandt fejlen, og det havde ikke noget med minirensningsanlægget at gøre.

Besvarelse fra Biokube
Vi har haft en Biokube i snart 2 år. Anlægget har kørt upåklageligt i hele perioden. Ved at købe anlægget kom vi sandsynligvis kommunale krav om kloakering i forkøbet og har derved sparet en formue. Der er lidt brusen og boblen fra selve biokuben, så den skal ikke sættes for tæt på huset.

Besvarelse fra Biokube
Vi fik opsat en Biokube i 2019 og har været super glade for opsætning og service. Det er dejligt vi nu har et anlæg, som ikke forurener omgivelserne (vi bor omgivet af mose og småsøer).

Besvarelse fra Biokube
1. Få anlægget gravet ned så langt væk som muligt det larmer og laver konstant lyde. Mit ligger ca 25m fra huset og alligevel kan jeg høre det så snart jeg går ud af døren.
2. De tager gebyr for at sende en regning på e-mail. 50 kr. plus moms for at sende en mail :(
3. Laver man en serviceaftale i slutningen af et år, får man 2 regninger kort efter hinanden. Som man så kan sidde i telefonen og diskutere med en uforstående medarbejder, der ikke kan se det logiske i, at man ikke har lyst til, at betale for et helt år 2 gange indenfor 2 måneder. Det tog et kvarter før medarbejderen tog sig sammen og flyttede betalingstidspunktet til oktober i stedet for januar. Men eftersom jeg endnu ikke har modtaget nogen skriftlig bekræftelse på det, har jeg ikke meget tillid til, at det rent faktisk er sket.
Efter at have haft biokube i 2 måneder, må jeg sige, at jeg er meget skuffet og jeg vil ikke anbefale biokube til andre.

Besvarelse fra Biokube
Jeg kan på ingen måde anbefale andre at benytte BioKube. Anlægget støjer (laver plaskelyde og har desuden en konstant snurrelyd). De påstår at det ikke lugter fra anlægget pga. returskyl osv., men det passer ikke - det lugter! Jeg har ovenikøbet fået gravet et 20 meter langt udluftningsrør ned, som skulle sende den dårlige lugt hen i den fjerneste ende af haven - det fjerner bare ikke lugt.
Ud over at det er et dårligt produkt, så er deres såkaldte service også elendig. Deres servicetekniker er direkte uforskammet.
Hold jer fra det skidt!

Besvarelse fra Biokube
Helt usædvanlig god service og engagement.