1. Online casino eller bookmaker

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Danmarks nok hyggeligste bingoside, hvor du kan spille med/mod venner. Gør dig klar til bingo og på underholdning i absolut topklasse!

2,7

Under middel

ADVARSEL

Jeg kan helt klart IKKE anbefale at man spiller på deres automater hos bingohallen, de er prop fyldt med valse fejl der holdes på forskellige symboler og når de kører auto og holder på to ens symboler kører den alle tre valser videre alligevel.
Dette er ikke et surt opstød over tabte penge, men deres automater er simpelhen så sten døde og giver ingen kredit i spil (ikke engang til forlænget spilletid) som man siger hvis de da overhovedet giver spil for der kan sagtens gå 4-500 kr imellem og så “vinder” du 40 feature point og så sker der ikke mere de næste 2-300 kr igen.
Skriver man og brokker sig selv når man har brugt 7-8000 på en uge så får du et standard svar om at bruge en anden browser end Safari selvom jeg skrev jeg brugte Google og så videre og så videre.
Nu er du/i advaret hold jer langt væk hvis ikke i vil smide penge ud af vinduet for du får lige nøjagtig 0 spænding for pengene.

13. oktober 2020

Har meget svært ved at se hvad man gør…

Har meget svært ved at se hvad man gør for kunderne på Bingohallen, har været aktiv kunde på deres hjemmeside, men man har følsen af at de ikke rigtig gider drive deres hjemmeside, der er tit fejl på 3D slots, og man får aldrig nogen former for bonus, freespin mm. går man på deres facebook side er sidste opslag fra dem 4 maj 2018, syntes det fortælle meget godt at man ikke ønsker at lave noget sjov for kunderne, eller nogen spændende tiltag, man ønsker kun at der kommer penge i kasse, uden at der rettes fejl på 3D slots mm. så må nok indrømme jeg har lavet min sidste sindbetaling ved Bingohallen og Bingohygge, gider ikke støtte op om hjemmesider der ikke gider kunderne.Så er man en kunde der ønsker underholdning, sjove nu tiltag mm. er det nok ikke lige Bingohallen og Bingohygge man skal vælge, for der sker intet...desvære. og deres bingo gider jeg slet ikke spille, de køre med engelsk chat admin, forstår ikke man driver en Dansk hjemmeside, og så forgår chat på engelsk, syntes igen det fortæller meget om hvor meget kunderne betyder for dem.

6. januar 2019

Desværre må jeg sige at tiden derinde…

Desværre må jeg sige at tiden derinde er forbi,dårlig kundeservice,Belinda derinde henviser kun til deres leverandør,for hun kan intet selv,og det er general deres kundeservice.
Jeg har spillet fra starten derinde,og deres side er kun ned af gående,,,masser af fejl,og mange brugt login.
jeg har flere gange side fast i deres spil,og det tage ca normalt kun 30-40 dage for at komme fri,for deres fejl.
Selve kundeservice er god og hurtig,men desværre kan de intet udrette,og intet forstand på at hjælpe, ude over de lave hastesag til deres leverandør man får at vide hver gang at det er en hastesag hos dem...looool . og alligevel tage det over 30-40dage for at finde fejlen..
Man skal relogge næste hver spil ,når man skal købe plader...jeg har kontantes dem mange gange med det problem,,,og i kender turen ikke har du slette cookies osv.Mange har skrevet i deres om fejl i chatten...men intet sker.vi er bare dumme.,

2. oktober 2018

der er blevet taget over 5000 på mit…

der er blevet taget over 5000 på mit kort og jeg har ikke selv været derinde i halvanden måned. og nu siger de at jeg er luduman og jeg har spærret mit kort og bedt dem lukke min konto når pengene er tilbage men nu svare de slet ikk. pas på jeres penge derinde. over 5000 på nogle få dage, ingen spiller for så mange penge så de burde have vidst at det skulle tjekkes. jeg er skuffet over sådan en dårlig behandling. beholder mine penge som jeg ikke selv har overført. det er jo svineri.

5. juni 2018

Svindlere

Svindlere. Indbetaling på 100 kr. Vandt ca. 12.kr.
2 af slots maskiner gav 0 kr. .
Så hold jer langt væk.

18. februar 2018
Bingohallen-logo

Besvarelse fra Bingohallen

Hej Tom

Jeg har lige været inde og se på din spilkonto, og jeg tror måske, at du havde noget af beløbet stående i en automat. Har du været inde og kigge igen efterfølgende? Du er meget velkommen til at skrive til os på: kundecenter@bingohallen.dk - så kan vi hjælpe dig hurtigt med spillene :)