Utrolig billigt. Jeg har ikke før rodet med den slags, men det gik nemt, jeg spurgte Billigssl om hjælp med installationen og fik hurtigt et brugbart svar. God service.
Jeg har købt 2 års EVV certifikat gennem BilligSSL.dk. Selve processen var nem og prisen var billigere end noget andet sted jeg kunne finde på nettet. Supporten har efterfølgende decideret fremrag... Se mere
Efter at have læst de andre kundeanmeldelser af billigssl, må jeg give dem ret. Ekstrem dårlig kundeservice, som kun fungerer ved at man opretter en "ticket" ingen mail, ingen telefonnumre. Jeg b... Se mere
Jeg har skrevet til biligssl 2 gange for mere end en uge tilbage og har stadig ikke fået svar. Jeg har ligeledes skrevet og ringet til deres moderselskab Helpsoft ApS. Der sker intet, ingen svar.... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Vi er en innovativ virksomhed, som laver autmatisering af internet infrastruktur produkter, feks, SSL, DNS, Domæner og Hosting. BilligSSL er et Brand under Larsen Data ApS
Vestergade 20B, 2, 1456, København K, Danmark
- info@billigssl.dk
- billigssl.dk
Utrolig billigt
Det virker bare.
Det virker bare.
Ikke den store info på siden - men det virker bare. Brugt rigtig mange gange
Fupfirma og ubrugelig service
Jeg bestilte et SSL-certifikat d. 18/12/2017 kl. 21.
De lover, at man modtager sit SSL-certifikat straks efter at man har valideret sit domæne. Jeg validerede mit domæne kl. 21.10 - og jeg har, 9 dage efter, stadig ikke modtaget mit SSL-certifikat. Jeg har oprettet to supporttråde i deres supportsystem, men de vender ikke tilbage på henvendelser.
Jeg har bedt om at få min ordre annulleret da de praler med at de yder 20 dages returret. Dette kan de jo så heller ikke opfylde når de ikke svarer på henvendelser. Men det må næsten være en sag for forbrugerombudsmanden for vildledende og falsk markedsføring.
Jeg har forresten stadig betalt for certifikatet - så de er ikke blege for at hæve pengene uden at sende produktet.
Alt ialt: Fup og fidus. Lad være med at handle med dem - det er penge lige ud i lokummet.

Besvarelse fra BilligSSL.dk
Efter at have læst de andre …
Jeg bad for 2 uger siden om at få annulleret min ordre. Men har intet svar eller penge fået. Tilgengæld svaret de i går :. 9 december, på en ticket jeg havde oprettet for 2 uger siden, om noget helt andet, der ikke var relevant mere.
Håber at kunne få mine penge, igennem den anmeldelse, men tvivler....
Man får dog sit produkt, til en billig pris. Men man SKAL være sikker på at man skal bruge det, inden man køber det.

Besvarelse fra BilligSSL.dk
Nemt, hurtigt og billigt!
Ingen dikkedarer. Bestilling gled rent igennem og der blev leveret en komplet .zip pakke til min udbyder direkte.
Godt automatiseret arbejde.
Mange tak
Dårlig kundeservice
Jeg har skrevet til biligssl 2 gange for mere end en uge tilbage og har stadig ikke fået svar. Jeg har ligeledes skrevet og ringet til deres moderselskab Helpsoft ApS. Der sker intet, ingen svar. Ingenting.
Det er i orden ikke at have tlf. nummer på hjemmesiden. Det er også fint at have en svartid på 2-3 uger, men så synes jeg blot det skal fremgå af siden, at der er lange svartider. I stedet får man indtrykket at svartiderne måske vil tage et døgns tid.
Tror denne oplevelse rangerer i top 3 af de dårligste online kundeoplevelser jeg har prøvet gennem de seneste 15 år, hvor jeg har handlet på nettet. Ærgerligt :-/
Super kundeservice, og billigt produkt :-)
Super kundeservice, og billigt produkt :-) Opdateret 3/5-2018

Fantastisk oplevelse!
Det er utroligt så hurtigt det gik. Der gik ikke mere end 10 minutter fra jeg havde betalt, til at min hjemmeside nu var oppe og køre igen på en sikker forbindelse, kan klart anbefales!
Dårlig service - Intet svar på spørgsmål vedr. deres produkter
Jeg har bestilt et SSL-certifikat hos BilligSSL og det hele gik fint indtil jeg havde betalt og havde et par spørgsmål til produktet. Har prøvet at få kontakt til BilligSSL via deres kontaktformular, via forskellige emails (Info@ billigssl.dk, support@ billigssl.dk og ssj@ billigssl.dk) og har sågar prøvet at kontakte deres moderfirma Helpsoft ApS telefonisk. - Intet svar på nogen af mine henvendelser og ikke engang moderfirmaet Helpsoft har et telefonnummer hvor man kan tale med de involverede i virksomhederne. De har blot en tlf svarer som henviser til deres kontaktformular.
Jeg kan sagtens forstå at man ikke har telefonisk support, på produkter som man ikke tjener særlig mange penge på. - Det er for mig fint at hele processen er automatiseret. Men når man tilbyder support via kontaktformularer osv., og der står ved indtastning af en supportsag at de vil vende tilbage i løbet af et par timer, så burde man overholde det.
Kan se at der er andre som har haft samme problem med BilligSSL, så det kunne være at man skulle spare frustrationer og tid, ved at handle med andre udbydere af samme produkt.

Besvarelse fra BilligSSL.dk
Fremragende service til lav pris
Jeg har købt 2 års EVV certifikat gennem BilligSSL.dk.
Supporten har efterfølgende decideret fremragende. Jeg har mailet med dem og der var hurtigt svar og forslag til at løse fejl i opsætningen på min server.
BilligSSL får min varmeste anbefaling og jeg kommer til at købe alle fremtidige certifikater her.
Alt spiller!
Nu har vi et flot EV certifikat på vores webshop! Det hjælper på konverteringen.
Billige priser men verdensklasse service
Vi var i tvivl om hvilken SSL som var den rigtige for os. Selvom BilligSSL har så lave priser, så er de altid parate til at yde en super service og rådgivning.
Kan ikke anbefale BilligSSL.dk nok :)
Har aldrig haft problemer
Har købt ad flere omgange og har aldrig oplevet ét eneste problem. Jeg har ikke haft behov for deres support, men prisen kan man ikke rokke ved.
Får intet svar på support
Jeg har skrevet til Billigssl for over en måned siden og har efterfølgende sendt min mail igen et par gange, men jeg får intet svar. Billigt, men 100% elendig service.

Intet svar fra support
Købte for et godt stykke tid siden et certifikat fra dem, men havde brug for support. Har kontaktet dem, men har aldrig fået svar!
Tjah, det hjælper bare ikke at få et svar mange måneder senere. Jeg har aldrig modtaget Jeres svar.

Fantastisk oplevelse
Det er rigtig lækkert, at man kan få et certifikat til 100 kr., hvis man bare er på jagt efter et til hobbybrug. Jeg kunne ikke få lavet en Certificate Signing Request hos mit webhotel, men heldigvis havde BilligSSL et værktøj til rådighed, så jeg kunne komme videre i processen. Jeg fik besvaret min henvendelse hos supporten efter 20 minutter på en lørdag - det kan man jo ikke klage over.
Det virker bare
Bestilte et SSL certificat for kun 100 kr, fulgte vejledningen som man fik og har installeret certifikatet uden problemer.
Super service og hurtig levering
Jeg har igennem flere år brugt BilligSSL både privat og erhvervsmæssigt, og jeg bliver ved med at blive overrasket over hvor simpelt og hurtigt deres service er.
Skulle der ske at være problemer, er de gode til at hjælpe mig videre, så jeg får det rigtige certifikat, og mest muligt ud af mine penge. Det kan kun anbefales at kigge på deres produkter, da de er fuldt ud konkurrencedygtige med langt dyrere konkurrenter.
Hurtigt, nemt og billigt
Det var nemt, hurtigt og billigt at bestille ssl-certifikat hos billigssl.dk - kan anbefale at bruge billigssl.dk hvis du står og skal bruge et certifikat til billige penge - og hurtig levering .
Super enkelt og godt
Jeg synes at købet har været super godt. Har benyttet dem en del gange. En enkelt gang var der noget, som gik galt i oprettelsen. Jeg sendte en mail til support, som gav mig hjælp inden for en time en sen aften. Super service!