Biodami. The Bioceutical Lab Anmeldelser

4,2

Alles was snel in huis en goed verpakt. Ik kan nog niks over het produkt zeggen watn ik neem het pas 2 weken, en resultaat zou zichtbaar zijn bij de inname op langere termijn.

Klaar en duidelijke uitleg over wat dit product doet en ik neem het nu bijna 3 weken en ik ben er zeker tevreden over. Ga het zeker blijven innemen en hoop dat het ook op langere termijn goede resulta... Se mere

UPDATE: Na deze review nam de firma contact op met mij en stuurden ze mij een verpakking op. Deze heb ik goed ontvangen waarvoor dank. Product niet ontvangen. Gecontroleerd en besteld bedrag gin... Se mere

Was mijn tweede bestelling Darmbiomix Support. Vanwege de positieve ervaring met de eerste levering van 3 dozen, vond ik dat een vervolgkuur hopelijk de fecale impactie nog meer weet terug te dringen.... Se mere

1. Butik med vitaminer og tilskud

We believe in our body’s capacity to be its own well-being machine, with the gut microbiome at the core. We create cutting- edge Bioceutical™ Blends to give you unique probiotics-based solutions so you can revolutionize your health. Clinically tested, quality probiotics that are gentle and suitable for long term use.

God

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Zeer nuttig

Zeer nuttig, vriendelijk en snel advies bij vragen opstart supplement!
Twee weken is mogelijk te vroeg om een volledige ommekeer te realiseren na 4 maanden in de sukkelstraat, maar de Darmbiomix Support doet me wel goed.

17. april 2025

Opgeblazen buik

Had heel veel last van opgeblazen en pijnlijke buik na het eten. Heb er nog steeds last van maar wel niet meer dagelijks. Ik ga het zeker nog een tijdje gebruiken.

30. januar 2025

Geen buikpijn meer

Ik kocht recent Gluten Redux omdat ik vaak (dagelijks) problemen heb met de spijsvertering en daarbij horende buikpijn en opgeblazen gevoel. Een glutenvrij dieet helpt hierbij, maar ik vind het zeer moeilijk om dit dieet vol te houden, zeker aangezien ik de enige ben in het gezin. Gluten Redux helpt me bij de vertering en zorgt ervoor dat ik eindelijk weer wat normaler kan eten zonder buikpijn achteraf.

6. januar 2025

Geen buikklachten met biodami

Van de staalpillen van de huisarts kreeg ik maagkrampen. De pillen van biodami verdraag ik heel erg goed. Hopelijk is de opname ook goed. Dat moet blijken uit een bloedtest.

19. november 2024

Digest Stress Relax hat mir dabei…

Digest Stress Relax hat mir dabei geholfen meinen Darm zu entspannen und meinen Blähbauch in den Griff zu bekommen. Zudem fühle ich mich seit der Einnahme mental ausgeglichener, entspannter und energiereicher. Bisher hatte ich zwar noch kein anderes Ashwagandha Produkt ausprobiert aber ich kann mir gut vorstellen, dass das Produkt aufgrund des Zusammenspiels von Probiotika, Magnesium und Ashwagandha bei mir so gut funktioniert.

5. november 2024

Zeer tevreden

Zeer tevreden, correct, eerlijke berichtgeving, zeer makkelijk en snel bereikbaar, zeer goede producten. Goede prijs-kwaliteitsverhouding.

10. september 2024