Ik heb bij Biocoherence haar mineraal analize besteld. Ik kreeg uitgebreide rapportage van 30 paginas. In mijn rapport was ook advies met betrekking tot voeding en supplementen. Mijn diet was tot nu t... Se mere

Hier weet je zeker dat je goede kwaliteit en 'schone' supplementen koopt! Met alle 'rommel' dat tegenwoordig aangeboden wordt, is het fijn om te weten dat wat je hier koopt ook daadwerkelijk goed is,... Se mere

Snelle levering materiaal, alleen in de informatie over het verzenden van het materiaal staat dat het gratis is, maar je moet zelf de verzendkosten betalen voor retour pakketje.

Redelijk tevreden over de bestelling en de werkzaamheid van het product

1. Selvbetjent apparat til sundhedstest
  2. Butik med vitaminer og tilskud

Biocoherence Nederland ondersteunt en begeleidt professionele therapeuten, artsen en coaches. Deze professionals zijn gespecialiseerd in onderzoek naar de samenhang tussen processen die in het lichaam de gezondheid reguleren. De “Biomatrix Systeem Theorie” is het systeemmodel dat we gebruiken als uitgangspunt. Hierbij wordt een integraal mensbeeld gebruikt: fysieke, mentale en sociale processen vormen hierbij een geheel. Dit betekent dat onze therapeuten, coaches en artsen tijd nemen voor een goede diagnostiek, soms ook om zaken uit te sluiten. Ze onderzoeken het functioneren van de belangrijke regulatiesystemen die de oorzaak zijn van ziekten, onbalans, chronische moeheid en burn-out.

4,6

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Snelle levering materiaal

13. december 2024

Besvarelse fra Biocoherence

Dank je wel Fennie voor je feedback!
Vervelend dat het onduidelijk was dat je voor het terugsturen van het testmateriaal de verzendkosten betaalt. We zoeken uit waar we deze communicatie kunnen verbeteren!

Fulvine zuur perfect

Super producten, de fulvine zuur geeft me bom vol energy, en ik merj dat ik er beter door functioneer, omdat het werkt als een detox heb ik meer kracht focus en energy door de dag, bedankt

20. november 2024

Besvarelse fra Biocoherence

Dank je wel Colin! We zijn erg blij voor jou!

Goed product

Snelle levering, goed product dat haast nergens anders te vinden is (galactooligosacharide)

5/5, would recommend

10. november 2024

Besvarelse fra Biocoherence

Beste Han, Dank je wel voor de beoordeling. FIjn dat we je goed hebben geholpen!

Snelle levering

Snelle levering, duidelijke uitleg, snelle reactie op vragen in de email. Klantvriendelijk te woord gestaan aan telefoon.

13. november 2024

Dank je wel Lotte!
Hier worden we blij van!