1. Rengøringsfirma

Bilvask Bornholm, har en fortid med at vaske biler for familie og venner. Nu har de valgt at tage deres lidenskab til næste niveau ved at etablere deres egen virksomhed, der befinder sig i Nexø på Falckvej 1 hvor de leverer service som Indvendig/udvendig rengøring, polering og lakforsegling.

2,7

Under middel

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Uigennemsigtig pris

Uigennemsigtig pris: Virksomheden annoncerer med følgende priser: indvendig vask 250 kr. og sæderens 150 kr. – i alt 400 kr. Der står i hans opslag, at en "ekstra beskidt" bil koster mere, men ikke hvor meget. Da jeg skulle betale, var prisen 600 kr. Det er et tillæg på 50 %, hvilket er noget mere end de 400 kr., jeg troede – især da der var nul stykker skrald i bilen. Den trængte til en støvsugning, men ikke noget voldsomt.

Ingen løsningsvilje: Jeg har forsøgt at gå i dialog med virksomheden for at finde en fair løsning, da regnestykket ikke stemmer overens med de annoncerede priser. Desværre har der ikke været nogen vilje til at indrømme fejlen eller komme mig i møde, hvilket efterlader en rigtig dårlig smag i munden.
​Det virker meget useriøst at lokke med lave priser og så lægge store, uanmeldte beløb oveni bagefter. Find et andet sted

9. maj 2026

Vi bestilte et gavekort på nettet

Fin service og det er nemt at komme i kontakt med firmaet, der gerne svare på spørgsmå, til deres produkt og service.

Kan anbefales.

22. december 2023

Besvarelse fra Bilvask Bornholm

Hej Hanne, tak for beskeden.😊 Vi håber du har fået svar på dit spørgsmål.

For yderlige spørgsmål så kan du kontakte mig på 30307265.

Vh Eskil.😄

Jeg er vild med når unge lokale…

Jeg er vild med når unge lokale iværksættere giver sig i kast med at skabe et produkt der mangler på Bornholm.

Når der så iøvrigt bliver leveret et fremragende produkt i form at nogle imødekommende unge mænd der gør din bil ren, så det ligner en helt ny - så vil jeg selvfølgelig anbefale dette. Støt lokalt og få din bil til at shine.

Tak drenge!

25. november 2023

Hej Oliver,

Tak for din positive anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du satte pris på vores service og det arbejde vi ligger i det. Vi ser frem til at gøre det igen en dag.

Vh Eskil - Bilvask bornholm

Min bil ser ud som ny

Vildt flot arbejde drenge!
Bilen stråler indvendig og udvendig, kan klart anbefales.

26. november 2023

Besvarelse fra Bilvask Bornholm

Tusind tak. Det sætter vi stor pris på!

Top profesionelle drenge som tilbyder…

Top profesionelle drenge som tilbyder et bredt udvalg af services ;)

Vi blev mødt med et smil og engagement der sjældent findes bedre!

Top ren vogn efter de havde den under kærlig behandling !

22. november 2023

Besvarelse fra Bilvask Bornholm

Hold da op 🤗 De ord betyder rigtig meget for os! Tak Christian. Vh Eskil - Bilvask bornholm

Super service fra start til slut

Super service fra start til slut. Og virkelige flot resultat både ude og inde.

12. november 2023

Besvarelse fra Bilvask Bornholm

Tusind tak Mads! Vi må erkende at din Audi stod altså skarpere end jakkesættet til nytår😁

Ny bil!

Ny bil!
Efter en tur hos de glade unge mennesker, fik jeg nærmest en ny bil :-) Den duftede af ny bil og har ikke været så ren siden, at jeg købte den.
Ud over en ren bil kørte jeg også derfra med smil på læben, da deres glæde, service og humør smittede.

10. oktober 2023

Besvarelse fra Bilvask Bornholm

Tusind tak for din søde besked! Det glæder os at du har haft en god oplevelse hos os 😁

Blev mødt til tiden

Blev mødt til tiden, af et par meget ihærdige unge mennesker. Fik et afhentnings tidspunkt og bilen var klar. Flot og velduftende. Godt arbejde

3. oktober 2023

Besvarelse fra Bilvask Bornholm

Tusind tak for den gode respons! Hvis det skulle være en anden gang 🚙🚿

Fra skrot til slot

Jeg henvendte mig til de to friske unge mennesker for at få gjort et førerhus på en lastbil gjort rent som var, ja, MEGET beskidt. En opgave de klarede med bravur. Det var som at se fra skrot til slot. På blot en time og 25 minutter fremstod førerhuset som nærmest nyt.
Jeg kan varmt anbefale dem!

26. september 2023

Tusind tak Rene!

Super flot resultat

Super flot resultat, præcis som at få ny bil igen. Blev mødt med god service. Kommer helt klart igen!

19. september 2023

Det er vi glade for! Tak Bent

Jeg fik universal rengøring to uger…

Jeg fik universal rengøring to uger siden, og var meget glad for resultatet. Bilen duftede godt og der var ikke en finger at sætte på rengøringen.
Bilen dufter endnu efter to uger, og min bil skal bestemt vaskes af bilvask Bornholm igen næste gang!
5 stjerner!!

27. august 2023

Hej, 👋🏼

Tak for din venlige feedback og for at vælge os til rengøringen af din bil! Det glæder os at høre, at du er tilfreds med resultatet. Vi ser frem til at byde dig og din bil velkommen tilbage næste gang. ✨

Venlig hilsen,
Bilvask Bornholm

Tak for god og hurtig service

Tak for god og hurtig service, min bil kommer klart igen. 👌🚘🚘🚘🚘🚘
I får fem velfortjente stjerner herfra.

25. august 2023

Hej Nicole.😊

Tusind tak for din gode anmeldelse🙌🏻

Vi glæder os til at byde din bil velkommen igen, når den trænger til lidt ekstra kærlighed.

Bedste hilsner,

Skinnende ren bil 👌

Så skønt at hente en ren, skinnende bil både indvendigt og udenpå👌tak gutter

13. august 2023

Hvis det skulle være en anden gang - Tak for din anmeldelse! 😊