Banner for Binkwithus

Binkwithus Anmeldelser 117

4,7

Wir haben eine große Stückzahl an Figuren einer damals sehr neuen Serie gekauft. Leider traten im Laufe der Zeit einige Defekte mit ein paar Figuren auf. Hierwurde immer sehr freundlich und hilfsbere... Se mere

Cela fait trois fois que je commande chez Best Mannequins, entreprise très sérieuse et rapide. Les articles commandés sont conformes au descriptif. Livraison rapide et très qualitatif

Zeer hulpzaam en vriendelijk. Ik was op zoek naar een mannequinhoofd en -pruik voor verschillende belichtingen uit te proberen voor fotografie. Best Mannequins was zeer hulpzaam en vriedenlijk om mij... Se mere

Zeer hoge kwaliteit producten. Uitmuntende klanten zorg met betrekking tot levering van de producten. Deze verkoper is een aanrader vanwege de goede kwaliteit. Top level quality products. Excellent... Se mere

Om Binkwithus

Bink With Us logo

About us

We are Bink - Best Mannequins bv, a Belgium-based visual merchandising partner with over 20 years of experience supporting fashion brands, retailers and visual merchandisers. We help bring retail concepts to life by combining creativity, quality and functionality across all our solutions.

What we do

We supply a wide range of visual merchandising products, including window mannequins, full-body mannequins, abstract mannequins, busts & torsos, trouser forms, clothes racks, clothes hangers and accessory displays. Many of our products are available from stock and ready for worldwide delivery, ensuring fast and reliable availability.

In addition, we offer tailor-made solutions and custom design. With our in-house 3D lab and creative team, we can quickly develop and adapt designs to match your brand identity and specific retail requirements.

Our approach

At BINK, we focus on delivering complete visual merchandising support with an emphasis on speed, flexibility and control over production and logistics. This allows us to support projects ranging from independent stores to large international retail chains.

Why work with us

★ Over 20 years of industry experience

Large stock availability for fast delivery

Worldwide shipping

In-house 3D design and customization

★ Strong focus on quality, consistency and detail

Our mission

Our mission is to deliver high-quality visual merchandising solutions that help brands improve product presentation, attract attention in-store and enhance the overall retail experience across global markets.

Bink visual merchandising products

4,7

Svarer typisk inden for 24 timer

Excellent service clientèle

Excellent service clientèle, à l'écoute et compétent.
Léger bémol, frais de livraison un peu élevés pour la France.
Nous conseillons vivement malgré tout.

Merci beaucoup!
En ce qui concerne les frais de livraison, nous estimons d'avoir déjà des prix concurrentiels. Mais nous allons faire des recherches.

Fantastic service

Fantastic service, High qualitie products! Exelent and fast delivery to Danmark! Highly recomend this Company!

Best Regardings from Laura Thomsen Danmark

Hi Laura,
Thank you very much for your comment.

Top!

Fijne, snelle service!

Besvarelse fra Binkwithus

Bedankt voor uw fijne reactie!

client mécontant

J'ai eut un client qui était déçu de ses mannequins, car ils ne tenait pas debout il faut les attacher avec une corde sinon pour le reste tout est bon

8. oktober 2018

Besvarelse fra Binkwithus

Merci pour votre réponse.