Jeg er meget skuffet over min oplevelse hos denne synshal. Jeg skrev tydeligt i en SMS til mekanikeren, at bilen ikke skulle synes, men alligevel blev den kørt til syn uden min accep... Se mere
Bilsynshallen i Skanderborg levererer en formidabel service. Jeg blev mødt med en hjælpsomhed, der ligger ud over det sædvanlige. Grundet pres på tid forud for et omsyn, blev tid til reparation af e... Se mere
Har besøgt Bilsynshallen i Skanderborg flere gange med begge mine biler og det har været hurtigt og nemt hver gang. Ud over en varm velkomst, så giver bilsynshallen gode råd og vejledning under se... Se mere
Efter gennemgang af bilen mente synsmanden i Højbjerg at bilen skulle til omsyn på grund af slør i krængningsstabilisatoren. Ved mekanikeren undrede de sig over dette krævede omsyn. Vi valgte en n... Se mere
Fejlagtigt syn – bilen blev godkendt selvom den havde alvorlige fejl
Jeg er meget skuffet over min oplevelse hos denne synshal.
Jeg skrev tydeligt i en SMS til mekanikeren, at bilen ikke skulle synes, men alligevel blev den kørt til syn uden min accept.
Det værste er dog, at bilen blev godkendt, selvom den efterfølgende er blevet gennemgået hos Applus i Odder, hvor de fandt fejl som:
Kraftig hvid røg fra motoren
Tikkelyd fra motoren
For høj CO-værdi ved miljømåling (CO 0,56 % – over grænsen)
Flere ting, som bilen ville være dumpet for hos Applus
Synsmanden hos Applus sagde direkte, at bilen ikke burde være gået igennem syn, og at den var trafikmæssigt og miljømæssigt forkert godkendt.
Det er meget bekymrende, at en synshal godkender en bil i den stand.
Som forbruger føler jeg mig utryg ved, at kvaliteten af synet ikke blev taget alvorligt.
Jeg kan desværre ikke anbefale stedet ud fra min
Synsmanden mente min forlygte var skæv…
Synsmanden mente min forlygte var skæv og gav mig en fejl. Jeg kørte ned til et værksted, som viste mig på maskinen er forlygterne stod snore lige.
Hvis du står og skal til syn, så endelig ikke lav den samme fejl som mig og vælg en synshal som er 75kr billigere end applus i mit område. Det kan koste dig dyrt i penge og spildtid.
Mega nemt og top service
Mega nemt, super behagelige folk! Ligesom det skal være
Perfekt og professionelt
Jeg var forbi bilsynshallen i Odder og fik en intet mindre end en super professionel behandling af Ole. Han skal have mine bedste anbefalinger og kæmpe ros. Tak for en god snak og gennemgang af bilen.
Vil klart vælge et andet sted næste gang.
Jeg kommer desværre 3 minutter for sent til min aftale hos C. P i Horsens. Det irriterer tydeligt medarbejderen, men han får presset mig ind. Jeg får fornemmelsen at nu skal der så også findes en fejl på min 4 år gamle Audi A5.
Den ender med at blive betinget godkendt, da han siger den melder fejl på dæktryk, hvis han sætter en computer på den.
Jeg ringer til Audi efter synet, som siger jeg bare kan komme forbi med det samme. Han sætter sin computer til og den melder ingen fejl og har ikke en forklaring på hvordan synshallen kan få andet frem. Dæktrykket er også som det skal være. Han fortæller at instrumentbrættet også skal melde fejlen, hvis der er en og det er der ikke.
Efter gennemgang af bilen mente…
Ved mekanikeren undrede de sig over dette krævede omsyn.
Vi valgte en ny synshal til at udføre omsynet. Her mente de ikke at det kunne være en væsentlig fejl.
Super service og rigtig flinkt personale
Super service og rigtig flinkt personale
SORT SYN!!
SORT SYN!!
Bilsynshallen tilbyder sort bilsyn som er dybt ulovligt !!! DE ER BLEVET FANGET PÅ DE SOCIALE MEDIA
Jeg vil anbefale at man anmeldeler dem til trafikstyrelsen og myndighederne som har med sådan nogle sager at gøre!!
DET ER BLEVET ANMELDT HERFRA.
DEN DÅRLIGSTE SYNS-OPLEVELSE NOGENSINDE !
Kørte for nogle uger siden ud for at få synet min mands kassevogn (Citroen Jumper) hos Bilsynshallen i Horsens. Jeg blev taget imod af en medarbejder (CP) som startede med at køre en tur i den, som han jo skal. Bagefter tjekkede han nogle ting og skulle så have den op på liften. Jeg ved ikke om han troede at den var for bred, for han slog løs på sidespejlet, for at prøve at slå det ind. Der gik noget tid og efter at han havde hejst den ned igen, og tastet en masse ind på computeren sagde han, at den kunne ikke blive synet idag for der var så mange fejl, at der ikke var plads på papiret, og så kunne det ikke kaldes et syn, når han ikke kunne blive færdig. Jeg kørte slukøret hjem til manden, som fortalte at flere af de ting der stod på listen ikke passede. Stikket til anhængertræk skulle ikke virke. Vi brugte det dog dagen før og har brugt det flere gange siden - det har altid virket. Nogle små kørelys som fra fabrikken er i forenden skrev han at de ikke virkede. Nej det gør de ikke, for de må ikke bruges i DK og er derfor pillet fra (ledningerne ligger pænt pakket sammen i motorrummet). Han skældte mig ud fordi at nogle glasfiber paneler som sidder nederst på siderne ikke var pillet af, og han sagde at næste gang jeg kom med den måtte de ikke sidde på, for der var fuld af rust inde bagved, og det skulle han kunne se frit at det var lavet. Vi har i den tid vi har haft bilen fået den synet 3 gange, og har aldrig før fået at vide at de skulle af. o.s.v. o.s.v. Ud af de mange mange ting han havde skrevet, var der faktisk kun 1 ting (nogle manchetter der manglede) der faktisk skulle noteres, udover nogle småting med indstilling af nogle pærer i lygterne. Det kostede så 580,- at blive overrumplet på denne måde, og de næste dage gik vi og overvejede, om bilen skulle skrottes, da vi ikke ville ofre 20.000-30.000 mere på den. Vi blev dog enige om at køre den ned til en af vores mekanikere (uden at fortælle om oplevelsen), og bad om at få en pris på at få den klar til syn og synet. 2 dage efter var bilen nysynet og klar til afhentning, og regningen lød ialt (incl synet hos Trekantens bilsyn) på 3.988,- Så nu ved vi hvor vi for fremtiden i hvert fald IKKE skal køre vores biler til syn. Aldrig har jeg følt mig så dårligt behandlet til et bilsyn, og vil absolut ikke anbefale at køre til Bilsynshallen på Ormhøjgårdvej i Horsens, når det er den gældende medarbejder (CP) der er på arbejde !!
Havde booket tid til syn på min…
Havde booket tid til syn på min Mercedes lørdag d. 16-09-2023. Min bil var klargjort hos Mekakineren et par dage før til stor service og alt kontrollet, gennemgået og klar til syn. Møder op til synshallerne i Horsens, han kører den op på bremsebånd og siger, skal vi ikke bare stoppe her dine bagbremser virker ikke ? Så siger han jeg sletter dig bare i systemet, så du kan få det lavet - > Mandag tager jeg tilbage til min mekanikere som er en kendt kæde, og styr på sagerne, det første han siger er, hvor er din syns rapport ? og dette havde jeg ikke fået fra Synshallerne, de stoppede blot midt i synet og nægtede at gå videre, jeg betalte dog heller ikke.
Mandag morgen d. 18-09-2023 tog jeg fat i synshallerne og de nægtede jeg havde været der selvom jeg havde en booking bekræftelse på mail.
Min bil røg lige igennem syn et andet sted uden problemer.
Helt fantastisk service! ⭐⭐⭐⭐⭐
Helt fantastisk service! De var så gode til at passe os ind i skemaet da vi var i tidsnød. En kæmpe hjælp👍
Venlig og professionel betjening…
Meget venlig og professionel betjening. Derudover meget nyttig information og god vejledning. Synet udført af Kim i Aarhus.
Super god service
Bilsynshallen Horsens leverer en super god service. De er både hjælpsomme, professionelle og yder god kunde pleje. Jeg kan klart anbefale dem til enhver tid.
Fantastisk service og godt humør
Fantastisk service og godt humør. Vi fik synet vores bil i Bilsynshallen Højbjerg og blev mødt af et skyhøjt service-niveau og godt humør. Alt blev håndteret professionelt, samtidig med en enorm venlig attitude. Alt i alt bedst tænkelige oplevelse!
Super service og god betjening
Super service og god betjening i afdeling på Søren nymarks vej
Fantastisk personale i Århus
Fantastisk personale i Århus, der med god vejledning og service lige har hjulpet os, med en importeret campingvogn, vi ved hvor vi skal komme næste gang vi skal have synet noget
Fantastisk service
Bilsynshallen leverer en formidabel service. De er både hjælpsomme, professionelle og yder god bistand. Jeg kan klart anbefale dem til enhver tid.
Bilsynshallen i Skanderborg levererer…formidabel service
Grundet pres på tid forud for et omsyn, blev tid til reparation af en glasskade tilrettelagt for mig, således at jeg nåede omsyn inden dets udløb. Det hele i en god tone af venlighed.
Hvis du kører Peugeot får du gode brugbare råd med på vejen.
Super god service hos Torben i Århus
Super god service hos Torben i Århus.
Ren og pæn synshal og høflig betjening, så man føler sig velkommen.