Har bestilt hos BilligToner.dk før. Sidst bestilte jeg uoriginale patroner, som var rigtig gode. Har bestilt billige uoriginale patroner andre steder som var helt forfærdelige. Ikke her. Denne gang b... Se mere
Anmeldelser i korte træk
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Det, folk taler mest om
Anmeldelser, der former dette resumé
Om BilligToner.dk
Hobrovej 55, 2610, Rødovre, Danmark
- info@billigtoner.dk
- billigtoner.dk
Svarer typisk inden for 1 uge
Hurtig levering. Patron utæt
Hurtig levering. 1 af tonerpatronerne var utæt og havde lækket blæk. De andre vil printeren ikke acceptere, da de er uoriginale

Alt gik som det skulle
Alt gik som det skulle, og det til gode priser!
Det bliver ikke sidste gang vi bruger BilligToner.
DAO holdt ikke løftet
Hjemmesiden er god og overskuelig og det samme gælder prisen, men leveringen var ikke OK. Det var aftalt at DAO skulle aflevere på adressen eller sætte den udenfor. I stedet fik jeg en besked om, at pakken ikke kunne afleveres (hvilket ikke var rigtigt), så den måtte hentes hos en købmand flere dage senere.

Hurtig ekspedition
Hurtig ekspedition
Det er noget af en udskrivning når hele "farvepaletten" skal fornyes med originale patroner på laserprinteren. Men BilligToner klarer sagen i en fart👍😊
Hurtig levering👍
hurtig levering
Det var rigtig nemt
Det var rigtig nemt. Det fungerer godt.
Man skal bare gi sig tid til at finde den rigtige blækpatroner.
Altid hurtig og korrekt levering
Hurtig og kontant.
Hurtigt, nemt og enkelt
Hurtig levering og billige gode…
Hurtig levering og billige gode produkter
Godt firma kan anbefales
Hurtig og præcis levering. God information undervejs. Vil bestemt handle der igen!
Meget simpel emballage
Meget simpel emballage
3 - 4 hverdages leveringstid

Sort blækpatron virkede ikke
Sort blækpatron virkede ikke. Handler der aldrig mere

Besvarelse fra BilligToner.dk
Hurtig levering fra bestilling til…
Hurtig levering fra bestilling til afhentning
Jeg har haft en sag i dialog med BilligToner, og jeg må sige, at deres håndtering har været både imødekommende og særdeles professionel.
Forløbet har været præget af klar kommunikation, seriøsitet og en reel vilje til at finde en løsning. Det er netop i sådanne situationer, man mærker forskellen på almindelig kundeservice og rigtig god kundeservice — og BilligToner leverer til topkarakter.
Tak for en behandling, der viser, at selv om virksomheden hedder “BilligToner”, så er der absolut intet “billigt” over jeres service. Jeg handler meget gerne hos jer fremover.
God service og rådgivning
Havde problemer med en ny toner til min printer, der ikke fungerede, da den skulle bruges . Fik super service og rådgivning, og hjælp til en løsning, så jeg ikke kan bruge min printer.
Dejligt at vide hvor jeg fremadrettet skal købe toner til min printer.