Absolut dygtige håndværkere, som holder hvad de lover, samt ingen ekstra regning. Flot arbejde og dejlige snakke. Fin rengøring efterfølgende, man kunne ikke se der havde været 3 friske fyre forbi. H... Se mere
Anmeldelser i korte træk
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Det, folk taler mest om
Anmeldelser, der former dette resumé
Kokholm 6, 6000, Kolding, Danmark
- 91 55 22 77
- info@billigventilation.dk
- billigventilation.dk
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Jeg ringer til Billigventilation med…
Jeg ringer til Billigventilation med spørgsmål om et komplekst ventilationssystem og træffer Lone i telefonen. Hun bruger god tid på at vejlede mig, både telefonisk og på mail.
Det virker til at være en virksomhed, som ved hvad de har med at gøre og forstår at vejlede kunder som det bør være. God kundeservice
Bestilte mandag og varen ankom tirsdag
Bestilte mandag og varen ankom tirsdag. Konkurrence dygtige priser og hurtig levering - meget tilfreds 👍🏻
Ekstraordinær god service
Jeg købte et komplet ECO 300 anlæg tilbage i januar 2023, som jeg har benyttet sommerhalvåret på at montere. Nu hvor jeg er næsten i mål, var der nogle små-ting som jeg manglede for at kunne blive færdig, og de blev leveret kvit og frit, selvom den oprindelige levering ligger langt over et halvt år tilbage i tiden. I perioden siden købet har der været kontakt med sparring, spørgsmål mv. og der er jeg kun blevet mødt med venlig imødekommenhed - DET er simpelthen hvad jeg kalder indbegrebet af god service!
Fantastisk service
Har bestilt et Genvex eco 300 til vores hus, som jeg selv har monteret.
Mangel på rør fittings eller andet, modtog jeg dagen efter.
Gode råd og vejledninger ,har jeg fået hele vejen igennem forløbet af Lone.
Hun har ydet en fantastisk service.
Super effektiv kundeservice og vil…
Super effektiv kundeservice og vil klart anbefale at handle hos billigventilation.dk
Hurtigt levering og nem at komme i kontakt med
Jeg bestilte et Nilan CT200 ventilationsanlæg samt ventilations rør og nogle fittings. Alting blev leveret få dage efter og de svar meget hurtigt både på e-mail og telefon. Der var desværre en transport skade på ventilations røret som de efter henvendelse reagere med at sende et nyt. Alt i alt en meget professionel og god købsoplevelse.
Super kundeservice!
Super kundeservice! Jeg havde bestilt forkerte varer som Billigventilation.dk var søde at tage retur selv efter min returret var overskredet. Hurtigt svar og flinke medarbejdere. Vil klart handle her igen!
Mega lang leveringstid og hvis man…
Mega lang leveringstid og hvis man ringer til dem får man en løgnhistorie om det er blevet sendt til samme ard blot forkert post nr og hele ordren var der ikke 😏
Elendig kommunikation
Elendig kommunikation. Når man spørger dem om noget på deres chat, kan det godt være de svarer første gang, men spørger man så uddybende ind til ting de ikke har lyst til at svare på, f.eks. hvorfor de har så lange leveringstider, får man bare en "alle medarbejdere er i øjeblikket optaget" standard besked i hovedet, lige midt i en samtale, og så kan man ikke få kontakt til dem igen. Useriøst !
Hurtig levering, bestile ventiler og rammer igår og de blev leveret her til formiddag.
Billigste sted på nettet.
Fantastisk service
Fantastisk service jeg har modtaget hele vejen igennem forløbet - og da jeg stod og manglede lidt fittings tøvede billigventilation ikke et sekund med at eftersende det.
Den største anbefaling her fra.
Hjælpsom kundeservice
Jeg oplevede kun hjælpsomhed i forbindelse med en retursag, selv om det helt åbentlyst var mig, der havde dummet mig i forbindelse med en bestilling.
dyrventilation.dk
14 dages returretten er i praksis ikke eksisterende.
Jeg anbefalede min søn at bruge billigventilation.dk til sit genvex projekt. Som altid når man samler mange fithings i et projekt købte vi lidt ekstra.
Det kom som noget af en overraskelse at man kun kan returnere den komplette ordre hos billigventilation.dk og så bliver det jo dyrt.
Super rådgivning.
Har flere gange handlet hos billigventilation uden nogen problemer. Det der adskiller dem fra de fleste andre webshops er rådgivningen. Jeg har altid fået kompetent rådgivning. Senest havde jeg problemer med et anlæg der var købt hos en konkurrent. På trods af det var de behjælpelige med at skaffe reservedele og instruktioner i reparationen.
Dårlig service og dårlig kommunikation …
Vi bestilte en varmepumpe for 10 mdr siden. Da vi bestilte den blev der ikke nævnt noget om længere leveringstid. Han henvender sig ikke en eneste gang med info om at leveringen endnu en gang er rykket, så hvis ikke vi selv spørger, får vi intet at vide. Det seneste er at det nu er rykket til juni, så altså en leveringstid på 13-14 mdr. og vi har derfor valgt at gå med en anden løsning. Nu vil han så trække pengene for de kobberrør vi allerede har trukket, da vi forventede at få varmepumpen for et år siden, han er ikke imødekommende på at finde en løsning i fællesskab
Super service og gode priser
Jeg var lidt skeptisk over at handle hos nogle der hedder noget med billig.. Har nu handlet i virksomheden tre gange. Hver gang med fuld tilfredshed. Den første gang bestilte jeg et ventilationsanlæg med et hav af dele. Selve anlægget var i restordre, men delene, der fyldte tre paller var der to dage senere. Efter jeg havde modtaget delene ombestemte jeg mig i forhold til selve anlægget og skrev en mail til dem. Her blev jeg ringet op og fik at vide, at de faktiske kunne sende det andet anlæg med det samme, hvis jeg hellere ville have det. Dette accepterede jeg selvfølgelig. En time senere blev jeg ringet op af den tekniske afdeling, der havde bemærket, at jeg havde ændret anlæg på ordren. De ville sikre sig, at jeg var klar over nye anlæg ikke havde samme layout som det oprindelige anlæg. Super god oplevelse. Synes også priserne er skarpe.
Super rådgivning og service.
Også en klar anbefaling af Billigventilation herfra. Er lige blevet færdig med selv at installere et Genvex anlæg, som vi blev anbefalet til vores hus. Teknisk rådgiver Michael Binder var med hele vejen over telefonen igennem opsætningen med tegninger, gode råd og reservedele, hvis der manglede noget. SERVICE HELT I TOP(-:
Vi er super tilfredse med anlægget. Fra duggede ruder og dårlig luft i huset til et rigtigt behageligt indeklima, gik der faktisk kun en time, efter jeg tændte anlægget.
Kan klart anbefale Billig Ventilation!
Kan klart anbefale Billig Ventilation!
Jeg købte deres Ventilations Pakkeløsning, hvor jeg selv skulle montere anlægget. De leverede tegninger, anlæg og alle rør til en god pris. Derudover kom de med professionel rådgivning til de spørgsmål jeg havde. Så ved deres pakkeløsning, har jeg sparet en masse penge. Alt i alt en rigtig god oplevelse.