Bilvia er en dansk digital bilmægler, der hjælper private med at sælge og købe biler på en mere tryg og professionel måde. Vores mål er at gøre privat bilhandel enklere ved at kombinere fordelene fra privat salg med den struktur og sikkerhed, man normalt forbinder med en bilforhandler. Når du sælger din bil gennem Bilvia, overtager vi en stor del af salgsprocessen. Vi hjælper med en realistisk markedsvurdering, professionel annoncering og håndtering af henvendelser fra potentielle købere. Det betyder, at du som sælger slipper for spildtid, useriøse henvendelser og usikkerhed omkring handlen. Som køber får du samtidig en mere tryg oplevelse ved privat bilkøb. Bilvia fungerer som bindeled mellem køber og sælger og hjælper med at sikre en korrekt og gennemsigtig handelsproces. Vi arrangerer fremvisning, hjælper med dialogen inden handlen og står klar under betaling og overdragelse, så begge parter føler sig sikre gennem hele processen. Bilvia ejer ikke bilerne og er ikke part i selve handlen. Køb og salg foregår fortsat direkte mellem private, men med professionel rådgivning og støtte undervejs. Vores tilgang Hos Bilvia tror vi på, at privat bilhandel kan være både tryg og enkel, hvis processen håndteres korrekt. Mange oplever usikkerhed ved privat bilhandel – både som køber og sælger – fordi der mangler struktur og professionel sparring. Det er netop det, vi ønsker at løse. Vi arbejder ud fra følgende principper: • Professionel og ærlig rådgivning • Gennemsigtighed i hele processen • Tryghed for både køber og sælger • En enkel og effektiv salgsproces • Fokus på realistiske priser baseret på markedet Solgt eller gratis Bilvia arbejder med konceptet Solgt eller gratis. Det betyder, at du som sælger kun betaler vores salær, hvis bilen bliver solgt. Hvis bilen ikke bliver solgt, betaler du ikke for vores arbejde. Det sikrer, at vores interesser er de samme som dine – nemlig at få bilen solgt korrekt og til den rigtige pris. Sikker handel Vi lægger stor vægt på sikkerhed i handelsprocessen. Derfor tilbyder vi blandt andet: • Sikker betaling via deponeringsløsning • Digital slutseddel til begge parter • Vejledning under omregistrering • Hjælp til korrekt gennemførelse af handlen Dette reducerer risikoen for fejl og skaber tryghed for både køber og sælger. Mulighed for brugtbilsgaranti Ved køb af bil gennem Bilvia er der mulighed for at tilkøbe brugtbilsgaranti gennem vores samarbejdspartner. Garantien kan give ekstra tryghed ved at dække visse uforudsete mekaniske eller elektroniske fejl, som måtte opstå efter købet. Vi anbefaler altid, at man sætter sig ind i garantibetingelserne, så man ved præcis hvad der er dækket. Vores ambition Bilvia er skabt med ambitionen om at modernisere privat bilhandel ved at gøre processen mere digital, overskuelig og sikker. Vi arbejder løbende på at forbedre vores service og skabe en god oplevelse for vores kunder. Vi ved, at tillid er afgørende i denne branche, og derfor lægger vi stor vægt på god kommunikation, tilgængelighed og en professionel tilgang til alle handler. Kontakt Har du spørgsmål eller ønsker du at høre mere om vores service, er du altid velkommen til at kontakte os. 📧 salg@bilvia.dk 📞 93 87 71 21 🌐 www.bilvia.dk
Danmark
- bilvia.dk
Ingen anmeldelser
Denne virksomhed har ikke fået nogen anmeldelser endnu.