Bilradiospesialisten AS Anmeldelser 1.209

4. Butik med tilbehør til biludstyr
  5. Bilalarmmontør

Om Bilradiospesialisten AS

Bilradiospesialisten AS

Bilradiospesialisten AS startet i Trondheim i 1976, og tilbyr et meget bredt utvalg av bilunderholdingsprodukter.

Bilradiospesialisten kombinerer markedets bredeste utvalg med den beste kundeservice. Basert på høy kompetanse og anerkjente produkter, kan vi skreddersy kreative kvalitetsløsninger tilpasset alle dine behov og krav. Kombinert med vår evne til å integrere moderne teknologi i takt med nye behov, kan du være trygg på at du investerer i en komplett kvalitetsløsning med langsiktig gevinst.

Hos oss kan du handle trygt.

Som Norges eldste og største bilstereoforhandler gir vi deg som kunde en sikkerhet for at du får gode produkter god service, - vi vil være der for deg også i morgen.

Vi satser utelukkende på anerkjente og velprøvde produkter, slik at du som kunde skal vite at du hos oss kun kjøper kvalitet.

Vi bygger drømmeanlegget til musikkentusiasten – enten du er 18 år og vil ha «bakoversveis» eller om du med mer seriøs kvalitetssans ønsker et Hi-Fi anlegg som overgår det meste. Kjøper du ny bil er teknologien i den innebygde radioen og navigasjonen ofte allerede utdatert. Vårt fortrinn er at vi kan ettermontere, oppdatere og tilpasse alt nødvendig utstyr til de fleste bilmodeller.

Hjelp både før og etter kjøp

Bilradiospesialisten i Trondheim er Norges største bilstereospesialist og har opparbeidet en god kompetanse siden 1976. Hos oss får du god hjelp til å finne de riktige produktene til deg og din bil. I tillegg så har vi eget monteringsverksted med flere montører som kan bistå over telefon om du sitter fast i et monteringsproblem, eller vi kan montere for deg.

4,8

1 t anmeldelser

Svarer typisk inden for 1 uge

Fin oplevelse og godt arbejde med den…

Fin oplevelse og godt arbejde med den tilpassede Musway opgradering til min Ioniq 6 musikanlæg (Bose) - det er en helt anden oplevelse omend meget "bassy" (hvilket også er del af formålet). Hvis man ikke er helt tilfreds med equalizer profilen, er det muligt at justere. Husk, at regne dansk moms med (og trække Norsk mom's fra) i prisen.

9. marts 2026

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding :)

Betalingen fra Danmark er ikke godt det kan i godt gøre bedre😊

Egentlig meget godt bortset fra betaling produktet var ok det jeg havde bestilt 😊

4. december 2025

Besvarelse fra Bilradiospesialisten AS

Hei og takk for tilbakemelding :)

Vi selger egentlig bare til kunder i Norge, men når vi får henvendelser fra utlandet, prøver vi å hjelpe så godt vi kan.

Vi skulle gjerne hatt en enklere løsning for bestilling og betaling fra andre land, men kostnadene er dessverre så høye at det ikke lønner seg med dagens salgsvolum.

Dette blir kanskje aktuelt ved en senere anledning :)

God kommunikation

God kommunikation, fin pris.
Dog blev varen først sendt da jeg kontakter dem og fortæller at den ikke er sendt i nu, her er det 4 dage efter den var betalt.

2. december 2025

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding :)

Det er selvfølgelig synd at det tok tid før den ble sendt. Produktet du bestilte er noe vi må konfigurere og sette sammen så det gikk litt ekstra tid da denne var bestilt i Black Week kaoset 🫣

Billig og bra

Den sub-wooferen var mye billigere enn mange konkurenter, og den var overraskende god.
+ hurtig levering.

11. september 2025

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding :)

Hurtig kontakt med en service…

Hurtig kontakt med en service medarbejder og en real hjælp med den problemstilling man nu engang har. Jeg er super tilfreds med den ekspedition jeg har fået igennem denne webshop det kan varmt anbefales at handle ved Bilradiospecialist As ☺️😎👌

4. september 2025

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding :)

Fantastisk!! Kommer til å handle igjen!

Kjemperaskt behandling av ordre til god pris, rask levering med posten, god innpakking, god hjelp på tlf. og veldig hyggelig gjeng med veldig mye kunnskap og veldig god service.
Kommer til å handle mere her!

2. april 2024

Besvarelse fra Bilradiospesialisten AS

Bedre sent en aldri, Tusen takk for hyggelig tilbakemelding :)

Vis anmeldelser på alle sprog. (1.209 anmeldelser)