Bra pris gick snabbt vissa saker var fick större en vad jag tänkte av produkt beskrivningen men kolla inte så noga brevet däremot var halv öppnat och en stämpel från posten ogiltigt frimärke men kom... Se mere

Hade till en början problem med frakten men blev snabbt kontaktad av företaget som både ursäktade sig och kompenserade mig för problematiken. Varan levereras inom några dagar och var av god kvalité. 5... Se mere

Varan fanns inte inne, men jag lät bevaka varan och jag fick ett meddelande att varan åter fanns i lager. Då va det bara att beställa och jag fick varan bara på ett par dagar. Super nöjd med detta. At... Se mere

Vi hade nobel fest på jobbet och jag lagade 3 rätters meny till mina äldre och då ville jag ha en ståtlig kockmössa. De äldre uppskattade min huvudbonad. Och ni var verkligen snabba på att leverera.... Se mere

1. E-handelsservice
  2. Butik med biltilbehør
  3. Decalleverandør
  4. Marked for byggematerialer
  5. Køkkenudstyrsbutik
  6. Legetøjsbutik

Unikt och prisvärt för bil, hem och fritid - Alltid fri frakt!

4,3

Svarer typisk inden for 24 timer

Redigering av tidigare kritik

Efter att ha varit kritisk mot detta företag så har det nu ordnat sig med försändelsen. Man har skickat en ny omgång av min order och dessutom gratis spårbar frakt. Jag är därför tacksam för den vidare handläggningen.

12. april 2024
Bilohem-logo

Besvarelse fra Bilohem

Hej Birgitta, Du beställde under påskhelgen. Din beställning gick iväg 3 april och klarmarkerades 4 april, varvid det automatiskt även gick en beställningsbekräftelse till din angivna e-postadress. Försändelsen skickades som vanlig frankerad brevförsändelse, enligt vårt ständiga erbjudande om fri frakt. Det händer dock att enskilda brev ibland kommer på avvägar hos Postnord, numera lyckligtvis alltmer sällan. Lagret är normalt obemannat under dagtid, varför vi då har en telefonsvarare inkopplad. Vi kan dock inte se att något meddelande har lämnats där. Vi levererar gärna på nytt och bjuder då på spårbar frakt som annars alltid finns som tillval för 39 kr. Var dock vänlig att först bekräfta att adressen i beställningsbekräftelsen stämmer.

Jag har beställt fake pengar och de har…

Jag har beställt fake pengar och de har inte kommit tills nu det stog 2-3 dagar det har gott över 3 dagar

23. februar 2024
Bilohem-logo

Besvarelse fra Bilohem

Hej Rami, Du gjorde beställningen 22/2 kl 18:18. Leveransen gick iväg som vanligt frankerat brev på morgonen dagen efter. Snabbare än så kan vi inte vara. Det vi lovar är att leveransen går iväg inom 1-3 dagar från beställning. Det gjorde den alltså i detta fall.

När vi nu kontrollerar din adress ser vi att du har angivit en felaktig postadress. Angiven postort är Sätra, men vad vi kan komma fram till så ska postorten vara Gävle. Du har dessutom en siffra för mycket i postnumret. Vi kommer därför sannolikt att få brevet i retur. Det tar dock tid innan vi får returer då dessa går med B-post.

Vi bjuder gärna på en omsändning, även om det är du som har gjort fel i detta fall. Låt oss veta om detta är aktuellt, eller om vi ska makulera beställningen. Hör av dig genom att svara på beställningsbekräftelsen.