Jeg ringede til butikken igår morges og fortalte om min situation. De havde et par støvler jeg gerne vil købe, men jeg skal nå at have dem hjem og behandlet inden afgang 3 dage efter. Ordren bliver... Se mere

Bestilte 3 par handsker og de kom hurtigt og var helt som forventet/beskrevet. Kan godt lide de sender varer i genbrugsæsker og at der var faktura vedlagt forsendelsen. Afsender stod dog som Sportigan... Se mere

Fantastisk venlig og imødekommende kundeservice Flotte ski af rigtig god kvalitet indkøbt til halv pris Mange virkelig gode tilbud på hjemmesiden Ekstrem hurtig levering - og så endda en dag før f... Se mere

1. Vintersportsbutik

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Billig Skitøj er en af Danmarks billigste butikker med skitøj og skiudstyr. Spar 20% - 70% på kendte mærkevarer.

4,7

Fantastisk service og hurtig levering!

Ordren bliver pakket og sat forrest i køen. I dag modtager jeg mine nye skistøvler i rigtig fin indpakning og med 2 dage til afgang. Det er god service!

21. januar 2025

Mega god service!

Mega god service!! Og hurtig levering!!
Skulle bruge min ordre indenfor rimelig tid, ringede til dem og spurgte om de kunne sende den samme dag, det gjorde de! Dagen efter kom den med posten!
Dejligt med hurtig ekspedition!

23. januar 2024

Virkelig fin service

Virkelig fin service, når man ringer til shoppen. Fik behov for at bytte mine nyindkøbte skibukser og havde brug for lidt vejledning.
De først købte bukser kom dagen efter de var bestilt, og returmuligheden er let tilgængelig. Nu venter jeg blot på den rigtige størrelse :-)

15. januar 2023

Jeg købte noget kari-traa skiundertøj…

Jeg købte noget kari-traa skiundertøj til min kæreste i fødselsdagsgave. Efter en måned var der en lille syning der var gået op. Sportigan Ringkøbing/billigt skitoj.dk, var super søde og professionelle hele vejen igennem under bytningen. Det hele blev lidt bøvlet fordi vi undervejs havde fået byttet til anden størrelse, hvilket resulterede i at vi fik en forkert størrelse tilbage ved reklamationen, men det var intet problem, vi fik bare et nyt par tilsendt med en returlabel til de gamle, selvom min kæreste desværre havde taget mærkerne af uden at opdage det med størrelsen. Alt i alt en helt fantastisk oplevelse. Tusind tak for det! Vi har i mellemtiden bestilt noget mere tøj hos jer.

23. februar 2021

God kundeservice og fin vare

Var lidt usikker på hjemmesiden så ringede til butikken (sportigan) og fik en god snak med en frisk medarbejder hvilket beroligede mig. Bestilte så en Kari Traa skiundertrøje som blev pakket samme dag (lørdag 19 dec.) og afsendt. Pakken kom tirsdag 22 dec. Var lidt forsinket hos PostNord sikkert pga jul og pandemi. Varen var fin og pakket forsvarligt ind. Kan helt sikkert anbefale hjemmesiden.

23. december 2020

Fleksible og venlige

Købte et skisæt som desværre ikke helt passede. sendte det tilbage og fik lidt problemer med Postnord, da de leverede det til den forkerte adresse (dog i den rette by). Til mit held var Billigskitoj fleksible og hentede gerne min pakke på den forkerte adresse! god service!
Selvfølgelig lidt øv at man selv skal fonde returnering af varen, men det er vel det man får hos Billigskitoj ;)

Generelt positiv oplevelse!

20. oktober 2020

Tak for en god service Billigskitøj.dk

Tak for en god service Billigskitøj.dk.
Jeg købte et par ski goggles til en god pris og bad jer om status, da jeg skulle bruge dem her til weekenden. I kontaktede mig tilbage , og skrev at i ville skrive til pakkeriet og lade den blive hastet igennem. Den var her allerede om Tirsdagen, bestilt søndag og sendt med PostNord.

Tak for hjælpen. :-)

10. januar 2019

Fremreagende serviece

Fremreagende serviece, og gode produkter - fik pakket min ordre ind til gave, uden problemer og generalt bare ikke en finger at sætte på deres serviece.

20. december 2018

Fantastisk behandling og gode priser!!

Fantastisk behandling og gode priser! Søren fra billig skitøj var yderst hjælpsom og engagerede! Og som lovet kom varen frem med post nord 2 dage efter bestilling. Så jeg kan kun anbefale billig skitøj og vil til en hver tid bruge dem igen. 👏👏👏👏

8. marts 2018

Vildledende markedsføring og dårlig kundeservice

D. 5/2-18 foretog jeg mig et køb på Biligskitoj, da de markedsførte sig med to dages forsendelse. Jeg købte en skibag fra Salomon, og har endnu ikke modtaget den. Jeg har kunne følge forsendelsen på Track & Trace på PostNords hjemmeside, og har kunne se at den i dag har ligget på Odense Banegård i 4 dage.

Eftersom jeg har kunne se den har været på Odense Banegård i flere dage, ringede jeg til PostNord, for at høre om jeg kunne få lov at hente pakken selv, da jeg skal bruge den inden mandag, eftersom jeg rejser på skiferie der og naturligvis skal bruge den. Jeg blev lovet, at PostNord ville ringe mig op inden for få timer, og ekspedienten der betjente mig, var enig i at det virkede underligt at pakken havde ligget på Odense Banegård over flere nætter. Jeg har endnu ikke modtaget et opkald, og kan se at skitasken ikke har rykket sig fra banegården.

Pengene er blevet hævet, men ingen information er blevet givet. Dårlig markedsføring og kundeservice!

10. februar 2018

Fantastisk handel

Fantastisk handel! Købte en julegave, og skrev til jeres kundeservice ang. byttemærke på gaven i den forbindelse. Det var intet problem, og jeg skrev derfor på ordren, at der skulle byttemærke på. Den pakke jeg så modtager er flot pakket ind samt med til og fra kort 🙂 Fuldt ud tilfreds!

15. november 2017

Ok handel

Købte 2 par Didrickssons skibukser som svarede til forventningerne. Lækre uden fejl. Men den Five Seasons fleece i str. 42 svarede til en 38-40, tråde og trævler overalt, den virkede ret "billig" og det var den ikke. Man kan købe andre tilsvarende pænere varer i Sport24. Opgav at bytte den da det virkede indviklet. Syr den ud selv...Handler nok i en Sport24 istedet for næste gang.

7. februar 2017