Utrolig billigt. Jeg har ikke før rodet med den slags, men det gik nemt, jeg spurgte Billigssl om hjælp med installationen og fik hurtigt et brugbart svar. God service.

Jeg har købt 2 års EVV certifikat gennem BilligSSL.dk. Selve processen var nem og prisen var billigere end noget andet sted jeg kunne finde på nettet. Supporten har efterfølgende decideret fremrag... Se mere

Efter at have læst de andre kundeanmeldelser af billigssl, må jeg give dem ret. Ekstrem dårlig kundeservice, som kun fungerer ved at man opretter en "ticket" ingen mail, ingen telefonnumre. Jeg b... Se mere

Jeg har skrevet til biligssl 2 gange for mere end en uge tilbage og har stadig ikke fået svar. Jeg har ligeledes skrevet og ringet til deres moderselskab Helpsoft ApS. Der sker intet, ingen svar.... Se mere

1. Softwarevirksomhed
  2. Internetudbyder
  3. Internetserviceudbyder
  4. Webhostingvirksomhed

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Vi er en innovativ virksomhed, som laver autmatisering af internet infrastruktur produkter, feks, SSL, DNS, Domæner og Hosting. BilligSSL er et Brand under Larsen Data ApS

3,7

Middel

Utrolig billigt

20. august 2018

Fupfirma og ubrugelig service

Jeg bestilte et SSL-certifikat d. 18/12/2017 kl. 21.
De lover, at man modtager sit SSL-certifikat straks efter at man har valideret sit domæne. Jeg validerede mit domæne kl. 21.10 - og jeg har, 9 dage efter, stadig ikke modtaget mit SSL-certifikat. Jeg har oprettet to supporttråde i deres supportsystem, men de vender ikke tilbage på henvendelser.

Jeg har bedt om at få min ordre annulleret da de praler med at de yder 20 dages returret. Dette kan de jo så heller ikke opfylde når de ikke svarer på henvendelser. Men det må næsten være en sag for forbrugerombudsmanden for vildledende og falsk markedsføring.

Jeg har forresten stadig betalt for certifikatet - så de er ikke blege for at hæve pengene uden at sende produktet.

Alt ialt: Fup og fidus. Lad være med at handle med dem - det er penge lige ud i lokummet.

27. december 2017

Hej Kasper

Larsen Data ApS overtog BilligSSL i begyndelsen af February 2018.

Noget af det første vi har gjort er at vi har tilføjet mail adresse og telefonnummer på hjemmesiden, da vi også mener det skal være nemmere at kunne kontakte os ;)

Din trustpilot anmeldelse er af lidt ældre dato, men ubesvaret, jeg vil bare gerne tjekke op på om den er blevet behandlet og løst?

MvH, BilligSSL.dk

Efter at have læst de andre …

Jeg bad for 2 uger siden om at få annulleret min ordre. Men har intet svar eller penge fået. Tilgengæld svaret de i går :. 9 december, på en ticket jeg havde oprettet for 2 uger siden, om noget helt andet, der ikke var relevant mere.
Håber at kunne få mine penge, igennem den anmeldelse, men tvivler....

Man får dog sit produkt, til en billig pris. Men man SKAL være sikker på at man skal bruge det, inden man køber det.

10. december 2017

Hej Peter

Larsen Data ApS overtog BilligSSL i begyndelsen af February 2018.

Jeg kan desværre ikke svare på eller hjælpe dig med refunderingen fra den tidligere ejer af hjemmesiden, jeg håber dog at det i mellemtiden er faldet på plads, hvis det ikke er, så er jeg villig til at kigge på det og assistere dig.

MvH, BilligSSL.dk

Nemt, hurtigt og billigt!

Ingen dikkedarer. Bestilling gled rent igennem og der blev leveret en komplet .zip pakke til min udbyder direkte.

Godt automatiseret arbejde.
Mange tak

26. november 2017

Dårlig kundeservice

Jeg har skrevet til biligssl 2 gange for mere end en uge tilbage og har stadig ikke fået svar. Jeg har ligeledes skrevet og ringet til deres moderselskab Helpsoft ApS. Der sker intet, ingen svar. Ingenting.

Det er i orden ikke at have tlf. nummer på hjemmesiden. Det er også fint at have en svartid på 2-3 uger, men så synes jeg blot det skal fremgå af siden, at der er lange svartider. I stedet får man indtrykket at svartiderne måske vil tage et døgns tid.

Tror denne oplevelse rangerer i top 3 af de dårligste online kundeoplevelser jeg har prøvet gennem de seneste 15 år, hvor jeg har handlet på nettet. Ærgerligt :-/

25. oktober 2017

Super kundeservice, og billigt produkt :-)

Super kundeservice, og billigt produkt :-) Opdateret 3/5-2018

23. oktober 2017

Hej frederik

Larsen Data ApS overtog BilligSSL i begyndelsen af February 2018.

Jeg tror vi har haft kommunikeret med dig i den forbindelse og vi fik styr på sagerne. :)

Fantastisk oplevelse!

Det er utroligt så hurtigt det gik. Der gik ikke mere end 10 minutter fra jeg havde betalt, til at min hjemmeside nu var oppe og køre igen på en sikker forbindelse, kan klart anbefales!

11. februar 2017

Dårlig service - Intet svar på spørgsmål vedr. deres produkter

Jeg har bestilt et SSL-certifikat hos BilligSSL og det hele gik fint indtil jeg havde betalt og havde et par spørgsmål til produktet. Har prøvet at få kontakt til BilligSSL via deres kontaktformular, via forskellige emails (Info@ billigssl.dk, support@ billigssl.dk og ssj@ billigssl.dk) og har sågar prøvet at kontakte deres moderfirma Helpsoft ApS telefonisk. - Intet svar på nogen af mine henvendelser og ikke engang moderfirmaet Helpsoft har et telefonnummer hvor man kan tale med de involverede i virksomhederne. De har blot en tlf svarer som henviser til deres kontaktformular.
Jeg kan sagtens forstå at man ikke har telefonisk support, på produkter som man ikke tjener særlig mange penge på. - Det er for mig fint at hele processen er automatiseret. Men når man tilbyder support via kontaktformularer osv., og der står ved indtastning af en supportsag at de vil vende tilbage i løbet af et par timer, så burde man overholde det.
Kan se at der er andre som har haft samme problem med BilligSSL, så det kunne være at man skulle spare frustrationer og tid, ved at handle med andre udbydere af samme produkt.

29. september 2016

Hej Peter

Jeg er ærgerlig over, at du oplever vi ignorerer dine henvendelser. Jeg er desværre først blevet opmærksom på din Trustpilot i dag. Vi betaler ikke for Trustpilot og har ingen tæt integration til det.

Jeg vil lige kort ridse forløbet op:

Vi får en supportsag fra dig 28. september kl. 10:56.
Samme dag kl. 12:33 sender du en e-mail hvor du stiller spørgsmål ved, om vi har modtaget den.
Dagen efter d. 29. september kl. 09:22 åbner du en ny ticket og rykker for svar, lige bagefter (få minutter) opretter du en sag mere og rykker for svar.

Halvanden time senere kl. 10:51 laver du en 1-stjernet trustpilot-anmeldelse af os. Du fortæller, at vi oplyser på vores side at vi vender retur i løbet af et par timer - det vil jeg gerne pointere, at vi ikke skriver nogen steder og aldrig har gjort. Vi skriver ordret, når man opretter en sag:

"Vi vil besvare din henvendelse så hurtigt som muligt.
Du får automatisk en e-mail når der sker opdateringer i sagen."

Kl. 15:10 får du svar på din ticket og der er dialog frem og tilbage og det er min overbevisning at du får svar på dine spørgsmål på en god og ordentlig måde.

Vi bestræber os så vidt overhovedet muligt på, at besvare alle supportsager indenfor 24 timer. Desværre er der i dette tilfælde gået lidt længere end det, førend vi har fået svaret på henvendelsen.

Det er jeg rigtig ked af. Vi er en lille virksomhed på blot 2 personer og jeg husker desværre ikke de præcise omstændigheder for, at vi ikke har været ligeså hurtige på tasterne som vi plejer.

Jeg håber, at du er tilfreds med den hjælp du fik og jeg håber også, at du vil genoverveje om du mener at din oplevelse som helhed kun er 1 enkelt stjerne værd.

Fremragende service til lav pris

Jeg har købt 2 års EVV certifikat gennem BilligSSL.dk.
Supporten har efterfølgende decideret fremragende. Jeg har mailet med dem og der var hurtigt svar og forslag til at løse fejl i opsætningen på min server.
BilligSSL får min varmeste anbefaling og jeg kommer til at købe alle fremtidige certifikater her.

10. juli 2016

Får intet svar på support

Jeg har skrevet til Billigssl for over en måned siden og har efterfølgende sendt min mail igen et par gange, men jeg får intet svar. Billigt, men 100% elendig service.

29. oktober 2015

Hej Ebbe

Jeg har lige kontrolleret vores historik og det seneste jeg har fra dig, hvor vi har været i dialog er 21. april 2015. Jeg kan se, at du den gang også sendte en mail som ikke dukkede op hos os.

Vi bestræber os altid på at svare mails så hurtigt som muligt og gør det også typisk inden for få timer. Vi anbefaler altid i vores mailkommunikation at man skriver via vores kontaktformular på https://www.billigssl.dk/kontakt/ - så er vi 100% sikre på den ikke går tabt, da den så kommer i vores supportsystem.

Kunne jeg få dig til at skrive ind via formularen? Det er selvfølgelig hverken normen eller meningen, at vores kunder ikke kan få svar.

Intet svar fra support

Købte for et godt stykke tid siden et certifikat fra dem, men havde brug for support. Har kontaktet dem, men har aldrig fået svar!

Tjah, det hjælper bare ikke at få et svar mange måneder senere. Jeg har aldrig modtaget Jeres svar.

18. april 2015

Hej Jens Christensen,

Jeg beklager meget du har denne oplevelse af os, det er naturligvis ikke den oplevelse, vi ønsker vores kunder skal have.
Jeg kan finde en enkelt supportsag fra dig, den er oprettet: søndag 09-11-2014 11:25.
Denne supportsag har vi besvaret mandag 10-11-2014 20:21.
Jeg beklager meget, hvis vores svar ikke er nået frem til dig.
Send mig meget gerne en e-mail på ssj@billigssl.dk, så vi kan finde en løsning på dit problem.

Søren Sieg Jensen
BilligSSL.dk

Fantastisk oplevelse

Det er rigtig lækkert, at man kan få et certifikat til 100 kr., hvis man bare er på jagt efter et til hobbybrug. Jeg kunne ikke få lavet en Certificate Signing Request hos mit webhotel, men heldigvis havde BilligSSL et værktøj til rådighed, så jeg kunne komme videre i processen. Jeg fik besvaret min henvendelse hos supporten efter 20 minutter på en lørdag - det kan man jo ikke klage over.

9. august 2014

Super service og hurtig levering

Jeg har igennem flere år brugt BilligSSL både privat og erhvervsmæssigt, og jeg bliver ved med at blive overrasket over hvor simpelt og hurtigt deres service er.
Skulle der ske at være problemer, er de gode til at hjælpe mig videre, så jeg får det rigtige certifikat, og mest muligt ud af mine penge. Det kan kun anbefales at kigge på deres produkter, da de er fuldt ud konkurrencedygtige med langt dyrere konkurrenter.

2. juli 2013

Hurtigt, nemt og billigt

Det var nemt, hurtigt og billigt at bestille ssl-certifikat hos billigssl.dk - kan anbefale at bruge billigssl.dk hvis du står og skal bruge et certifikat til billige penge - og hurtig levering .

9. januar 2013

Super enkelt og godt

Jeg synes at købet har været super godt. Har benyttet dem en del gange. En enkelt gang var der noget, som gik galt i oprettelsen. Jeg sendte en mail til support, som gav mig hjælp inden for en time en sen aften. Super service!

21. november 2012

Er dette din virksomhed?