ærgerlig oplevelse. Egentlig fungerede handlen fint og hurtigt, men Billigmedicin.dk kom til at lægge et forkert kosttilskud i pakken. Det kan ske. Jeg kontakter Billigmedicin.dk med det samme for at... Se mere
Dårlig oplevelse Købt 4stk trinol 810 den ene var låget ikke skruet fast så indholdet var løbetid i kasse og alt i kassen smurt ind i indholdet Jeg tog billeder af kassen inden jeg åbnede og ind... Se mere
Rigtig go oplevelse fra bestilling til modtagelse 📦 Prisen kan man bare råbe hurra til, da der var stor besparelse at hente her. 👏🏻👏🏻👏🏻 Produktet havde lang holdbarhed, så jeg skal ha handle... Se mere
Jeg bestilte 6 varer hos Billigmedicin onsdag formiddag. Allerede fredag formiddag fik jeg besked om, at jeg kunne hente mine vare hos GLS. Jeg fik gratis fragt, fordi jeg købte for mere end 500 kr... Se mere
Forbindelsesvejen 115, 9400 , Nørresundby, Danmark
- 71 99 56 42
- kundeservice@billigmedicin.dk
- billigmedicin.dk
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Rigtigt god service også ved fejl
Havde bestlit nogle varer, nupo one-meal barer. De kom også, men kun to kasser og den ene af den var noget andet end jeg bestilte. Iøvrigt bestilte jeg trekasser.
Formentlig en pakkefejl, hvad ved jeg. Skrev til firmaet og nu er en ny forsendelse med de rigtigt varer på vej.
DET ER RIGTIGT GOD SERVICE !!
Gode priser og hurtig forsendelse
Gode priser og hurtig forsendelse.
Produkterne (flasker) var vakuumpakket i tilfælde af der gik hul på den.
God service!
Jeg bestilte mine varer onsdag. Havde et enkelt spørgsmål, som jeg fik svar på i telefonen af en utrolig rar nordjysk mand.
Varerne kom dagen efter. Forsvarligt pakket etc.
Nemt, uproblematisk, troværdigt firma.
Super handel og hurtig levering
Rigtig go oplevelse fra bestilling til…
Rigtig go oplevelse fra bestilling til modtagelse 📦
Produktet havde lang holdbarhed, så jeg skal ha handlet mere, nu prisen er så fantastisk. 👍🏻
Min aller bedste anbefaling kommer derfor her ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Jeg købte 1 stk Trinol810 insektmiddel
Jeg købte 1 stk Trinol810 insektmiddel
Den var utæt selv om den var vacumpakket
alt var gennemblødt Utroligt dårlig for guds skyld lad være med at handle her
Desværre tager det alt for lang tid med…
Desværre tager det alt for lang tid med leverigen - over 1 uge. Produktet er jo produktet der er et standard produkt så ingen point der. Pris er okay. Men vil hellere betale lidt mere og så at man kan regne med levering rettidigt.
Hurtig levering til super priser
en super fin oplevelse alt gået lige…
en super fin oplevelse alt gået lige efter bogen og skarpe priser fin levering klar på at handle der igen
Uorganiseret.
1. gangs handlende. Og det ser rigtig skidt ud. Skulle købe kalktabl. samt noget insektspray. Har ventet ret længe. Skrev en mail og fik et svar, der ikke rigtig gav mening. Så jeg blev ikke klogere af svaret. Vil forsøge at ringe og se, om man kan det, og om man kan blive klogere af det. Hvordan end det går, skal jeg bestemt ikke have med det besynderlige sted at gøre.Iøvr. er der overhovedet ingen orientering undervejs, det virker ret så uorganiseret. Ret så utrygt.
Første og sidste handel
Vær opmærksom på at de sælger medicin der er så tæt på udløb at de selv burde kassere det.
Første og sidste handel.
Emballering gennemblødt
Emballering gennemblødt
Jeg købte 2 stk Trinol810 insektmiddel
Da jeg afhentede pakken var den ene ende gennemblødt af insektmiddel.
Jeg har skrevet til Billigmedicin men har efter en lille uge stadigt ikke hørt noget fra billigmedicin.
Den ene insektmiddel var utæt og det var årsagen til at emballagen var gennemblødt
Utroligt dårlig kundeservice og samtidigt mangler jeg at få refunderet pengene for den ene insektmiddel som er utæt
Manglende evner til at refundere tilbagekaldt medicin
Plejer at være ganske godt tilfreds med at handle her, men efter sidste køb hvor jeg fik leveret “HUSK” som få dage efter, blev tilbagekaldt er min mening om billig medicin blev lidt en anden. Jeg køber produkter “HUSK” får varen leveret, 2 dage senere kan man så læse at produktet tilbagekaldes grundet salmonella. Kontakter så billigmedicin der nemt og elegant blot sender aben videre til producenten! Jeg kontakte så producenten, der på det tidspunkt vil refundere købet, men 3 dage senere ændre de så deres menig og sender forbrugeren retur til forhandler (billig medicin) som atter kontaktes, men henviser til producenten.
Det skal siges billig medicin har fået muligheden for flere gange at refundere handlen, desværre uden held.
Jeg føler mig lidt som en kastebold i den her sag, men forventer nok ikke at handle hos billig medicin lige med det samme.
Altid en fornøjelse.
Stor ros til firmaet
Jeg må erkende, at firmaet tacklede det suverænt godt, da jeg ikke lige havde fået tilsendt det, jeg havde bestilt.
Hurtig respons på min mail. God stil 👍👍👍
Jeg er MEGET tilfreds, og vil gerne anbefale firmaet 100%
Søde, imødekommende og dejlige smilende telefonstemmer.
gode priser, hurtig levering
havde ingen problemer da jeg bestilte Trinol, de lå også billigst på pricerunner.
Lever bestemt op til navnet...
Lever bestemt op til navnet...
Og så gør det jo heller ikke noget, at det er meget let at handle der.
De er bare sååååå søde 😊😊
Super perfekt
Super perfekt, alt gik lige som det var lovet på www. Dag til dag levering. Så der vil jeg gerne handle igen
Langsom og sløv levering
Langsom og sløv levering - så er det lige her!
Har bestilt c vitamin. Det burde kunne levers hurtigt.
Nu har jeg købt et andet sted også. De har overhalet leverancen. Håber da jeg engang får varen her fra også.
Jeg oplever generelt hurtigere levering når jeg handler på nettet. Hvilket jeg gør dagligt.
Første gang jeg handler her. Jeg er ikke imponeret. Måske pakkes varen ved køkkenbordet i weekenden, men så burde de gøre opmærksom på forholdet.